Buitenschilder Den Haag

Buitenschilder

Hoogwaardig buitenschilderwerk Den Haag

Kwaliteit en ambacht sinds 1986

OFFERTE OVER ONS
 

Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele buitenschilder in Den Haag? Zoek niet verder, want bij Schildersbedrijf Den Haag bieden we hoogwaardig buitenschilderwerk dat niet alleen je woning beschermt, maar ook nog is de uitstraling verbetert.

Ons ervaren team van buitenschilders staat klaar om uw buitenmuren, kozijnen, deuren en andere exterieurelementen nieuw leven in te blazen. Of het nu gaat om een enkele woning, een appartementencomplex of een bedrijfspand, wij leveren altijd vakmanschap en kwaliteit.

Een impressie van ons buitenschilderwerk in Den Haag

Waarom kiezen voor ons buitenschilderwerk?

Vakmanschap en expertise

Onze buitenschilders hebben ruime ervaring en zijn bekwaam in het leveren van uitstekend schilderwerk. Ze hebben de kennis en vaardigheden om elk oppervlak professioneel te behandelen en te schilderen.

Duurzaamheid en bescherming

Onze hoogwaardige verfproducten en materialen bieden langdurige bescherming tegen weer en wind. Door regelmatig buitenschilderwerk uit te laten voeren, kunt u de levensduur van uw woning verlengen en de waarde ervan behouden.

Kleuradvies op maat

Het kiezen van de juiste kleuren voor uw buitenmuren kan een uitdaging zijn. Onze experts staan klaar om u te voorzien van professioneel kleuradvies dat past bij uw persoonlijke smaak, stijl en de architectuur van uw woning.

Professionele service

Bij Schildersbedrijf Den Haag streven we naar volledige klanttevredenheid. Wij hechten veel waarde aan een goede communicatie, betrouwbaarheid en het nakomen van afspraken. U kunt erop vertrouwen dat wij ons uiterste best doen om aan uw verwachtingen te voldoen.

Precisie verijst

Bij de uitvoering van buitenschilderwerk Den Haag is precisie gewenst. Iedereen kan een laagje verf smeren, maar professionaliteit is belangrijk voor de kwaliteit van uw schilderwerk. De voorbereiding en oog voor detail zijn soms nog wel belangrijker, dan de uiteindelijke laag verf!

Uitstekend
Gebaseerd op 27 recensies
Susan
Susan
16/02/2023
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Michel en zijn vrouw zijn twee toppertjes. Zij hebben mooi schilderwerk afgeleverd.
Yasmeen M
Yasmeen M
10/10/2022
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Its a family run business that is professional, hardworking and trustworthy. Michel came and gave a detailed offer and even knew the measurements by eyesight to his long experience in the business. He worked as planned and did a nice paint job as per the schedule agreed. He then came for a follow up and agreed to do the minor things / touches needed , and will schedule it soon. We really recommend Michel for your painting needs.
Clement Vuillemin
Clement Vuillemin
01/10/2022
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Michel and his team have been a pleasure to work with. They are quick and flexible and always verify if the job done meet the customers expectations. If not, they don’t hesitate or challenge but will make sure it is reworked appropriately. Also appreciate their transparency in costs and setting the right expectations. Highly recommend their services.
Arvid Staarink
Arvid Staarink
01/10/2022
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Michel Muyres heeft al ons buiten houtwerk geschilderd. Contact loopt goed en het is een vrolijke groep schilders bij elkaar. Ze hebben al het schilderwerk zeer goed gedaan en alle houtrot (en we hadden wat uitdagende stukken) is gerepareerd. Ik raad dit bedrijf zeker aan.
Bas Hazeborg
Bas Hazeborg
17/01/2022
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Ik ben echt heel blij dat ik mijn schilderwerk bij Michel had uitgezet. Goede communicatie, duidelijke afspraken, goede prijs en heel netjes en goed werk geleverd. Kan hem van harte aanbevelen!
Marco Berenbak
Marco Berenbak
23/10/2019
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Michel heeft bij mijn vader zijn woning geschilderd en dit heeft hij ook heel netjes gedaan. Een leuke schilder die duidelijk is in zijn afspraken. Hij schildert met grote passie en is een ware perfectionist. Zo heeft hij oog voor detail en een strake afwerking. We raden Schildersbedrijf Den Haag van Michel Muyres dan ook graag aan.
Merian
Merian
13/09/2019
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Michel en zijn collega hebben bij ons de jaren 30 metalen kozijnen heel strak geschilderd. Geen vlekken op ramen en/of meubels. Alles is weer netjes achtergelaten. Het staat er weer piekfijn bij! Top! Ook fijne mensen en prettige communicatie 👍.

Buitenschilderwerk in Den Haag video impressie

Een video impressie van buitenschilderwerk gefilmd met een drone vanuit de lucht.

Een goed begin is het halve werk

Allereerst is de voorbereiding belangrijk. Houtwerk, de kozijnen, de houtverbindingen en ook de glaskit, worden gecontroleerd op scheuren en gaten. Waar het nodig is, wordt kit weggesneden en vervangen. Wanneer de houtverbindingen niet meer goed zijn, worden ze open gefreesd en weer opgevuld met een speciale plamuur. Ditzelfde doen we met haarscheuren, kleine gaten en kieren, en andere plekken waar vocht naar binnen zou kunnen treden.

Controle van de staat van het houtwerk

Vocht is funest voor het schilderwerk. Daarom controleren we altijd uitgebreid de staat van het houtwerk. Ook te dun aangebracht en/of verweerd schilderwerk kan zorgen voor vocht in het hout. Het buitenschilderwerk staat bloot aan allerlei invloeden en is daarom extra gevoelig zijn voor houtrot, daarom herstellen wij altijd eerst de zwakke punten in het schilderwerk.

Afwerking

Na dit herstel zal de schilder beginnen met de afwerking van het houtwerk met een mooie en duurzame hoogglansverf of zijdeglansverf. We werken uitsluitend met de modernste producten en stellen aan de verf de hoogste kwaliteitseisen. Op deze manier heeft uw schilderwerk de langdurig glansbehoud en de beste bescherming. Vraag vandaag nog vrijblijvende offerte op voor al je buitenschilderwerk in Den Haag.

Buiten en binnenschilderwerk

Wij verzorgen zowel buiten als binnenschilderwerk in Den Haag en werken voor particulieren, VVE’s en bedrijven. Indien gewenst gebruiken we groene, ecologische verven voor bijvoorbeeld zorginstellingen en kinderdagverblijven.

Buiten schilderen doen wij het hele jaar door. U kunt voor een frisse nieuwe uitstraling gaan in de lente, maar ook in de winter zijn wij u van dienst, u kunt dan gebruik maken van de winterschilder korting.

Logo schildersbedrijf den haag, Michel MuyresMuyres

Al 36 jaar de beste kwaliteit, service en prijs!

Een betrouwbare partner voor al jouw schilderwerken in Den Haag en omstreken.


Met meer dan 36 jaar ervaring hebben we een solide reputatie opgebouwd als dé experts in ons vakgebied. Onze toewijding aan kwaliteit, service en prijs maakt ons een uitstekende keuze.

