Diensten

Winterschilder Den Haag

winterschilder den haag

Bent u op zoek naar de Winterschilder Den Haag? Dan hoeft u niet verder meer te zoeken want, wij schilderen al het schilderwerk ook in de koude wintermaanden. Profiteer nu van het lage btw tarief van 6% en de aller scherpste prijs.

De Winterschilder Den Haag

De winter is bij uitstek een geschikte tijd om schilderwerkzaamheden uit te voeren. U kunt een fikse korting verwachten op al uw binnenschilderwerk te laten schilderen door de  ervaren Winterschilder Regio Den Haag.

Wat verandert er?

Het kabinet wil het lage btw-tarief verhogen van 6% naar 9%. Deze verhoging van het lage btw-tarief moet gaan gelden vanaf 1 januari 2019. Het nieuwe tarief heeft gevolgen voor:

  • uw administratie prijzen van goederen en diensten facturatie en btw-aangifte bij de jaarovergang
  • Daarom is het belangrijk dat u zich nu al voorbereidt op deze wijziging boek dus nu de Winterschilder Den Haag.

Betalingen in 2018 tegen 6%-tarief

Levert u goederen of diensten in 2019, maar heeft uw klant al in 2018 betaald? Dan geldt hiervoor het btw-tarief van 6%. Denk hierbij bijvoorbeeld aan concert- of seizoenkaarten die in 2018 worden betaald, terwijl de evenementen pas in 2019 plaatsvinden. Pas voor betalingen vanaf 1 januari 2019 geldt het btw-tarief van 9%.

Let op: Maakt u in 2018 offertes voor goederen of diensten die u in 2019 gaat leveren en betaald krijgt? Dan moet u nu al een btw-tarief van 9% rekenen.

Voor wie?

Voor ondernemers die goederen en diensten aanbieden waarvoor het lage btw-tarief geldt.

Wanneer?

De wijziging gaat naar verwachting in op 1 januari 2019. Het kabinet heeft de verandering van het btw-tarief opgenomen in het Belastingplan 2019. Dit plan is op Prinsjesdag 2018 openbaar gemaakt. De Tweede en Eerste Kamer moeten nog akkoord gaan met de wijziging.

Let op: De ingangsdatum van deze wetswijziging is nog niet definitief. Inwerkingtreding is afhankelijk van goedkeuring door de Tweede en Eerste Kamer of afkondiging van de Algemene Maatregel van Bestuur (AMvB) of ministeriële regeling én publicatie in het Staatsblad of de Staatscourant.

Lage kosten bij winterschilder Den Haag opdrachten

Wist u trouwens dat de kosten van winterschilder Den Haag werkzaamheden aantrekkelijk laag zijn? In de winter verlenen wij een fikse korting. Hierdoor zijn uw kosten van winterschilder opdrachten een stuk lager dan ze zouden zijn in het voorjaar of in de zomer. Wij leveren u dus naast een fris huis ook een fiks financieel voordeel op. En vergist u zich niet, de korting die de goedkope winterschilder u verstrekt kan flink oplopen. Zeker wanneer u meerdere opdrachten tegelijk laat uitvoeren door de winterschilder Den Haag.

Winterschilder Den Haag prijs

Uw goedkope winterschilder uit Den Haag hanteert voor zijn opdrachten een speciale winterschilder prijs. Wij maken daarover goede afspraken vooraf zodat teleurstellingen achteraf zijn uitgesloten bij de winterschilder Den Haag.

Offerte winterschilder Den Haag

Bij het maken van goede afspraken hoort het uitbrengen van een dekkende offerte met de winterschilder werkzaamheden. De opdracht en onze winterschilder prijs worden daarin precies op de juiste wijze omschreven door de winterschilder Den Haag.

BTW winterschilder

Het is prettig om te weten dat u slechts de lage BTW bij winterschilder werkzaamheden betaalt. Ook hier komt opnieuw uw kostenvoordeel naar voren. Die lage BTW bij winterschilder werkzaamheden bedraagt immers maar 6 procent voor de winterschilder Den Haag.

Bent u ook toe aan die lang gewenste opknapbeurt van uw interieur? Neem dan snel contact op met de winterschilder Den Haag. U kunt ons bellen op 06 543 35 834 of mailen op info@schildersbedrijf-denhaag.nl wij kunnen dan voor u een offerte met winterschilder Den Haag werkzaamheden opstellen. In een mum van tijd wandelt u daarna weer door een sprankelende woning!

Als u goed geholpen wilt worden dan vragen wij u om het contactformulier in te vullen voor de winterschilder Den Haag.

Winterschilder Den Haag

Voor meer informatie neem contact met de winterschilder Den Haag op of vraag vrijblijvend en gratis onze winterschilder offerte aan.

CONTACT OFFERTE AANVRAGEN

Winterschilder Den Haag werkt door in de winter

Sigma S2U Allure Gloss Winterverf (Winterproof)

winterschilder den haag

Extreem duurzame oplosmiddelhoudende hoogglans lakverf geschikt voor 4-seizoenen onderhoud.

Lees Meer op de Sigma website.

 

Volg ons ook via social media en onze blogpost.

Bekijk ook:

Binnenschilderwerk Den Haag

Buitenschilderwerk Den Haag

Schilders offerte aanvragen?

 

Volg ons & Like ons:

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.