Buitenschilder

Hoogwaardig buitenschilderwerk Den Haag

Kwaliteit en ambacht sinds 1986

OFFERTE OVER ONS
 

Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele buitenschilder in Den Haag? Zoek niet verder, want bij Schildersbedrijf Den Haag bieden we hoogwaardig buitenschilderwerk dat niet alleen je woning beschermt, maar ook nog is de uitstraling verbetert.

Ons ervaren team van buitenschilders staat klaar om uw buitenmuren, kozijnen, deuren en andere exterieurelementen nieuw leven in te blazen. Of het nu gaat om een enkele woning, een appartementencomplex of een bedrijfspand, wij leveren altijd vakmanschap en kwaliteit.

Een impressie van ons buitenschilderwerk in Den Haag

Waarom kiezen voor ons buitenschilderwerk?

Vakmanschap en expertise

Onze buitenschilders hebben ruime ervaring en zijn bekwaam in het leveren van uitstekend schilderwerk. Ze hebben de kennis en vaardigheden om elk oppervlak professioneel te behandelen en te schilderen.

Duurzaamheid en bescherming

Onze hoogwaardige verfproducten en materialen bieden langdurige bescherming tegen weer en wind. Door regelmatig buitenschilderwerk uit te laten voeren, kunt u de levensduur van uw woning verlengen en de waarde ervan behouden.

Kleuradvies op maat

Het kiezen van de juiste kleuren voor uw buitenmuren kan een uitdaging zijn. Onze experts staan klaar om u te voorzien van professioneel kleuradvies dat past bij uw persoonlijke smaak, stijl en de architectuur van uw woning.

Professionele service

Bij Schildersbedrijf Den Haag streven we naar volledige klanttevredenheid. Wij hechten veel waarde aan een goede communicatie, betrouwbaarheid en het nakomen van afspraken. U kunt erop vertrouwen dat wij ons uiterste best doen om aan uw verwachtingen te voldoen.

Precisie verijst

Bij de uitvoering van buitenschilderwerk Den Haag is precisie gewenst. Iedereen kan een laagje verf smeren, maar professionaliteit is belangrijk voor de kwaliteit van uw schilderwerk. De voorbereiding en oog voor detail zijn soms nog wel belangrijker, dan de uiteindelijke laag verf!

Uitstekend
Gebaseerd op 27 recensies
Susan
Susan
16/02/2023
Michel en zijn vrouw zijn twee toppertjes. Zij hebben mooi schilderwerk afgeleverd.
Yasmeen M
Yasmeen M
10/10/2022
Its a family run business that is professional, hardworking and trustworthy. Michel came and gave a detailed offer and even knew the measurements by eyesight to his long experience in the business. He worked as planned and did a nice paint job as per the schedule agreed. He then came for a follow up and agreed to do the minor things / touches needed , and will schedule it soon. We really recommend Michel for your painting needs.
Clement Vuillemin
Clement Vuillemin
01/10/2022
Michel and his team have been a pleasure to work with. They are quick and flexible and always verify if the job done meet the customers expectations. If not, they don’t hesitate or challenge but will make sure it is reworked appropriately. Also appreciate their transparency in costs and setting the right expectations. Highly recommend their services.
Arvid Staarink
Arvid Staarink
01/10/2022
Michel Muyres heeft al ons buiten houtwerk geschilderd. Contact loopt goed en het is een vrolijke groep schilders bij elkaar. Ze hebben al het schilderwerk zeer goed gedaan en alle houtrot (en we hadden wat uitdagende stukken) is gerepareerd. Ik raad dit bedrijf zeker aan.
Bas Hazeborg
Bas Hazeborg
17/01/2022
Ik ben echt heel blij dat ik mijn schilderwerk bij Michel had uitgezet. Goede communicatie, duidelijke afspraken, goede prijs en heel netjes en goed werk geleverd. Kan hem van harte aanbevelen!
Marco Berenbak
Marco Berenbak
23/10/2019
Michel heeft bij mijn vader zijn woning geschilderd en dit heeft hij ook heel netjes gedaan. Een leuke schilder die duidelijk is in zijn afspraken. Hij schildert met grote passie en is een ware perfectionist. Zo heeft hij oog voor detail en een strake afwerking. We raden Schildersbedrijf Den Haag van Michel Muyres dan ook graag aan.
Merian
Merian
13/09/2019
Michel en zijn collega hebben bij ons de jaren 30 metalen kozijnen heel strak geschilderd. Geen vlekken op ramen en/of meubels. Alles is weer netjes achtergelaten. Het staat er weer piekfijn bij! Top! Ook fijne mensen en prettige communicatie 👍.