Ons team staat voor je klaar

Bij Schildersbedrijf Michel Muyres in Den Haag geloven we sterk in persoonlijke aandacht en klanttevredenheid. Ons team staat altijd klaar om naar uw wensen en behoeften te luisteren, zodat we een op maat gemaakt plan kunnen ontwerpen dat perfect bij uw project past.

Minimale verstoring

We begrijpen dat schilderwerk soms overlast met zich mee kan brengen, daarom werken we efficiënt en zorgen we voor een minimale verstoring van je dagelijkse routine. Je kunt rekenen op een vlotte communicatie en een uitstekende service van begin tot het einde.

© SCHILDERSBEDRIJF DEN HAAG

Michel Muyres

Isingstraat 179A
2522 JT Den Haag

BinnenschilderHoogwaardig binnenschilderwerk Den Haag

Kwaliteit en ambacht sinds 1986


OFFERTE
OVER ONSVakkundig binnenschilderwerk

Wanneer het tijd is om uw interieur een frisse uitstraling te geven, is het inschakelen van een professionele binnenschilder in Den Haag een uitstekende keuze. Of u nu uw woonkamer, slaapkamer, keuken of kantoorruimte wilt laten schilderen, een ervaren binnenschilder zorgt voor een prachtig resultaat dat langdurig meegaat.

Bij Schildersbedrijf Den Haag begrijpen we het belang van hoogwaardig binnenschilderwerk. Ons team van vakmensen staat klaar om uw interieur te transformeren en uw persoonlijke stijl tot leven te brengen. Met jarenlange ervaring en expertise in het vak, leveren wij schilderwerk van de hoogste kwaliteit in Den Haag en omgeving.


Een impressie van ons binnenschilder in Den Haag


Binnenschilder diensten:

Kleuradvies

Het kiezen van de juiste kleuren voor uw interieur kan een uitdaging zijn. Onze binnenschilders helpen u graag bij het maken van de beste keuzes op basis van uw smaak, stijl en de functie van de ruimte.

Voorbereiding

Voordat we beginnen met schilderen, zorgen we ervoor dat uw muren, plafonds, kozijnen en andere oppervlakken in optimale staat verkeren. Dit omvat het verwijderen van oude verflagen, het vullen van scheuren en het gladmaken van oneffenheden.

Ervaren binnenschilders

Onze ervaren binnenschilders gaan met precisie te werk om een strak en gelijkmatig resultaat te leveren. We gebruiken alleen hoogwaardige verfproducten die zorgen voor een duurzame en esthetisch aantrekkelijke afwerking.

Afwerking en detail

Na het schilderen zorgen we voor een nauwkeurige afwerking en aandacht voor detail. Dit omvat het verwijderen van verfresten, het reinigen van oppervlakken en het aanbrengen van de laatste handelingen om uw interieur er perfect uit te laten zien.


Uitstekend
Gebaseerd op 27 recensies
Susan
Susan
16/02/2023
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Michel en zijn vrouw zijn twee toppertjes. Zij hebben mooi schilderwerk afgeleverd.
Yasmeen M
Yasmeen M
10/10/2022
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Its a family run business that is professional, hardworking and trustworthy. Michel came and gave a detailed offer and even knew the measurements by eyesight to his long experience in the business. He worked as planned and did a nice paint job as per the schedule agreed. He then came for a follow up and agreed to do the minor things / touches needed , and will schedule it soon. We really recommend Michel for your painting needs.
Clement Vuillemin
Clement Vuillemin
01/10/2022
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Michel and his team have been a pleasure to work with. They are quick and flexible and always verify if the job done meet the customers expectations. If not, they don’t hesitate or challenge but will make sure it is reworked appropriately. Also appreciate their transparency in costs and setting the right expectations. Highly recommend their services.
Arvid Staarink
Arvid Staarink
01/10/2022
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Michel Muyres heeft al ons buiten houtwerk geschilderd. Contact loopt goed en het is een vrolijke groep schilders bij elkaar. Ze hebben al het schilderwerk zeer goed gedaan en alle houtrot (en we hadden wat uitdagende stukken) is gerepareerd. Ik raad dit bedrijf zeker aan.
Bas Hazeborg
Bas Hazeborg
17/01/2022
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Ik ben echt heel blij dat ik mijn schilderwerk bij Michel had uitgezet. Goede communicatie, duidelijke afspraken, goede prijs en heel netjes en goed werk geleverd. Kan hem van harte aanbevelen!
Marco Berenbak
Marco Berenbak
23/10/2019
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Michel heeft bij mijn vader zijn woning geschilderd en dit heeft hij ook heel netjes gedaan. Een leuke schilder die duidelijk is in zijn afspraken. Hij schildert met grote passie en is een ware perfectionist. Zo heeft hij oog voor detail en een strake afwerking. We raden Schildersbedrijf Den Haag van Michel Muyres dan ook graag aan.
Merian
Merian
13/09/2019
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Michel en zijn collega hebben bij ons de jaren 30 metalen kozijnen heel strak geschilderd. Geen vlekken op ramen en/of meubels. Alles is weer netjes achtergelaten. Het staat er weer piekfijn bij! Top! Ook fijne mensen en prettige communicatie 👍.


Waarom kiezen voor Schildersbedrijf Den Haag?

Vakmanschap

Ons team bestaat uit ervaren binnenschilders met gedegen kennis van hun vak. Ze werken met precisie en oog voor detail om aan uw verwachtingen te voldoen.

Kwaliteit

We gebruiken alleen hoogwaardige verfproducten die zorgen voor een duurzaam en professioneel resultaat. U kunt vertrouwen op de kwaliteit van ons schilderwerk.

Klantgericht

Bij Schildersbedrijf Den Haag staat de tevredenheid van onze klanten voorop. We luisteren naar uw wensen en streven ernaar deze te overtreffen.

Betrouwbaarheid

We komen onze afspraken na en leveren ons werk op tijd. U kunt rekenen op een betrouwbare en professionele service.

Neem vandaag nog contact op met Schildersbedrijf Den Haag en geef uw interieur een prachtige make over. Met onze expertise en toewijding zorgen wij ervoor dat uw binnenschilderwerk in Den Haag tot in de puntjes verzorgd wordt.
Logo schildersbedrijf den haag, Michel MuyresMuyres

Al 36 jaar de beste kwaliteit, service en prijs!

Uw betrouwbare partner voor alle schilderklussen in Den Haag en omstreken. Met ruim 36 jaar ervaring hebben wij een stevige reputatie opgebouwd als experts in ons vakgebied. Onze toewijding aan kwaliteit, service en prijs maakt ons een uitstekende keuze.

 
Ons team staat voor je klaar

Bij Schildersbedrijf Den Haag geloven wij heilig in persoonlijke aandacht en klanttevredenheid. Ons team staat klaar om naar uw wensen en behoeften te luisteren, zodat we een plan op maat kunnen ontwerpen dat perfect bij uw project past.
 

Minimale verstoring

We weten dat schilderen soms een gedoe kan zijn, dus we werken efficiënt en zorgen ervoor dat uw dagelijkse leven zo min mogelijk wordt verstoord. U kunt van begin tot eind rekenen op een vlotte communicatie en een kwalitatieve dienstverlening.

 

https://www.youtube.com/watch?v=SwZeeWgOJVE
© SCHILDERSBEDRIJF DEN HAAG

Michel Muyres

Isingstraat 179A
2522 JT Den Haag
Binnenschilder Den Haag

Binnenschilder Den Haag

Binnenschilder Den Haag. Kwaliteit kan niet zonder persoonlijke aandacht. Daarom denken wij als binnenschilder Den Haag met u mee.

