Schilder uit Den Haag nodig? vraag eerst een offerte bij schilder Michel Muyres aan.

Schilder uit Den Haag als het echt af moet

Vakmanschap / als het echt af moet zijn.

schilder uit den haagDe schilders van schildersbedrijf en Onderhoudsbedrijf Michel Muyres. uit Den Haag zijn ware vakmensen. Ze delen een grote passie voor schilderen en alles wat daarbij komt kijken, zoals onderhoud, renovatie en restauratie. Ons schildersbedrijf heeft een goede reputatie binnen de schilders- en onderhoudssector opgebouwd. Dit komt mede door de hoge kwaliteit in schilderwerk en de efficiënte werkwijze van onze schilders. Daarnaast beschikken zij over een flinke dosis ervaring en materiaalkennis, zodat zij u uitstekend schilderwerk kunnen bieden.

Bekijk hier onze diensten:

 

Diensten

 

Website & Doelstelling

Met deze website proberen we u meer informatie te geven over onze diensten en projecten binnen ons bedrijf. Door de kleinschaligheid van de Schilder in Den Haag is er ruimte voor persoonlijk contact.

Voor elke klus groot of klein kunt u bij ons terecht. Wij staan graag voor u klaar als allereerst bekijken wij in een persoonlijk gesprek wat de wensen van de klant zijn. Dit vertalen wij in een vrijblijvende offerte. Als de klant de offerte accepteert, kan de volgende fase van het traject starten. Bij dit alles staan advisering en vakmanschap op de eerste plaats.


Kleine of grote verbouwing: We gaan graag voor u aan de slag. Als vakmensen willen we ons altijd bewijzen!
Voor onze portfolio verwijzen wij uw graag naar onze Facebookpagina.

Voor al uw voorkomende schilderswerken en meer, vraag hier onder gratis en- vrijblijvend u offerte aan:
Wij streven ernaar om binnen 24uur te reageren.

Heeft u nog vragen, neem dan hier contact met ons op, wij zijn er voor al uw vragen.

De Schilder uit Den Haag

De Schilder uit Den Haag is heeft een goede reputatie opgebouwd de afgelopen 30 jaar. Wij streven er naar om ons werk zo zorgvuldig en goed mogelijk uit te voeren voor elke klant en iedere opdrachtgever.


Redenen om te schilderen

De meest gebruikelijke redenen om te schilderen zijn:

 • beschermen van het oppervlak tegen schade door veroudering of verwering
 • bescherming door het vastkleven van zeer kleine losse bestanddelen (de grootte van een zandkorrel) in een wand van zachte steensoorten
 • verbeteren van de verlichtingskwaliteit en de beleving van een ruimte
 • verbeteren van de akoestische eigenschap ven een ruimte (schilderwerk heeft slechts geringe invloed op de akoestiek)
 • verfraaiing van een element door het toepassen van een kleur (soms is de kleur aangebracht met een dekkende verfstof waardoor een zuivere kleur overblijft, soms is de kleur afhankelijk van de ondergrond omdat de aangebrachte verf transparant is)

Behandeling van de Schilder uit Den Haag

Het oppervlak waar het schilderwerk op wordt aangebracht heet in vaktaal de ondergrond. Het product of eindresultaat van het schilderen heet in vaktaal het schilderwerk. Het schilderen bestaat globaal uit de volgende handelingen.

Stap 1. Schilder uit Den Haag

 • beoordelen van de ondergrond en kiezen van het juiste schilder systeem
 • verwijderen van alle losse onderdelen en alle vuil op de ondergrond
 • glad maken van de ondergrond (grof schuren)
 • herstellen van gebreken aan de ondergrond (vaak door te plamuren hetgeen inhoudt het vullen van gaten met een uithardend vulmiddel)
 • fijn schuren voor de eerste laag schilder werk
 • aanbrengen van een onderlaag (soms met een specifiek middel genaamd primer om een betere hechting te krijgen)
 • drogen

Stap 2. Schilder uit Den Haag

 • aanbrengen van een eerste laag schilderwerk
 • drogen
 • aanbrengen van de definitieve laag schilderwerk (vaak wordt de vorige laag licht opgeschuurd om een gladder oppervlak te verkrijgen)
 • drogen
 • opleveren van het schilder werk met een eindinspectie

Een schilder systeem:

Zoals hierboven genoemd, bestaat uit een aantal verschillende zaken:

 • de specifiek voor de situatie toe te passen verf (of indien van toepassing meerdere verven)
 • de specifieke werkwijze om de verf (verven) aan te brengen
 • de wijze waarop het werk wordt geïnspecteerd en gecontroleerd om toe te zien of het werk voldoet aan de vraag

Om er voor te zorgen dat het voor iedereen (opdrachtgever, inspecteur en schilder) duidelijk is wat het eindresultaat moet zijn wordt vaak een schilders bestek samengesteld waarin het systeem volledig staat uitgeschreven. Een schildersbestek wordt vaak opgesteld door een specialistisch adviesbureau.


Houtrot herstel van de  Schilder uit Den Haag

Ook voor het herstel van houtrot bent u bij het Schildersbedrijf van Michel Muyres aan het juiste adres wij zijn gecertificeerd op het gebied van houtrot herstel, wij gaan vakkundig te werk met het herstel van al uw houtrot zowel binnen als buitens het huis. Hoe houtrot nou precies ontstaat leest u hier onder. Houtrot schimmels zijn de belangrijkste veroorzakers van houtrot in de bebouwde omgeving. Overigens kan houtrot door bacteriën een grote rol spelen bij houten funderings palen, wanneer er sprake is van zuurstofarme condities en bij grote waterbewegingen van het grondwater. In tegenstelling tot bacteriën kunnen houtrot schimmels lignine verteren.

Houtrot schimmels

Kunnen droge situaties overleven, maar tasten alleen hout aan bij een hoog vochtgehalte. Tegenwoordig wordt droogrot daarom bruinrot genoemd. De reden voor de onjuiste benaming droog rot was dat deze schimmels het vocht absorbeert in de buurt van het materiaaloppervlak, waardoor het materiaal na een tijd droog is. Dit leidde tot de foute conclusie dat deze vorm van rot geen of nauwelijks vocht nodig had. Houtrot door aanwezige houtrotschimmels treedt op bij een relatieve vochtigheid bij het hout oppervlak hoger dan 95% en/of een vochtgehalte in het materiaal van 20% in massa procenten.

30 Jaar de Schilder uit Den Haag

Wij zijn 30 jaar actief in de Schilders branche en zo uitgegroeid tot een vakkundig schildersbedrijf. Met liefde voor het vak en liefde voor het eind resultaat. Dat onderscheidt ons. Wij denken met u mee. Zo reduceren wij faalkosten en zorgen voor het gewenste resultaat. Onze uitvoerige inspecties, diepgaande technische kennis en ons uitgebreide netwerk zorgen voor kwaliteit. Natuurlijk staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Wij zijn trots op onze opdrachtgevers en uitgevoerde projecten. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij zijn u graag van dienst met al uw voorkomende schilderswerken.

Zie ook:

Houtrotherstel

Ik wil mijn huis laten schilderen