VVE schilder Den Haag, Voorburg, Leidschendam, Rijswijk, Wassenaar Delft, Zoetermeer, Rotterdam  Haaglanden gezocht? Dan hoef u niet verder meer te zoeken, want schildersbedrijf Den Haag ‘Michel Muyres’ kan uw totaal onderhoud leveren. Het periodiek terugkerend onderhoud. Door het onderhoud te zien als een noodzakelijk kwaad en het zo lang mogelijk uit te stellen in de hoop kosten te besparen kan een hoop geldkosten. Uitgesteld of achterstallig onderhoud kan vaak een hoop geld kosten, dan dat iets op tijd wordt onderhouden. Op Tijdig onderhoud moet niet vergeten worden, dat bespaart uw veel geld.

vve schilder

Al jarenlang helpen wij VVE’s met het verzorgen van het benodigde onderhoud en graag adviseren. Wij berekenen daarbij de begrotingen voor meerdere jaren van onderhoud. Daarnaast inspecteren wij jaarlijks, met een van de bestuursleden hoe de staat van het pand ervoor staat. Zo komen we op tijds de eventuele problemen tegen.

Garantie

Wij staan voor kwaliteit en dat kan niet zonder persoonlijke aandacht en wij zorgen daarvoor. De kwaliteit van ons onderhoudswerk is altijd op hoog afwerkingsniveau de zekerheid dat uw pand goed wordt onderhouden kunnen wij u garanderen met dertig jaar ervaring in de schildersbranche.

 • Meer jaars onderhoudscontract / Korting
 • Kwaliteit op hoogafwerkingsniveau
 • Ervaring van 30 jaar
 • Binnen- en buitenschilderwerk
 • Onderhoud / Renovatie
 • Resturatie
 • Garantie

Onderhoudsplan

vve schilder

Indien u ons advies wenst kunt u ons uitnodigen voor een vrijblijvende inspectie waarbij wij de huidige staat van het onderhoud van het schilderwerk aan uw pand zullen vaststellen en u adviseren over de te ondernemen werkzaamheden. Daarbij kunnen wij schilderwerkzaamheden uitvoeren als eenmalige klus maar ook kunnen wij indien gewenst een meerjarenonderhoudsplan opstellen zodat u een overzicht heeft wanneer de volgende schildersbeurt eraan komt en wat voor kosten dat zich met zich meeneemt.

U kunt ook meerdere jaren schilders- en onderhoudswerkzaamheden aan ons toe vertrouwen, wij nemen de verantwoordelijkheid graag uit handen.

Vakkundige VVE schilder

Vakwerk van het hoogste niveau, gecombineerd met een secure en gedetailleerde afwerking. VVE Schilder. biedt u het beste van het beste wanneer het aankomt op al uw schilderwerk. Van een groot project buitenshuis tot uw meubels van een laag verf voorzien, onze schilders klaren iedere klus in de regio Den Haag met succes. Inclusief een zorgvuldige voor- en nabehandeling, zodat u lang van het resultaat kunt genieten.

VVE schilder

vve schilderZowel op het gebied van verbouw- of nieuwbouwschilderwerk, onderhoudsschilderwerk, wandafwerking of glaszetten kan de VVE Schilder uit de regio Den Haag u helpen. Zij beschikken namelijk over een flinke dosis ervaring binnen de schilders- en bouwbranche en delen hun expertise graag met de klant. Hun vakkundige en veelzijdige werkwijze zorgt keer op keer voor een topresultaat. Ze werken rustig en bekwaam aan ieder project en zijn altijd netjes op tijd.

Voor meer informatie over de onderhoud van uw VVE schilderswerk, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op
OFFERTE

Hieronder kunt u ook naar ons offerte aanvraag gaan:

Splitsingsakte

De splitsingsakte is bij het ontstaan van de VvE door de notaris opgesteld en vastgelegd. De notaris heeft daarmee het juridische fundament van de VvE gelegd. De akte is ingeschreven in de openbare en niet-openbare registers van het kadaster. Iedereen heeft de mogelijkheid kennis te nemen van de inhoud van de splitsingsakte. In de akte van splitsing is het aandeel van iedere eigenaar in de totale kosten conform een verdeelsleutel vastgelegd. Daarnaast bevat de splitsingsakte het reglement van de VvE, dat zijn de statuten, en een splitsingstekening, waarop te zien is welke delen van het pand gemeenschappelijk en welke delen privé zijn.

Appartementsrechten

Als een gebouw door middel van een splitsingsakte wordt gesplitst in appartementen die apart worden verkocht, moet er een vereniging van eigenaars worden opgericht. De eigenaren van de appartementen zijn ‘van rechtswege’ lid van die vereniging.

Wie een woning koopt, koopt in feite slechts de grond onder de woning en wordt door natrekking eigenaar van de woning. Dit is in een flat niet mogelijk, omdat de appartementen boven hetzelfde perceel grond liggen. De grond wordt dan in appartementsrechten gesplitst. De verkrijger van een appartementsrecht wordt mede-eigenaar van de grond en door natrekking mede-eigenaar van het gebouw dat op die grond staat en verwerft bovendien het exclusieve recht het appartement, zijn deel van het gebouw, te gebruiken.

Grond & gebouw

De grond en het gebouw hebben nu dus meer eigenaren. Die eigenaren gezamenlijk vormen van rechtswege de Vereniging van Eigenaars, de VvE. Men wordt door de koop van het appartement automatisch lid en mag het lidmaatschap niet weigeren of opzeggen. Ook bij een bungalowpark kan sprake zijn van een VvE. Wanneer verschillende woningen samen deel uitmaken van één bouwkundig object, bijvoorbeeld omdat zij gebouwd boven een parkeergarage zijn gebouwd, dan kunnen deze woningen als appartementsrecht worden verkocht. Het VvE-lidmaatschap eindigt alleen wanneer men ophoudt appartementseigenaar te zijn. Dit is een belangrijk onderscheid met gewone verenigingen, waar lidmaatschap vrijwillig is.

Het doel van de VvE is het behartigen van de gemeenschappelijke belangen van de eigenaars van de appartementsrechten. Hieronder valt vooral het onderhoud van het gebouw. Welke zaken gemeenschappelijk zijn, dus door de VvE worden beheerd, staat in de splitsingsakte.

Lees Meer>>>>

Onderhoud

Onderhoud “vve onderhoud Den Haag” Schilder Michel Muyres met 30 jaar ervaring in de schildersbranche

De “gevraagde mate van functionaliteit” is te definiëren voor de aspecten:

 1. Veiligheid; de mate waarin het behoedt voor lichamelijke schade
 2. Gezondheid; de mate waarin het functioneren niet in conflict is met de gezondheid van mens en milieu
 3. Bruikbaarheid; de mate waarin het helpt met een bepaalde activiteit
 4. Duurzaamheid; de mate waarin het behoedt voor onnodige inzet van mankracht en uitputting van energie en grondstoffen
 5. Comfort; de mate waarin het behoedt voor een onprettige beleving of gevoel
 6. Uitstraling; de mate waarin het een subjectieve ervaring van “schoonheid” geeft

Er is vaak sprake van een geleidelijke afname van de functionaliteit en maar in een beperkt aantal gevallen gaat de functionaliteit meteen verloren.