Deskundigheid en vakmanschap zijn de elementen waarmee je je als schilders onderscheidt. Schildersbedrijf Michel is een eenmansbedrijf hij groeide snel en heeft sindsdien een uitstekende naam in Den Haag en omstreken. Zijn succes komt voort uit vakmanschap en betrouwbaarheid, waar veel mensen waarde aan hechten.

Dus bent u op zoek naar een binnenschilder voor uw woning in Den Haag? dan bent u aan het juiste adres wij zijn gespecialiseerd in alle binnenschilder werkzaamheden, met 30 jaar ervaring zijn wij u graag vakkundig van dienst.

Zijn succes komt voort uit vakmanschap en betrouwbaarheid, waar veel mensen waarde aan hechten.

Jaren lange ervaring

Door onze jarenlange ervaring is elke schildersklus bij ons mogelijk, wij werken uitsluitend met professionele schilders. Dus op zoek naar een schilder en heeft u schilderswerk dat u wilt laten uitvoeren? probeer dan schildersbedrijf Den Haag van Michel Muyres eens.

Binnenschilder Den Haag en omgeving

Niet alleen als binnenschilder Den Haag, maar ook voor alle andere voorkomende schilders -en onderhoudsdiensten. Onze schildersdiensten zijn zeer uitgebreid en divers. Uiteraard bieden wij u onderhoud, restauraties en renovaties maar ook verbouwing in de regio Den Haag. Ook voor schilder en onderhoud werkzaamheden van monumentale panden bent u bij Schildersbedrijf Den Haag aan het juiste adres.

U kunt ons inhuren voor binnen- en buitenschilderwerk, kleine huisschildersklussen, maar ook bijvoorbeeld uitgebreid kleuradvies.

Offerte aanvragen

Offerte binnenschilder of buitenschilderwerk nodig snel, gratis en vrijblijvend? vraag hem dan vandaag nog aan. Reactie binnen 24uur.

Ga hier direct naar de gratis en vrijblijvende offerte toe.


Heeft u nog meer informatie nodig of vragen over binnenschilder Den Haag en omstreken neem dan vrijblijvend contact met ons op:

OFFERTE

Wij zijn er voor al uw vragen.


Onze diensten:

[slide-anything id=’2336′]:


Binnenschilder Den HaagUw binnenschilder in Den Haag

Voor al u voorkomende Binnenschilderwerk in s gravenhagen en meer:

De goedkope schilder in Den Haag Michel Muyres staat graag voor u klaar. Het uitvoeren van goed binnenschilderwerk is vakmanschap. We leveren kwaliteit, service en garantie.

Kwaliteit binnenschilder Den Haag

Goed binnenschilder is essentieel voor de kwaliteit van het buitenschilderwerk. Daarom werken wij ook binnen enkel met de beste materialen. Onze gediplomeerde vakmensen gebruiken binnen alleen oplossing- en geurarme verven waardoor de overlast voor u minimaal is. Voordat er ook maar een blik verf open gaat wordt eerst de volledige werkplek vakkundig afgeplakt.

Specialiteiten binnenschilder Den Haag

Wij zijn gespecialiseerd in binnenschilder in Den Haag. Hierbij komen wij in prachtige oude herenhuizen, en jaren dertig woningen. Door deze diversiteit aan klanten kunnen wij elke binnenschilder opdracht aan.

Service binnenschilder Den Haag

Het binnenschilderwerk in uw huis kan de sfeer van uw interieur sterk bepalen. Strak afgewerkte muren, maar ook kleuren en effecten maken uw huis helemaal af. Wij adviseren graag over kleurgebruik, speciale verven, zoals betonverf of hamerslag look, voor al u binnenschilder Den Haag gaat u naar schildersbedrijf Den Haag toe.

Schilderen

Is het vak uitgeoefend door een schilder waarbij op een daartoe te beschermen oppervlak een verf wordt aangebracht.
Meestal in een bepaalde vooraf specifiek gekozen kleuren.

Schilderen (minder gangbaar verven) bestaat al sinds de mens in zijn woonomgeving aanpassingen verzorgt zodat het wonen voor hem aangenamer is.

Redenen om te schilderen: Binnenschilder Den Haag

De meest gebruikelijke redenen om te schilderen zijn:

 • beschermen van het oppervlak tegen schade door veroudering of verwering
 • bescherming door het vastkleven van zeer kleine losse bestanddelen (de grootte van een zandkorrel) in een wand van zachte steensoorten
 • verbeteren van de verlichtingskwaliteit en de beleving van een ruimte
 • verbeteren van de akoestische eigenschap ven een ruimte (schilderwerk heeft slechts geringe invloed op de akoestiek)

Behandeling Binnenschilder Den Haag

Het oppervlak waar het schilderwerk op wordt aangebracht heet in vaktaal de ondergrond. Het product of eind resultaat van het schilderen heet in vaktaal het schilderwerk.

Het schilderen bestaat globaal uit de volgende handelingen:

 • beoordelen van de ondergrond en kiezen van het juiste schilder systeem
 • verwijderen van alle losse onderdelen en alle vuil op de ondergrond
 • glad maken van de ondergrond (grof schuren)
 • herstellen van gebreken aan de ondergrond (vaak door te plamuren hetgeen inhoudt het vullen van gaten met een uithardend vulmiddel)
 • fijn schuren voor de eerste laag schilderwerk
 • aanbrengen van een onderlaag (soms met een specifiek middel genaamd primer om een betere hechting te krijgen)
 • drogen
 • aanbrengen van een eerste laag schilderwerk
 • drogen
 • aanbrengen van de definitieve laag schilderwerk (vaak wordt de vorige laag licht opgeschuurd om een gladder oppervlak te verkrijgen)
 • drogen
 • opleveren van het schilderwerk met een eindinspectie

Een schilder systeem Binnenschilder Den Haag

Een schilder systeem, zoals hierboven genoemd, bestaat uit een aantal verschillende zaken:

 • de specifiek voor de situatie toe te passen verf (of indien van toepassing meerdere verven)
 • de specifieke werkwijze om de verf (verven) aan te brengen
 • de wijze waarop het werk wordt geïnspecteerd en gecontroleerd om toe te zien of het werk voldoet aan de vraag

Een schildersbestek wordt vaak opgesteld door een specialistisch adviesbureau. Het schildersbestek wordt ook vaak gebruikt als
aanbestedings document: voor de opdrachtgever wordt met het bestek een prijs voor de uitvoering gevraagd aan meerdere schilders.

Applicatie

Verf aanbrengen heet ook wel appliceren, maar de meeste schilders noemen hun eigen werk schilderen.

De verf wordt door de schilder op een oppervlak aangebracht met de volgende gereedschapen:

 • met een kwast
 • met een verfroller
  • van wol of vacht
  • van schuim (spons)
 • met een verfspuit
  • machinaal op luchtdruk
  • machinaal op lage druk
  • airless
  • uit een bus
 • Binnenschilder Den Haag

De keuze van de gereedschappen wordt bepaald door de schilder of die van de opdrachtgever.

Combinaties zijn ook mogelijk, bijvoorbeeld in geval van houten deuren en ramen.

