Schildersbedrijf Denhaag. Wij zijn al 30 jaar hét Schildersbedrijf van Denhaag en omgeving!

schildersbedrijf denhaag

Schildersbedrijf Denhaag

Kwaliteit kan niet zonder persoonlijke aandacht bij Schildersbedrijf Denhaag. Daarom denken wij als schilders- en onderhoudsbedrijf met u mee. Deskundigheid en vakmanschap zijn de elementen waarmee je je als schildersbedrijf onderscheidt. Schilder Michel Muyres is een eenmansbedrijf hij groeide snel en heeft sindsdien een uitstekende naam in Zuid-Holland.

Zijn succes komt voort uit vakmanschap en betrouwbaarheid, waar veel mensen waarde aan hechten.

Zowel voor particulieren als voor bedrijven, voor elke schildersklus en voor elk budget.

Michel Muyres is klantgericht gemotiveerd en flexibel.

Dus zoekt u een ervaren, deskundige en een betrouwbare schilder? Heeft u last van houtrot? Dan bent u bij Michel Muyres op het juiste adres.

Zie hier onze Referenties:

Lees hier diverse referenties

CONTACT

Schilder woordfamilie

Woordfamilie

Als rechter lid in samenstellingen en samenkoppelingen

Wat is een schilder en wat doet een schilder?

Schilders Denhaag

 

schildersbedrijf denhaag

Een huisschilder

Een huisschilder is iemand die het houtwerk of andere materialen van een gebouw van een verflaag voorziet.

De schilder schildert (verft is geen gebruikelijke term onder de vakgenoten) onderdelen van een gebouw of constructie om het te beschermen tegen corrosie, weersinvloeden en andere agressieve vormen van aantasting van de ondergrond. Daarnaast dient de verflaag om het onderdeel te verfraaien. Het materiaal kan variëren van hout, steen en metaal tot kunststoffen. Ook een transparante afwerking met lak of beits kan aangebracht worden door een huisschilder. Het laatste doet men als het onderliggende materiaal te mooi of te kostbaar is om met een kleurlaag te verbergen. Naast schilderen houdt hij of zij zich vaak ook nog bezig met behangen, glaszetten.

Geschiedenis

In de middeleeuwen was de schilder lid van een gilde. De meesterschilder werkte met zijn gezellen aan het onderhoud van de gebouwen. Daarnaast moesten de schilders het heraldisch wapen van de stad op de wapenschilden aanbrengen. Hier komt de naam schilder vandaan.[1][2]

Opleiding

Een opleiding tot schilder volgen kan in Nederland bij een regionaal opleidingencentrum (roc). Ook bestaat er een mbo-opleiding aan het NIMETO te Utrecht, St. Lucas te Boxtel of het CIBAP te Zwolle om de zogenaamde meesterschilder-titel te behalen.

Beroepsziekten