Schildersbedrijf Denhaag

Schildersbedrijf

Wij zijn al meer dan 30 jaar een begrip. Wij zijn een onderhoudsbedrijf met veel ervaring en hebben een goede reputatie in de schilders branche opgebouwd.

U kunt bij ons terecht voor onder andere kleuradvisering, houtrotherstel, buiten- en binnenschilderwerk, behangwerk en glaswerkzaamheden. Het onderhoud aan uw huis en/of vastgoed is bij ons in goede handen, zowel technisch als esthetisch.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact op wij staan u graag te woord.

Over ons

In 1995 is de Haagse Michel Muyres begonnen. Een bedrijf dat nét even wat meer doet dan het gemiddelde andere bedrijf.

In 1984 behaalde hij zijn diploma voor Schilder en is hij gecertificeerd in houtrotherstel inmiddels al ruim 30 jaar in het vak. Michel is een professionele schilder op gebied van alle onderhoud- en schilderswerkzaamheden.

Kwaliteit kan niet zonder persoonlijke aandacht. Daarom denken wij als schilders- en onderhoudsbedrijf met u mee. Deskundigheid en vakmanschap zijn de elementen waarmee je je als schilders en diensten onderscheidt. Schildersbedrijf Michel is een eenmansbedrijf hij groeide snel en heeft sindsdien een uitstekende naam in Zuid-Holland. Zijn succes komt voort uit vakmanschap en betrouwbaarheid, waar veel mensen waarde aan hechten.

Zowel voor particulieren als voor bedrijven, voor elke klus en voor elk budget.

Michel is klantgericht gemotiveerd en flexibel.

Dus zoekt u een ervaren, deskundige en betrouwbare schilder? Heeft u last van houtrot? Dan bent u bij Schilder Michel op het juiste adres.

CONTACT

Schildersbedrijf Denhaag

Van Michel uit Den Haag voor al uw voorkomende schilderwerken.

Wij werken niet alleen in Den Haag maar ook buiten onze regio voor meer informatie
neemt u dan contact met ons op.

Wij zijn een schildersbedrijf dat gevestigd is in Den Haag. Ons werkgebied is dan ook Den Haag en omgeving. Al jarenlang hebben we hier tevreden klanten!

We hebben veel ervaring in authentiek schilderwerk en houtrotreparaties. Houtrot is weg te denken in woningen een veel voorkomend probleem. Houten kozijnen zijn prachtig en hebben een unieke uitstraling, maar deze vragen wel om periodiek onderhoud met goed schilderwerk. Schilder Michel biedt degelijke, duurzame en onzichtbare houtrotreparatie van schildersbedrijf Denhaag