Technieken Binnenschilder Den Haag

Naast traditionele schilderen, wordt er bij schilderen ook gebruikgemaakt van diverse (ambachtelijke) schilderstechnieken. Binnenschilder Den Haag

Enkele voorbeelden:

 • marmeren
 • houten
 • kalei
 • trompe-l’oeil
 • spons- en zeemtechnieken

Nieuwbouw en onderhoud

Binnenschilder Den Haag

Binnenschilder Den Haag

Binnenschilder Den Haag
Onderhoud uit te voeren aan roestende gietijzeren kolom met gele verf.

Binnenschilder Den Haag

Onderhoud uit te voeren aan een wand met stucwerk waar overheen een laag schilderwerk is aangebracht.

Schilderen is een onderdeel van bouwprocessen bij nieuwbouw en bij onderhoud. Het gaat hierbij om houten elementen zoals kozijnen, stalen elementen zoals balkonhekken en muren waarop geen andere afwerking komt.

Bij onderhoud wordt bestaand schilderwerk aangepast vanwege de onderhoudsachterstand. Schilderwerk dat aangebracht wordt in kader van onderhoud kan op de bestaande laag worden aangebracht mits deze laag voldoende hechting heeft. Indien dat niet ’t geval is, moet de oude laag eerst worden verwijderd.

Soms wordt schilderwerk eerder overgeschilderd (of in zijn geheel vervangen) omdat de mode daarom vraagt. Er is dan geen sprake van onderhoud. Kiezen voor een andere kleur kan een risico met zich mee brengen, de oude verflaag kan er door heen slaan.

Verstandig is om dat gehele systeem vanaf de ondergrond aan te brengen. Lees Meer>>>>

Ook buiten de regio Den Haag zijn wij uw graag van dienst.


Zie ook:

De Schilder Den Haag

Decoratieschilder den haag

Decoratieschilder Den haag

Decoratieschilder Den Haag gezocht? Wij verfraaien uw woning of bedrijf met een mooie, op maat gemaakte, wanddecoratie. Met 30 jaar ervaring als Decoratieschilder.

U kunt bij Schilders- en Onderhoudsbedrijf Michel Muyres. Ook terecht voor decoratief schilderwerk. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw etalageruit, babykamer of andere ruimte opleuken met een mooie decoratie. Maar ook de meubels in uw woning kunnen wij voorzien van een lik verf, hieronder enkele voorbeelden:

[slide-anything id=”2908″]

U kunt uw woning echt iets speciaals geven door een persoonlijke wand decoratie te bestellen. Samen met u bespreken we wat uw wensen zijn en dan gaan wij aan de slag om er wat moois van te maken. Decoratief schilder Den Haag Voorbeelden zijn:

 • Huiskamers
 • Keukens
 • Etalageruiten
 • Babykamers
 • Slaapkamers
 • Motoren en auto’s

Decoratieschilder Den haag

Decoratie schilderen Den Haag is elke vorm van versiering.

Dit kunnen slingers vohior een feest zijn, bouwkundige elementen, maar ook de uiterlijke tekens die bij een ridderorde of andere onderscheidingsteken horen, anders gezegd: het lintje. In het laatste geval wordt ook wel gesproken van versierselen.

Decoraties zijn vaak voortgekomen uit esthetische overwegingen of overblijfsels van wat eens nuttig was. Zo zijn speklagen in de bouw van oorsprong bedoeld om een muur steviger te maken. Toch werden ze om esthetische redenen toegepast op het moment dat men in staat was ook zonder speklagen sterker te bouwen. Decoratieschilder

Een decoratief element wordt ornament genoemd. Lees Meer>>>

Decoratieschilder is een kunst

Decoratieve schilder is een traditionele benaming voor een aantal soorten kunst en handwerken waarbij decoratieve en functionele werken worden gemaakt van een groot scala aan materialen, waaronder keramiek, hout, glas, metaal, textiel en vele andere. Onder decoratieve kunst vallen keramiek, glaskunst, meubilair en ander huisraad en binnenhuisarchitectuur, maar architectuur meestal niet. De decoratieve kunsten worden vaak geplaatst tegenover de “schone kunsten“, waaronder schilderkunst, tekenkunst, fotografie en grootschalige beeldhouwkunst, die meestal geen functie van zichzelf hebben anders dan dat ze kunnen worden bekeken. Sommigen maken een onderscheid tussen decoratieve en schone kunsten op basis van functionaliteit, beoogd doel, importantie, status als een unieke creatie of werk van een enkele artiest. Decoratieve kunst kan zowel onverplaatsbaar (bijvoorbeeld behang) als verplaatsbaar (bijvoorbeeld lampen) zijn. Decoratieschilder

Decoratieve kunst wordt ook als synoniem voor toegepaste kunst gebruikt, maar de tweede wordt ook als een overkoepelende benaming gebruikt voor decoratieve kunst, grafische vormgeving en industriële vormgeving, waarbij de laatste twee soms kunnen overlappen met decoratieve kunst. Meestal wordt de benaming “decoratieve kunst” weinig gebruikt voor hedendaags werk, dat meestal wordt aangeduid met ‘industriële vormgeving‘ (design). In de kunstgeschiedenis wordt voor de decoratieve kunst vaak de Engelse benaming minor arts gebruikt. Decoratieschilder

Decoratieschilder tekenkunst

Tekenkunst kan opgesplitst worden in enerzijds het waarnemingstekenen (“tekenen naar de natuur”) waarbij de kunstenaar tekent naar de zichtbare werkelijkheid en tracht natuurgetrouw weer te geven wat hij ziet, en anderzijds verbeeldingstekenen (“tekenen naar de verbeelding”) het tekenen van wat de kunstenaar aanvoelt, hoe hij de realiteit op dat ogenblik ervaart of wat hij er in ziet, oftewel abstracte of geabstraheerde tekenkunst. Een tekening kan helemaal voorstellingsloos zijn, of kan een verwerking of interpretatie van een voorstelling zijn. Decoratieschilder

Tekeningen Decoratieschilder

Tekeningen worden gemaakt met grafietpotlood, houtskool, contépotlood, siberisch krijt, pastel of inkt, of, afhankelijk van de druktechniek, getekend op of gekrast in een of andere soort plaat (met daarop eventueel een substantie aangebracht waarin getekend wordt, en die, eventueel na chemische bewerking, rechtstreeks gebruikt wordt om de tekening op papier te drukken, of indirect, via een andere drager). Hoewel het een tekentechniek lijkt te zijn, wordt de pasteltechniek officieel ingedeeld bij de schildertechnieken. Pentekeningen worden gemaakt met een tekenpen of een rietpen, en inkt of bister. Vóór de uitvinding van het potlood werd er vaak getekend met een zilverstift op geprepareerd papier. Ook kan getekend worden met een penseel en Oost-Indische inkt, of eventueel met verf. Als er een combinatie van inkt en water wordt gebruikt, spreekt men van een gewassen (pen)tekening. Hierbij worden lichtere partijen ingeschilderd met een verdunde oplossing van de tekeninkt of waterverf De drager is meestal papier of karton, maar ook hier zijn talrijke uitzonderingen op. Decoratieschilder

Dikwijls dient de tekening als voorstudie voor een op een later tijdstip te vervaardigen schilderij of beeld. Het gaat dan om voorbereidende schetsen. Door hun onderzoekend karakter zullen tekeningen sneller tot de essentie doordringen, zijn ze spontaner en gevoeliger. De kunstenaar kan in een tekening zijn grenzen verleggen en op onderzoek gaan naar wat voor hem of haar belangrijk is. Decoratieschilder

In de 20e eeuw heeft de tekenkunst de status van een zelfstandige kunstvorm gekregen. De tekeningen die daarbij ontstaan worden ‘autonome tekenkunst’ genoemd. Decoratieschilder.