Buitenschilderwerk in Den Haag video impressie

Een video impressie van buitenschilderwerk gefilmd met een drone vanuit de lucht.

Een goed begin is het halve werk

Allereerst is de voorbereiding belangrijk. Houtwerk, de kozijnen, de houtverbindingen en ook de glaskit, worden gecontroleerd op scheuren en gaten. Waar het nodig is, wordt kit weggesneden en vervangen. Wanneer de houtverbindingen niet meer goed zijn, worden ze open gefreesd en weer opgevuld met een speciale plamuur. Ditzelfde doen we met haarscheuren, kleine gaten en kieren, en andere plekken waar vocht naar binnen zou kunnen treden.

Controle van de staat van het houtwerk

Vocht is funest voor het schilderwerk. Daarom controleren we altijd uitgebreid de staat van het houtwerk. Ook te dun aangebracht en/of verweerd schilderwerk kan zorgen voor vocht in het hout. Het buitenschilderwerk staat bloot aan allerlei invloeden en is daarom extra gevoelig zijn voor houtrot, daarom herstellen wij altijd eerst de zwakke punten in het schilderwerk.

Afwerking

Na dit herstel zal de schilder beginnen met de afwerking van het houtwerk met een mooie en duurzame hoogglansverf of zijdeglansverf. We werken uitsluitend met de modernste producten en stellen aan de verf de hoogste kwaliteitseisen. Op deze manier heeft uw schilderwerk de langdurig glansbehoud en de beste bescherming. Vraag vandaag nog vrijblijvende offerte op voor al je buitenschilderwerk in Den Haag.

Buiten en binnenschilderwerk

Wij verzorgen zowel buiten als binnenschilderwerk in Den Haag en werken voor particulieren, VVE’s en bedrijven. Indien gewenst gebruiken we groene, ecologische verven voor bijvoorbeeld zorginstellingen en kinderdagverblijven.

Buiten schilderen doen wij het hele jaar door. U kunt voor een frisse nieuwe uitstraling gaan in de lente, maar ook in de winter zijn wij u van dienst, u kunt dan gebruik maken van de winterschilder korting.

Logo schildersbedrijf den haag, Michel MuyresMuyres

Al 36 jaar de beste kwaliteit, service en prijs!

Een betrouwbare partner voor al jouw schilderwerken in Den Haag en omstreken.


Met meer dan 36 jaar ervaring hebben we een solide reputatie opgebouwd als dé experts in ons vakgebied. Onze toewijding aan kwaliteit, service en prijs maakt ons een uitstekende keuze.

Ons team staat voor je klaar

Bij Schildersbedrijf Michel Muyres in Den Haag geloven we sterk in persoonlijke aandacht en klanttevredenheid. Ons team staat altijd klaar om naar uw wensen en behoeften te luisteren, zodat we een op maat gemaakt plan kunnen ontwerpen dat perfect bij uw project past.

Minimale verstoring

We begrijpen dat schilderwerk soms overlast met zich mee kan brengen, daarom werken we efficiënt en zorgen we voor een minimale verstoring van je dagelijkse routine. Je kunt rekenen op een vlotte communicatie en een uitstekende service van begin tot het einde.

© SCHILDERSBEDRIJF DEN HAAG

Michel Muyres

Isingstraat 179A
2522 JT Den Haag