Glaszetter Den Haag

Glaszetter Den Haag

Bij het plaatsen van glas is kwaliteit onlosmakelijk verbonden met persoonlijke aandacht. Als glaszetter in Den Haag denken wij graag met u mee. Deskundigheid en vakmanschap vormen de kernwaarden waarmee wij ons onderscheiden. Schildersbedrijf Michel is een snelgroeiend bedrijf met een uitstekende reputatie in Zuid-Holland, opgebouwd door vakmanschap en betrouwbaarheid, eigenschappen waar mensen waarde aan hechten.

Glaszetter Den Haag

Glaszetter in Den Haag voor particulieren en bedrijven

Of u nu een particulier bent of een bedrijfseigenaar, voor alle soorten glas bent u bij ons aan het juiste adres in de regio Den Haag en omgeving.

Wij hebben ruime ervaring in het vervangen en vakkundig plaatsen van verschillende glasvarianten, waaronder enkel glas, dubbel glas, voorzetramen, HR+-glas, HR++-glas, veiligheidsglas, gehard glas, en meer. Onze glaszetters staan klaar voor al uw glasherstel.

glaszetter den haag

Bij ons kunt u rekenen op expertise in onder andere:

 • Nieuw glas
 • Veiligheidsglas
 • Enkel glas
 • Dubbel glas
 • Voorzetramen
 • HR+-glas
 • HR++-glas
 • Sierglas
 • Gehard glas
 • Nieuwe ruiten
 • Diverse soorten glas

Wij leveren een breed scala aan glas, met een grote voorraad beschikbaar. Vertrouw op ons voor een zorgvuldige plaatsing van glas.

Uitstekend
Gebaseerd op 27 recensies
Susan
Susan
16/02/2023
Michel en zijn vrouw zijn twee toppertjes. Zij hebben mooi schilderwerk afgeleverd.
Yasmeen M
Yasmeen M
10/10/2022
Its a family run business that is professional, hardworking and trustworthy. Michel came and gave a detailed offer and even knew the measurements by eyesight to his long experience in the business. He worked as planned and did a nice paint job as per the schedule agreed. He then came for a follow up and agreed to do the minor things / touches needed , and will schedule it soon. We really recommend Michel for your painting needs.
Clement Vuillemin
Clement Vuillemin
01/10/2022
Michel and his team have been a pleasure to work with. They are quick and flexible and always verify if the job done meet the customers expectations. If not, they don’t hesitate or challenge but will make sure it is reworked appropriately. Also appreciate their transparency in costs and setting the right expectations. Highly recommend their services.
Arvid Staarink
Arvid Staarink
01/10/2022
Michel Muyres heeft al ons buiten houtwerk geschilderd. Contact loopt goed en het is een vrolijke groep schilders bij elkaar. Ze hebben al het schilderwerk zeer goed gedaan en alle houtrot (en we hadden wat uitdagende stukken) is gerepareerd. Ik raad dit bedrijf zeker aan.
Bas Hazeborg
Bas Hazeborg
17/01/2022
Ik ben echt heel blij dat ik mijn schilderwerk bij Michel had uitgezet. Goede communicatie, duidelijke afspraken, goede prijs en heel netjes en goed werk geleverd. Kan hem van harte aanbevelen!
Marco Berenbak
Marco Berenbak
23/10/2019
Michel heeft bij mijn vader zijn woning geschilderd en dit heeft hij ook heel netjes gedaan. Een leuke schilder die duidelijk is in zijn afspraken. Hij schildert met grote passie en is een ware perfectionist. Zo heeft hij oog voor detail en een strake afwerking. We raden Schildersbedrijf Den Haag van Michel Muyres dan ook graag aan.
Merian
Merian
13/09/2019
Michel en zijn collega hebben bij ons de jaren 30 metalen kozijnen heel strak geschilderd. Geen vlekken op ramen en/of meubels. Alles is weer netjes achtergelaten. Het staat er weer piekfijn bij! Top! Ook fijne mensen en prettige communicatie 👍.

Glaszetters in Den Haag

Naast de genoemde glassoorten kunnen wij uiteraard nog veel meer bieden. Neem contact met ons op voor meer informatie, mogelijkheden, of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Isolatieglas van de glaszetter Den Haag

Tegenwoordig is isolatieglas essentieel. De voordelen van isolatieglas zijn talrijk, waaronder kostenbesparing, milieubewustheid, minder warmteverlies, verkoeling in de zomer, en geluidswerendheid. Kies voor deze duurzame oplossing en informeer bij Onderhoudsbedrijf Michel Muyres voor meer details.

Glaszetter Den Haag nodig? Ga naar Michel Muyres

Of het nu gaat om nieuw glas, gehard glas, of andere glasgerelateerde behoeften, voor alles op het gebied van glas kunt u vertrouwen op de expertise van de glaszetter Den Haag. Neem contact met ons op via het contactformulier of vul vrijblijvend het offerteformulier in.

Ruit kapot? Vergeet dan niet de glaszetter in te schakelen!

Voor al uw glaswerk: de glaszetter Den Haag.

Glaszetter: Wat doet hij eigenlijk?

Een glaszetter in Den Haag is een vakman die alle werkzaamheden uitvoert die nodig zijn bij het plaatsen van glas in ramen en kozijnen. Of het nu gaat om het beglazen van gebouwen bij nieuwbouw, verbouwingen, of renovaties, de glaszetter staat paraat.

Nieuwbouw glaszetter

Bij nieuwbouw plaatst de glaszetter het glas voordat de binnenafwerking begint. Dit voorkomt schade aan afwerkingen die gevoelig zijn voor vocht en kou. Bij gebouwen met meerdere verdiepingen wordt het glas via een bouwlift naar de juiste verdieping gebracht.

Glas kan zowel van binnen als van buiten worden geplaatst, bekend als binnen- respectievelijk buitengelazing. In het laatste geval, buitengelazing, bevinden de glassponningen zich aan de buitenzijde van het kozijn.

Binnenglas wordt geplaatst in kozijnen en deuren die zich binnen in het gebouw bevinden, zoals lichtopeningen naast of boven een binnendeur, ook wel zij- en bovenlichten genoemd. Zowel binnen als buiten zijn verschillende glassoorten mogelijk.

Vervanging van glas door de glaszetter

Bij het vervangen van een ruit moet het oude glas eerst worden verwijderd. Lees meer over ons…

Voor alles op het gebied van glas gaat u naar de glaszetter Den Haag toe. Onze glasservice omvat onder andere glashandel, glasschadeherstel, glas-in-lood, dubbelglas, hardglazen ramen, draadglas, voor zowel particulieren als bedrijven.

Glas service inclusief de Glaszetter Den Haag!

Vrijblijvende offerte aanvraag voor glaszetten Haaglanden

Ontvang snel een heldere offerte voor glaszetten in Haaglanden! Onze experts staan klaar om uw project aan te pakken. Vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij uw glaswensen realiteit kunnen maken. Kies voor vakmanschap en service! Vraag vandaag nog uw offerte aan!

Offerte aanvragen vrijblijvend en kostenloos
Voornaam
Straat en huisnummer
Postcode
Woonplaats
Telefoon nummer
Email adres
Beschrijf hier u offerte aanvraag:

 

Privacybeleid

© SCHILDERSBEDRIJF DEN HAAG

Michel Muyres

Isingstraat 179A
2522 JT Den Haag