Voor al uw Decoratieschilderwerk gaat u naar Michel Muyres Decoratieschilder van hoog kwaliteit.

Schilders offerte aanvragen

Schilders offerte aanvragen?

Schilders offerte aanvragen? Bent u op zoek naar een professionele Schilder in Den Haag? Doe een beroep op schildersbedrijf Michel Muyres voor uw schilderwerken in Den Haag. Elke dag zijn meerdere mensen voor ons aan het werk bij particulieren en bedrijven.

schilders offerte aanvragen
Schilders offerte aanvragen

Michel Muyres staat al meer dan 30 jaar garant voor kwaliteit als schilder in Den Haag. Als particulier of bedrijf kunt u zeker zijn van ons vakmanschap in schilderwerken.

Schilderen en meer

Of het nu gaat om het schilderen van uw villa of appartement aan de buitenkant, of het schilderen binnenshuis of het schilderen van uw gevel, ons professioneel team komt bij u schilderen in Den Haag en omstreken.

 

Perfecte timing

Wij realiseren uw schilderwerken in Den Haag in een mum van tijd zodat u snel kan genieten van uw prachtig nieuwe schilderwerk.

Schilders offerte aanvragen

Wilt u als particulier of bedrijf graag een beroep doen op Michel Muyres voor uw schilderwerken en decoratiewerken? Vul uw gegevens in en wij contacteren u uiterlijk de volgende werkdag.

Hier onder kunt u gratis en vrijblijvend de schilders offerte aanvragen voor alle voorkomende schilderswerken, het is makkelijk en snel.

Offerte aanvragen vrijblijvend en kostenloos
Voornaam
Straat en huisnummer
Postcode
Woonplaats
Telefoon nummer
Email adres
Beschrijf hier u offerte aanvraag:

Reactie binnen 24 uur.

Offerte betekenis en aanbod volgens Nederlands recht

Een offerte is een formeel aanbod. Zie ook aanbod volgens Nederlands recht tot het sluiten van een overeenkomst. Zie ook overeenkomst volgens Nederlands recht, opgesteld op verzoek van een potentiële klant van een bedrijf, dit in tegenstelling tot aanbiedingen tot het doen van een aankoop die winkels en webshops op eigen initiatief doen.

Een offerte kan gaan over een dienst (bijvoorbeeld de bouw van een woning, een bepaald onderzoek, of een reparatie) of over een product (bijvoorbeeld de aanschaf van een computer, een verzekering of een ander financieel product).

De reden van een offerte op aanvraag in plaats van het bekend maken van alle prijzen kan zijn dat er te veel parameters zijn om alles te vermelden, of veelvuldige fluctuaties in marktprijzen, of dat de aanbieder per geval en klant een prijs wil vaststellen, zonder deze openbaar te maken, om zijn onderhandelings-positie ten opzichte van de volgende klant niet te verzwakken.

Veel potentiële klanten zullen offertes aan meerdere bedrijven vragen, om deze te kunnen vergelijken. Daarvoor is het noodzakelijk een eenduidige offerte uitvraag op te stellen.

Als niets is afgesproken over kosten die voor het maken van de offerte in rekening worden gebracht dan is deze kosteloos.

Einde schilders offerte aanvragen pagina.

 

Winterschilder Den Haag

Winterschilder Den Haag

https://youtu.be/SWH6QL8YE8Q

Winterschilder Den Haag gezocht? De winter is bij uitstek een geschikte tijd om binnen of buiten schilderswerkzaamheden opnieuw te laten uitvoeren. U kunt een fikse korting verwachten op al uw binnenschilderwerk.

Waarom wachten op de lente om uw huis op te fleuren? Bij de Winterschilder in Den Haag geloven we dat de winter het perfecte seizoen is voor een kleurrijke make-over!

Stel je voor: terwijl buiten de sneeuwvlokken vallen, transformeren onze schilders je woonkamer van ‘winterblues’ naar ‘sprankelend fris’. Geen zorgen meer over sombere dagen; onze kleurrijke verf zorgt voor het zonnetje in huis, zelfs als het buiten vriest.

Kies voor de Winterschilder in Den Haag en laat de winterdip achter je met muren die stralen van vrolijkheid!

De Winterschilder Den Haag geeft 20% korting

Wist u dat u in de winter flink kunt besparen op schilderwerk? Bij ons krijgt u tot 20% korting!

Dankzij onze speciale verf is buitenschilderwerk ook in de koudere maanden geen probleem. En het mooie is, de prijzen voor binnen- en buitenschilderwerk zijn in de winter veel aantrekkelijker dan in de zomer.

Bij ons is schilderen een jaarrond activiteit, dus ook in de winter staan we voor u klaar. Grijp deze kans en geniet deze winter van een aanzienlijke korting op al uw schilderwerk!

Deze actie is geldig: Vanaf 1 november 2023 t/m 1 maart 2024.


Schilderwerk aan een huis

Vrijblijvende winterschilder offerte: Op lokatie indien gewenst

Vraag vandaag nog uw offerte op en profiteer van 20% korting op al uw schilderwerk.

Offerte aanvragen vrijblijvend en kostenloos
Voornaam
Straat en huisnummer
Postcode
Woonplaats
Telefoon nummer
Email adres
Beschrijf hier u offerte aanvraag:

De Winterschilder in Den Haag brengt weer kleur in je winterdagen

De winter kan somber zijn, maar uw huis of bedrijf hoeft dat niet te zijn. Met de Winterschilder uit Den Haag brengen we warmte en levendigheid in uw woning of bedrijf. Onze vakkundige schilders transformeren elke ruimte tot een gezellig en uitnodigend thuis of bedrijf.

Flexibiliteit en aandacht voor uw wensen

Uw tevredenheid staat bij ons voorop! Onze schilders werken flexibel rond uw schema en luisteren aandachtig naar uw wensen. Wij zorgen dat het schilderwerk perfect aansluit bij uw persoonlijke voorkeuren en levensstijl.

De finishing touch van een professional

Een professionele afwerking maakt het verschil. Onze schilders staan garant voor strakke lijnen en een egaal resultaat, waardoor uw muren en plafonds er onberispelijk uitzien. Vertrouw op onze expertise voor een afwerking die indruk maakt.

Persoonlijke service, altijd bereikbaar

Heeft u vragen of speciale verzoeken? Ons team is altijd bereikbaar en klaar om u te ondersteunen. Bij Michel Muyres bent u geen nummer, maar een gewaardeerde klant met unieke behoeften en wensen.

Een duurzame Investering in uw woning

Kiezen voor onze winterschilder is een investering in de toekomst van uw huis. Ons schilderwerk beschermt niet alleen tegen slijtage en weersinvloeden, maar verhoogt ook de waarde van uw woning.

Geniet van de schoonheid en de voordelen op lange termijn!

Waarom kiezen voor Schildersbedrijf Den Haag Michel Muyres?

