Latex spuitwerk Den Haag

Over ons

Welkom op onze pagina “Over ons”. Wij zijn een gepassioneerd team van professionals met jarenlange ervaring. Onze persoonlijke aanpak en op maat gemaakte oplossingen maken ons uniek. Of je nu advies of diensten nodig hebt, wij staan voor je klaar. Neem contact met ons op voor meer informatie of een afspraak. We kijken ernaar uit om met jou samen te werken.

Over schildersbedrijf Den Haag - Michel Muyres

Over
Schildersbedrijf Den Haag

De Haagse Michel Muyres is begonnen onder de naam Schildersbedrijf Michel.

In 1984 behaalde hij zijn diploma voor schilder en is hij gecertificeerd in houtrot herstel inmiddels al ruim 36 jaar in het vak. Michel is een professionele schilder op gebied van alle onderhoud- en schilderswerkzaamheden.

Kwaliteit door persoonlijke aandacht

Kwaliteit kan niet zonder persoonlijke aandacht. Daarom denken wij van schilders- en onderhoudsbedrijf Den Haag met u mee. Deskundigheid en vakmanschap zijn de elementen waarmee je je als schildersbedrijf onderscheidt.

Vakmanschap en betrouwbaarheid

Schildersbedrijf Michel is een eenmansbedrijf hij groeide snel en heeft sindsdien een uitstekende naam in Zuid-Holland. Zijn succes komt voort uit vakmanschap en betrouwbaarheid, waar veel mensen waarde aan hechten.

Voor particulieren en bedrijven

Zowel voor particulieren als voor bedrijven, voor elke schildersklus en voor elk budget. Michel is klantgericht gemotiveerd en flexibel.

Dus zoekt u een ervaren, deskundige en betrouwbare schilder? Heeft u last van houtrot? Dan bent u bij Schildersbedrijf Michel op het juiste adres.

Uitstekend
Gebaseerd op 27 recensies
Susan
Susan
16/02/2023
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Michel en zijn vrouw zijn twee toppertjes. Zij hebben mooi schilderwerk afgeleverd.
Yasmeen M
Yasmeen M
10/10/2022
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Its a family run business that is professional, hardworking and trustworthy. Michel came and gave a detailed offer and even knew the measurements by eyesight to his long experience in the business. He worked as planned and did a nice paint job as per the schedule agreed. He then came for a follow up and agreed to do the minor things / touches needed , and will schedule it soon. We really recommend Michel for your painting needs.
Clement Vuillemin
Clement Vuillemin
01/10/2022
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Michel and his team have been a pleasure to work with. They are quick and flexible and always verify if the job done meet the customers expectations. If not, they don’t hesitate or challenge but will make sure it is reworked appropriately. Also appreciate their transparency in costs and setting the right expectations. Highly recommend their services.
Arvid Staarink
Arvid Staarink
01/10/2022
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Michel Muyres heeft al ons buiten houtwerk geschilderd. Contact loopt goed en het is een vrolijke groep schilders bij elkaar. Ze hebben al het schilderwerk zeer goed gedaan en alle houtrot (en we hadden wat uitdagende stukken) is gerepareerd. Ik raad dit bedrijf zeker aan.
Bas Hazeborg
Bas Hazeborg
17/01/2022
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Ik ben echt heel blij dat ik mijn schilderwerk bij Michel had uitgezet. Goede communicatie, duidelijke afspraken, goede prijs en heel netjes en goed werk geleverd. Kan hem van harte aanbevelen!
Marco Berenbak
Marco Berenbak
23/10/2019
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Michel heeft bij mijn vader zijn woning geschilderd en dit heeft hij ook heel netjes gedaan. Een leuke schilder die duidelijk is in zijn afspraken. Hij schildert met grote passie en is een ware perfectionist. Zo heeft hij oog voor detail en een strake afwerking. We raden Schildersbedrijf Den Haag van Michel Muyres dan ook graag aan.
Merian
Merian
13/09/2019
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Michel en zijn collega hebben bij ons de jaren 30 metalen kozijnen heel strak geschilderd. Geen vlekken op ramen en/of meubels. Alles is weer netjes achtergelaten. Het staat er weer piekfijn bij! Top! Ook fijne mensen en prettige communicatie 👍.

Vrijblijvende offerte op locatie aanvragen

Michel Muyres

Het vinden van een betrouwbaar en professioneel schildersbedrijf is essentieel voor het behalen van de gewenste resultaten bij het schilderen van uw huis of bedrijfspand. In Den Haag is er één naam die eruit springt – Schildersbedrijf Den Haag van Michel Muyres. Met jarenlange ervaring en een toegewijd team van vakmensen, biedt dit schildersbedrijf hoogwaardige diensten op maat, waarbij kwaliteit en klanttevredenheid voorop staan.

Vakmanschap en expertise

Michel Muyres is een ervaren schilder met een passie voor zijn vak. Zijn expertise strekt zich uit over een breed scala aan schilderwerkzaamheden, waaronder binnen- en buitenschilderwerk, renovatieprojecten en nieuwbouw. Of u nu een kleinschalig project heeft of een grootschalige renovatie plant, Michel Muyres en zijn team hebben de kennis en vaardigheden om aan al uw schildersbehoeften te voldoen.

Kwaliteit en duurzaamheid

Bij schildersbedrijf Den Haag – Michel Muyres staat kwaliteit bovenaan de prioriteitenlijst. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en verfproducten om duurzame resultaten te garanderen. Het team streeft ernaar om niet alleen uw verwachtingen te overtreffen, maar ook om ervoor te zorgen dat het schilderwerk langdurig mooi blijft en bestand is tegen de tand des tijds.

Persoonlijke aandacht

Een persoonlijke aandacht staat centraal bij schildersbedrijf Den Haag – Michel Muyres. Het team luistert naar uw wensen en behoeften en biedt op maat gemaakte oplossingen die passen bij uw stijl, smaak en budget. Van kleuradvies tot het leveren van een uitstekende klantenservice, Michel Muyres zorgt ervoor dat u tevreden bent met het eindresultaat.

Referenties en tevreden klanten

Het succes van schildersbedrijf Den Haag – Michel Muyres is te danken aan het grote aantal tevreden klanten. Met positieve referenties en aanbevelingen van eerdere projecten, kunt u erop vertrouwen dat uw schilderwerk in goede handen is. Michel Muyres en zijn team zijn trots op hun vakmanschap en streven ernaar om altijd de verwachtingen van hun klanten te overtreffen.

© SCHILDERSBEDRIJF DEN HAAG

Michel Muyres

Isingstraat 179A
2522 JT Den Haag