Buitenschilderwerk Den Haag

Bij de uitvoering van buitenschilderwerk Den Haag is precisie gewenst. Iedereen kan een laagje verf smeren, maar professionaliteit is belangrijk voor de kwaliteit van uw schilderwerk. De voorbereiding en oog voor detail zijn soms nog wel belangrijker dan de eigenlijke laag verf! Lees verder wat wij doen voor buitenschilderwerk Den Haag.

Buitenschilderwerk Den Haag een goed begin is het halve werk

"<yoastmarkAllereerst is de voorbereiding belangrijk. Houtwerk, de kozijnen, de houtverbindingen en ook de glaskit, worden gecontroleerd op scheuren en gaten. Waar het nodig is, wordt kit weggesneden en vervangen. Wanneer de houtverbindingen niet meer goed zijn, worden ze open gefreesd en weer opgevuld met een speciale plamuur. Ditzelfde doen we met haarscheuren, kleine gaten en kieren, en andere plekken waar vocht naar binnen zou kunnen. Vocht is funest voor het schilderwerk. Daarom controleren we altijd uitgebreid de staat van het houtwerk. Ook te dun aangebracht en/of verweerd schilderwerk kan zorgen voor vocht in het hout. Uw buitenschilderwerk staat bloot aan allerlei invloeden en is daarom extra gevoelig zijn voor houtrot, daarom herstellen wij altijd eerst de zwakke punten in het schilderwerk.

.

Na dit herstel zal de buitenschilder Den Haag beginnen met de afwerking van het houtwerk met een mooie en duurzame hoogglansverf. We werken uitsluitend met de modernste producten en stellen aan de verf de hoogste kwaliteitseisen. Op deze manier heeft uw schilderwerk de langdurig glansbehoud en de beste bescherming. Wij staan tot uw dienst voor buitenschilderwerk Den Haag, maar kunnen ook uw binnenschilderwerk verzorgen. We werken voor particulieren, vve’s en bedrijven. Indien gewenst gebruiken we groene, ecologische verven voor bijvoorbeeld zorginstellingen en kinderdagverblijven. Buiten schilderen doen wij het hele jaar door. U kunt voor een frisse nieuwe uitstraling gaan in de lente, maar ook in de winter zijn wij u van dienst, u kunt dan gebruik maken van de winterschilder.  

Buitenschilder Den haag

Einde pagina buitenschilder Den haag