Michel Muyres schilderwerken onderscheidt zich door zijn toewijding aan vakmanschap en precisie in elke schilderklus. Ons team van ervaren professionals is niet alleen deskundig in hun vak, maar brengt ook een passie voor schilderen mee naar elk project.

Bij ons staat de klanttevredenheid voorop, en we streven ernaar om uw huis om te toveren in een prachtige, verfrissende ruimte. Of het nu gaat om een subtiel kleuraccent of een volledige metamorfose, wij benaderen elke taak met dezelfde zorg en aandacht voor detail. Ontdek de transformatieve kracht van kwaliteitsschilderwerk met Michel Muyres schilderwerken.

Duurzame en milieuvriendelijke oplossingen

Leer hoe ons bedrijf bijdraagt aan een groenere wereld met duurzame en milieuvriendelijke schilder oplossingen. Michel Muyres Schilderwerken zet zich in voor het milieu door duurzame en milieuvriendelijke schilderoplossingen te bieden.

Wij zijn toegewijd aan groene praktijken, van het gebruik van ecologisch verantwoorde materialen tot het toepassen van milieuvriendelijke technieken. Ons doel is om uw huis niet alleen esthetisch aantrekkelijk te maken, maar ook bij te dragen aan een duurzamere wereld.

Door voor onze diensten te kiezen, kiest u voor een schoonheid die verder gaat dan het oppervlak – een schoonheid die rekening houdt met het welzijn van onze planeet.

Flexibiliteit en klantgerichte service

Bij Michel Muyres schilderwerken is klanttevredenheid onze hoogste prioriteit. Wij begrijpen dat elke klant uniek is met specifieke behoeften en wensen.

Daarom bieden we flexibele diensten die volledig zijn aangepast aan uw persoonlijke schema en voorkeuren. Of het nu gaat om het kiezen van de perfecte kleur, het plannen van werkzaamheden rond uw dagelijkse routine, of het bieden van advies op maat, ons team zorgt voor een naadloze en stressvrije ervaring.

Uw tevredenheid is ons doel, en we werken hard om dit bij elk project te bereiken.

Kwaliteit en betaalbaarheid hand in hand

Ontdek hoe wij topkwaliteit leveren tegen betaalbare prijzen. Onze diensten bieden waarde voor uw geld, zonder in te leveren op kwaliteit.

Wij begrijpen dat budget een belangrijke overweging is voor onze klanten. Daarom streven we ernaar om economisch efficiënte oplossingen te bieden die niet inboeten aan kwaliteit.

Onze diensten bieden een optimale prijs-kwaliteitverhouding, waarbij we gebruik maken van hoogwaardige materialen en technieken om een duurzaam en esthetisch resultaat te waarborgen.

Een breed spectrum aan schilderdiensten

Schildersbedrijf Muyres is uw veelzijdige partner voor alle schilderwerken, zowel binnen als buiten uw woning of bedrijfspand.

Ons breed scala aan diensten omvat alles van gedetailleerd binnenschilderwerk, dat sfeer en karakter aan uw ruimtes geeft, tot duurzaam buitenschilderwerk dat uw pand beschermt tegen weer en wind.

Ongeacht de grootte of complexiteit van de opdracht, onze ervaren schilders combineren hun vaardigheden met hoogwaardige materialen om een eindresultaat te leveren dat zowel esthetisch aantrekkelijk als langdurig is.

Ontdek onze veelzijdigheid en hoe wij elke schildersuitdaging aanpakken met professionaliteit en zorg.

Kleuradvies van experts

Ons team van kleurexperts helpt u bij het kiezen van de perfecte kleuren voor uw huis. Met ons advies komt uw visie tot leven.

Klanttevredenheid: Onze belofte

Bij Michel Muyres staat klanttevredenheid centraal. We begrijpen dat een tevreden klant het hart is van ons bedrijf. Daarom werken we nauw samen met onze klanten om hun wensen en verwachtingen volledig te begrijpen en te vervullen.

Van het eerste overleg tot de oplevering van het project, onze focus ligt op het leveren van uitmuntende resultaten die uw visie weerspiegelen.

Elke stap van het proces wordt gekenmerkt door open communicatie, aandacht voor detail, en een streven naar perfectie, waardoor we kunnen garanderen dat elk eindresultaat niet alleen voldoet aan, maar uw verwachtingen overtreft.


Schilderwerk aan een huis
Diensten

Binnenschilderwerk
Buitenschilderwerk
Behangen (alle soorten)
Glaszetten
Latex spuiten
VvE – Mjop

Schildersbedrijf locaties:

Schildersbedrijf Den Haag
Schildersbedrijf Delft
Schildersbedrijf Leidschendam

Schildersbedrijf Leidschenveen
Schildersbedrijf Rijswijk
Schildersbedrijf Voorburg
Schildersbedrijf Wassenaar

Schildersbedrijf Zoetermeer


© SCHILDERSBEDRIJF DEN HAAG

Michel Muyres

Isingstraat 179A
2522 JT Den Haag

sauswerk den haag

Sauswerk Den Haag

Sauswerk Den Haag? Voor sausen of sauzen van muren. Wat wordt verstaan onder saus- en witwerk? het opnieuw sausen (witten) van bestaande of nieuw gestukadoorde wanden en plafonds.

Pleisterwerk is tegenwoordig meestal glad of met een geribde structuur, zonder versieringen. Een bijzondere vorm van pleister is spachtelputz. Andere ‘sierpleisters’ zijn rustiekputz en granol. Als een stukadoor pleisterwerk met profielen, sierlijsten, rozetten e.d. aanbrengt, spreekt men van stuc, stucco of sierstucwerk. Het is vaak gespecialiseerd werk waar een vakman, een sierstucwerker voor nodig is.

Wanneer wordt saus- en witwerk toegepast?

Indien u gekozen heeft voor pleisterwerk is het gebruikelijk dat dit als eindafwerking gesausd wordt daar pleisterwerk wat bont opdroogt. Afhankelijk van de belasting op het sauswerk (roken, open haard, kaarsen) wordt de gemiddelde woning om de 7 tot 14 jaar opnieuw gesausd. Schilderwerk? ons schildersbedrijf is uw graag van dienst.

Keuze in verfsoorten Sauswerk Den Haag

De keuze in verf is zeer breed. Tegenwoordig zijn er latexen verkrijgbaar met de meest uiteenlopende eigenschappen van glimmend tot extra mat, van krijtverf tot ecologisch en bacterie dodende verf. Standaard wordt een zeer matte latex van een A-merk op waterbasis gebruikt, deze is in elke gewenste kleur leverbaar. Andere wensen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we zullen u de gewenste verf leveren of indien gewenst aanbrengen.

Offerte aanvragen sauswerk

Vraag hier gratis en vrijblijvend een offerte aan voor uw sauswerk Den Haag en omstreken.

Wij streven erna binnen 24 uur te antwoorden op uw offerte aanvraag.


Doe-het-zelf project?

Vaak wordt er te makkelijk over sausen gedacht en wordt het ‘even snel’ zelf gedaan op een zaterdagmiddag. Het lijkt makkelijk waardoor er vaak fouten worden gemaakt. Nieuw gestukadoord werk sausen is een vak apart, zeker wanneer het plafonds betreft. Het nieuw gestukadoord werk moet eerst geïmpregneerd worden, afhankelijk van de zuiging, soms twee keer. Hierna kan pas gesausd worden en ook dit is niet zomaar met een roller `even` witten, en klaar. Afhankelijk van de kleur en dekking, wordt een plafond of wand twee- of drie keer gesausd.

