Nieuwe opdrachtgever blij gemaakt

Schildersklus

Nieuwe opdrachtgever blij gemaakt met een mooie schildersklus.

Schildersklus weer een nieuwe opdrachtgever blij gemaakt samen met Angelien en mijn zoon Lorenzo en dochter Demi.

Weer netjes en binnen de afgesproken termijn- en prijs afgemaakt. Vakmanschap staat bij ons op de eerste plaats bij iedere klus.

Een schildersklus kan niet zonder persoonlijke aandacht. Daarom denken wij als schilders- en onderhoudsbedrijf met u- mee. Deskundigheid en vakmanschap zijn de elementen waarmee je je als schilders onderscheidt. Michel is een- eenmansbedrijf hij groeide snel en heeft sindsdien een uitstekende naam in Zuid-Holland. Zijn succes komt voort uit vakmanschap en betrouwbaarheid, waar veel mensen waarde aan hechten.

Zowel voor particulieren als voor bedrijven, voor elke schilder klus en voor elk budget.

Michel is klantgericht gemotiveerd en flexibel.

Zoekt u een ervaren, deskundige en betrouwbare schilder? Heeft u last van houtrot? Dan bent u bij Michel op het juiste adres voor een goede schilder.


Schilder Michel

Reken erop dat wij keer op keer een kwalitatief hoogwaardig schildersproject afronden. In de loop der tijd hebben we al heel wat klanten kunnen bevredigen met een uitstekend eindresultaat. De betrokkenheid van onze schilders-
maar ook onze opdrachtgevers leidt al vele jaren tot vakkundig schilderwerk. En dit werk kunt u op uw gemak- bekijken op de Facebook-pagina.

Michel Muyres voor iedere schildersklus inzetbaar.

OFFERTE