In de praktijk zien we vaak een grove sinaasappelhuid en lelijke overgangen als resultaat van een doe-het-zelf project, in plaats van het gewenste biljartlaken. Vervolgens betekent dit dan ook overnieuw stukadoren aangezien strepen en overgangen niet weg te krijgen zijn door er nogmaals overheen te sausen.

Gewenste eindresultaat van sauswerk Den Haag

Goed uitgevoerd sauswerk is egaal zonder strepen en een amper zichtbare sinaasappelhuid. Het kan ademen en afgenomen worden met een vochtige doek zonder af te geven. Alle kleuren zijn mogelijk, wilt u een kleur die niet in de waaier zit? Dit is geen probleem, alle mogelijke kleuren kunnen gemaakt worden vanaf een staal of een bestaand stukje verf.

Stucwerk sausenwerk Den Haag

Pleisterwerk is tegenwoordig meestal glad of met een geribde structuur, zonder versieringen. Een bijzondere vorm van pleister is spachtelputz. Andere ‘sierpleisters’ zijn rustiek putz en granol. Als een stukadoor pleisterwerk met profielen, sierlijsten, rozetten e.d. aanbrengt, spreekt men van stuc, stucco of sier stucwerk. Het is vaak gespecialiseerd werk waar een vakman, een sierstucwerker voor nodig is.

Heeft u nog vragen over sauswerk neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

OFFERTE

Wij zijn er voor al uw vragen.

Zie ook:

Schilder Den Haag

 

glaszetter den haag

Glaszetter Den Haag


Glaszetter Den Haag

Bij het plaatsen van glas is kwaliteit onlosmakelijk verbonden met persoonlijke aandacht. Als glaszetter in Den Haag denken wij graag met u mee. Deskundigheid en vakmanschap vormen de kernwaarden waarmee wij ons onderscheiden. Schildersbedrijf Michel is een snelgroeiend bedrijf met een uitstekende reputatie in Zuid-Holland, opgebouwd door vakmanschap en betrouwbaarheid, eigenschappen waar mensen waarde aan hechten.

Glaszetter Den Haag

Glaszetter in Den Haag voor particulieren en bedrijven

Of u nu een particulier bent of een bedrijfseigenaar, voor alle soorten glas bent u bij ons aan het juiste adres in de regio Den Haag en omgeving.

Wij hebben ruime ervaring in het vervangen en vakkundig plaatsen van verschillende glasvarianten, waaronder enkel glas, dubbel glas, voorzetramen, HR+-glas, HR++-glas, veiligheidsglas, gehard glas, en meer. Onze glaszetters staan klaar voor al uw glasherstel.

glaszetter den haag

Bij ons kunt u rekenen op expertise in onder andere:

 • Nieuw glas
 • Veiligheidsglas
 • Enkel glas
 • Dubbel glas
 • Voorzetramen
 • HR+-glas
 • HR++-glas
 • Sierglas
 • Gehard glas
 • Nieuwe ruiten
 • Diverse soorten glas

Wij leveren een breed scala aan glas, met een grote voorraad beschikbaar. Vertrouw op ons voor een zorgvuldige plaatsing van glas.
Uitstekend
Gebaseerd op 27 recensies
Susan
Susan
16/02/2023
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Michel en zijn vrouw zijn twee toppertjes. Zij hebben mooi schilderwerk afgeleverd.
Yasmeen M
Yasmeen M
10/10/2022
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Its a family run business that is professional, hardworking and trustworthy. Michel came and gave a detailed offer and even knew the measurements by eyesight to his long experience in the business. He worked as planned and did a nice paint job as per the schedule agreed. He then came for a follow up and agreed to do the minor things / touches needed , and will schedule it soon. We really recommend Michel for your painting needs.
Clement Vuillemin
Clement Vuillemin
01/10/2022
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Michel and his team have been a pleasure to work with. They are quick and flexible and always verify if the job done meet the customers expectations. If not, they don’t hesitate or challenge but will make sure it is reworked appropriately. Also appreciate their transparency in costs and setting the right expectations. Highly recommend their services.
Arvid Staarink
Arvid Staarink
01/10/2022
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Michel Muyres heeft al ons buiten houtwerk geschilderd. Contact loopt goed en het is een vrolijke groep schilders bij elkaar. Ze hebben al het schilderwerk zeer goed gedaan en alle houtrot (en we hadden wat uitdagende stukken) is gerepareerd. Ik raad dit bedrijf zeker aan.
Bas Hazeborg
Bas Hazeborg
17/01/2022
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Ik ben echt heel blij dat ik mijn schilderwerk bij Michel had uitgezet. Goede communicatie, duidelijke afspraken, goede prijs en heel netjes en goed werk geleverd. Kan hem van harte aanbevelen!
Marco Berenbak
Marco Berenbak
23/10/2019
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Michel heeft bij mijn vader zijn woning geschilderd en dit heeft hij ook heel netjes gedaan. Een leuke schilder die duidelijk is in zijn afspraken. Hij schildert met grote passie en is een ware perfectionist. Zo heeft hij oog voor detail en een strake afwerking. We raden Schildersbedrijf Den Haag van Michel Muyres dan ook graag aan.
Merian
Merian
13/09/2019
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Michel en zijn collega hebben bij ons de jaren 30 metalen kozijnen heel strak geschilderd. Geen vlekken op ramen en/of meubels. Alles is weer netjes achtergelaten. Het staat er weer piekfijn bij! Top! Ook fijne mensen en prettige communicatie 👍.


Glaszetters in Den Haag

Naast de genoemde glassoorten kunnen wij uiteraard nog veel meer bieden. Neem contact met ons op voor meer informatie, mogelijkheden, of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Isolatieglas van de glaszetter Den Haag

Tegenwoordig is isolatieglas essentieel. De voordelen van isolatieglas zijn talrijk, waaronder kostenbesparing, milieubewustheid, minder warmteverlies, verkoeling in de zomer, en geluidswerendheid. Kies voor deze duurzame oplossing en informeer bij Onderhoudsbedrijf Michel Muyres voor meer details.

Glaszetter Den Haag nodig? Ga naar Michel Muyres

Of het nu gaat om nieuw glas, gehard glas, of andere glasgerelateerde behoeften, voor alles op het gebied van glas kunt u vertrouwen op de expertise van de glaszetter Den Haag. Neem contact met ons op via het contactformulier of vul vrijblijvend het offerteformulier in.

Ruit kapot? Vergeet dan niet de glaszetter in te schakelen!

Voor al uw glaswerk: de glaszetter Den Haag.

Glaszetter: Wat doet hij eigenlijk?

Een glaszetter in Den Haag is een vakman die alle werkzaamheden uitvoert die nodig zijn bij het plaatsen van glas in ramen en kozijnen. Of het nu gaat om het beglazen van gebouwen bij nieuwbouw, verbouwingen, of renovaties, de glaszetter staat paraat.

Nieuwbouw glaszetter

Bij nieuwbouw plaatst de glaszetter het glas voordat de binnenafwerking begint. Dit voorkomt schade aan afwerkingen die gevoelig zijn voor vocht en kou. Bij gebouwen met meerdere verdiepingen wordt het glas via een bouwlift naar de juiste verdieping gebracht.

Glas kan zowel van binnen als van buiten worden geplaatst, bekend als binnen- respectievelijk buitengelazing. In het laatste geval, buitengelazing, bevinden de glassponningen zich aan de buitenzijde van het kozijn.

Binnenglas wordt geplaatst in kozijnen en deuren die zich binnen in het gebouw bevinden, zoals lichtopeningen naast of boven een binnendeur, ook wel zij- en bovenlichten genoemd. Zowel binnen als buiten zijn verschillende glassoorten mogelijk.

Vervanging van glas door de glaszetter

Bij het vervangen van een ruit moet het oude glas eerst worden verwijderd. Lees meer over ons…

Voor alles op het gebied van glas gaat u naar de glaszetter Den Haag toe. Onze glasservice omvat onder andere glashandel, glasschadeherstel, glas-in-lood, dubbelglas, hardglazen ramen, draadglas, voor zowel particulieren als bedrijven.

Glas service inclusief de Glaszetter Den Haag!


Vrijblijvende offerte aanvraag voor glaszetten Haaglanden

Ontvang snel een heldere offerte voor glaszetten in Haaglanden! Onze experts staan klaar om uw project aan te pakken. Vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij uw glaswensen realiteit kunnen maken. Kies voor vakmanschap en service! Vraag vandaag nog uw offerte aan!

Offerte aanvragen vrijblijvend en kostenloos
Voornaam
Straat en huisnummer
Postcode
Woonplaats
Telefoon nummer
Email adres
Beschrijf hier u offerte aanvraag:

 

Privacybeleid
https://www.youtube.com/watch?v=s-oxls3u6nw


© SCHILDERSBEDRIJF DEN HAAG

Michel Muyres

Isingstraat 179A
2522 JT Den Haag
Houtrotheerstel

Specialist houtrot reparatie

Specialist houtrot reparatie gezocht? dan hoeft u niet verder meer te zoeken want met 30 jaar ervaring in houtrot reparatie’s mogen wij ons een ware vakman noemen.

Last van houtrot bij kozijnen of deuren?

Als specialist in houtrot reparatie Den Haag kunnen wij u zeker helpen. specialist houtrot reparatieWij als specialist houtrot reparatie lossen al uw schimmel problemen op! Schimmels zijn de belangrijkste veroorzakers van houtrot bij kozijnen en deuren. Houtrot in het beginstadium kunt u herkennen aan zachte plekken of kleine barstjes in het schilderwerk. Dit is meestal in de hoeken van het kozijn. Als u het induwt met iets hards, bijvoorbeeld met een potlood of de achterkant van een schroevendraaier, en het veert mee, dan zit er waarschijnlijk houtrot. Een houtrot reparatie kan dit probleem oplossen. Als specialist hanteren wij de nieuwste technieken om uw aangetaste kozijnen of deuren in ere te herstellen. Neemt u maar eens vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Bel: 06 543 35 834 OFFERTE

Specialist houtrot reparatie

Houtrot kan bij alle soorten hout voorkomen. Het vermijden hiervan kan alleen door het hout droog te houden, maar dat is in ons land een onmogelijke opgave. Een houtrot reparatie bij ramen, deuren en kozijnen komt dan ook vaak voor.

Het rotten van hout is in feite een proces waarbij het hout geen weerstand heeft tegen biologische aantasting. Bij ramen, deuren en kozijnen vormen schimmels de meest voorkomende soort aantasting. Schimmels vormen rot. Rot is het verloren gaan van de belangrijkste eigenschappen van het hout door afbraak van de stoffen van de houtcellen. Om rot te voorkomen, moet dus het ontstaan van schimmels worden tegengegaan, maar dit is best moeilijk met ons klimaat.

Ons Nederlandse klimaat is uitermate geschikt voor het ontstaan van schimmels, zeker als er gedurende een lange periode sprake is van een wat hoger vochtgehalte met een temperatuur van meer dan 18 graden Celsius. Onder deze weersomstandigheden gedijen schimmels goed op plekken waar wij ze liever niet zien, zoals ramen, deuren en kozijnen. Is dit toch het geval? Dan kan schilder Michel als specialist in houtrot reparatie, u zeker van dienst zijn.

Bij een houtrotreparatie wordt al het rotte hout verwijderd

Bij een houtrot reparatie wordt eerst het rotte hout verwijderd tot het gezonde hout is bereikt. Op de plek van het verwijderde hout wordt een beschermlaag aangebracht. Nadat deze droog en afgewerkt is, kan hier weer overheen geschilderd worden. Van de houtrot reparatie is vervolgens niets meer te zien. Uw kozijnen, deuren of ramen lijken weer als nieuw.

Op zoek naar een specialist in houtrot reparatie? Ons werkgebied is voornamelijk in de regio Haaglanden, maar ook daar buiten. Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie, laat het ons dan weten. Wij staan u graag te woord.

Binnen en buitenschilderwerk in Den haag

Binnen en buitenschilderwerk in Den haag

Binnen en buitenschilderwerk in Den haagVerf, kwast, roller? Check. Tevreden wrijft u in uw handen: aan de slag! Dan kijkt u de kamer rond en komt de paniek langzaam opzetten: waar te beginnen? Eerst de grootste muur of toch het plafond? Is de verf wel de juiste kleur en zal het goed dekken?Het allround schildersbedrijf uit Den Haag

Binnen en buitenschilderwerk in Den haag Bespaar uzelf de moeite, tijd en energie van de schilderklus en neem Schildersbedrijf Den Haag in de arm. We doen namelijk alles op het gebied van binnen en buitenschilderwerk. Wij schilderen kozijnen en sausen plafonds. We schilderen hele panden en gevels, maar voorzien ook alleen een muurtje of plafond van een nieuw kleurtje. Elke klus zien we als een uitdaging om er een oogverblindend resultaat van te maken. We gaan zelfs een stapje verder. Zo halen we de beschilderde kamer voor u leeg, mocht u hiertoe zelf niet in staat zijn.

 

Binnen en buitenschilderwerk in Den haag

Weet u nog niet zo goed wat u wilt? We komen graag langs om uw interieur te bekijken, uw wensen en ideeën te bespreken en u van passend kleuradvies te voorzien. Een eventuele digitale bewerking behoort hierbij tot de mogelijkheden bij de Binnen en buitenschilderwerk in Den haag.

Binnen en buitenschilderwerk in Den haag

Binnen en buitenschilderwerk in Den haag

Met ons schildersbedrijf haalt u echte vakmannen in huis, die het ouderwetse schildersambacht nog volledig beheersen. Dit houdt in dat we:

 • de tijd nemen voor elke klus
 • het liefst handmatig schilderen
 • alleen werken met professionele en milieuvriendelijke A-merken
 • nauwkeurig en precies werk afleveren
 • weten welke producten en materialen gebruikt moeten worden voor het bewerken van verschillende oppervlakten.

Bij ons komt uw project altijd vakkundig uit de verf en dat ook nog eens voor een gunstige prijs bij Binnen en buitenschilderwerk in Den haag.

Offerte aanvragen Het is vrijblijvend en gratis!

Zie ook:  Schilders bedrijf den haag