Schilderwerk op de in Pier Scheveningen

Schilderwerk op de Pier in Scheveningen

Wij hebben het schilderwerk op de Pier in Scheveningen met veel plezier, vakmanschap en aandacht voor detail afgerond. Alles staat weer strak in de lak en het ziet er weer uitnodigend uit voor deze horecaondernemer. Bent u ook nog op zoek naar een vakkundig schildersbedrijf in Scheveningen? Of in de omgeving van Scheveningen zodat uw woning of bedrijf ook weer die mooie glimmende en frisse uitstraling krijgt? Neem dan contact op met schildersbedrijf Den Haag of vraag vrijblijvend een prijsopgave aan.

Schildersbedrijf Scheveningen

Schilder Scheveningen

Schilder Michel Muyres staat voor kwaliteit en duurzaam schilderwerk met een hoog afwerkingsniveau. Zowel particulieren als bedrijven en VVE’s kunnen bij ons terecht voor onze diensten zoals; binnenschilderwerk en buitenschilderwerk tot het herstellen van houtrot.

Schilderwerk op de Pier in Scheveningen

schilder den haag

Schilder en onderhoud Villa’s in Zoetermeer

Schilderen villa? ook voor het laten schilderen van uw villa, ben aan het juiste adres bij schildersbedrijf Den Haag

Schilder en de onderhoudswerkzaamheden van Villa in Zoetermeer.

Schilderen villa

Ook bij het schilderen villa vinden wij dat kwaliteit niet kan zonder persoonlijke aandacht. Daarom denken wij als schilders- en onderhoudsbedrijf met u mee. Deskundigheid en vakmanschap zijn de elementen waarmee je je als schildersbedrijf onderscheidt. Schildersbedrijf Michel is een eenmansbedrijf hij groeide snel en heeft sindsdien een uitstekende naam in Zuid-Holland. Zijn succes komt voort uit vakmanschap en betrouwbaarheid, waar veel mensen waarde aan hechten.

Zowel voor particulieren als voor bedrijven, voor elke schildersklus en voor elk budget.

Contact 06 543 35 834

schilderen villa
Schilderen villa

schilderen villa
Schilderen villa

schilderen villa
Schilderen villa

vernieuwde website

Vernieuwde Website Schilder Michel Muyres

Welkom op de vernieuwde website van Michel Muyres (Schilders bedrijf Den Haag)

Wat is er veranderd?

  • De uitstraling: wij maken gebruik van nieuwe kleuren en foto’s.
  • Responsive: de website is voor alle platformen (smartphone, tablet, laptop, desktop) beschikbaar.
  • Gebruiksvriendelijker en overzichtelijker
  • Meerdere talen

Voorwoord:

Kwaliteit kan niet zonder persoonlijke aandacht. Daarom denken wij als schilders- en onderhoudsbedrijf met u mee. Deskundigheid en vakmanschap zijn de elementen waarmee je je als schilders onderscheidt. Michel is een- eenmansbedrijf hij groeide snel en heeft sindsdien een uitstekende naam in Zuid-Holland. Zijn succes komt voort uit vakmanschap en betrouwbaarheid, waar veel mensen waarde aan hechten.

Zowel voor particulieren als voor bedrijven, voor elke schildersklus en voor elk budget.

Michel van Schilders Bedrijf Den Haag is klantgericht gemotiveerd en flexibel.

Dus zoekt u een ervaren, deskundige en betrouwbare schilder? Heeft u last van houtrot? Dan bent u bij Michel Muyres op het goede adres.


Winterschilder korting: een lagere btw. in 2018 profiteer er nu nog van!

Het  lage btw-tarief is verhoogd van van 6% naar 9%. Deze verhoging van het lage btw-tarief is ingegaan per 1 januari 2019. Het nieuwe tarief heeft gevolgen voor:

  • uw administratie
  • prijzen van goederen en diensten
  • facturatie en btw-aangifte bij de jaarovergang

Lees Meer>>> Op onze winterschilder pagina klik hier.

Onze Diensten:

Bekijk hieronder onze diensten.


Contact

Neem hieronder vrijblijvend contact met ons op of vul het gratis offerteformulier in, het is snel en makkelijk.

OFFERTE

Offerte formulier

Hier kunt u een vrijblivende offerte aanvragen.

Wij streven er na om binnen 24 te reageren op uw offerte aanvraag.

schilders en onderhoudsbedrijf michel muyres

Schilders en Onderhoudsbedrijf Den Haag

Schilders en Onderhoudsbedrijf Den Haag gezocht? Dan bent u aan het juiste adres bij Michel Muyres. van Schilders- en Onderhoudsbedrijf uit Den Haag. Wij hebben al 30 jaar ervaring als schildersbedrijf in Den haag, Als het nu gaat om uw huis laten schilderen zo wel binnen en buitenschilderwerk in Den haag, dus bent u op zoek naar een schilder in Den haag? Probeer Mcihel Muyres eens en hij zal u overtuigen van zijn vakmanschap.

Welkom op de vernieuwde website schildersbedrijf Den Haag  van Michel Muyres. Schilder gezocht dan hoeft u niet verder meer te zoek, want met 30 jaar ervaring als schilders en onderhoudsbedrijf hebben wij al heel veel nieuwe opdrachtgever tevreden gesteld. Michel is een eerlijke en goedkope schilder Den haag en omstreken.

Vakkundig schilders en onderhoudsbedrijf uit de regio Den haag

De schilders van schildersbedrijf en Onderhoudsbedrijf Michel Muyres. uit Den Haag zijn ware vakmensen. Ze delen een grote passie voor schilderen en alles wat daarbij komt kijken, zoals onderhoud, renovatie en restauratie. Ons schildersbedrijf heeft een goede reputatie binnen de schilders- en onderhoudssector opgebouwd. Dit komt mede door de hoge kwaliteit in schilderwerk en de efficiënte werkwijze van onze schilders. Daarnaast beschikken zij over een flinke dosis ervaring en materiaalkennis, zodat zij u uitstekend schilderwerk kunnen bieden.

Schilders en Onderhoudsbedrijf Den Haag

Schilderwerk komt in alle soorten en maten. Zowel particulieren als bedrijven uit de regio hebben ons in de loop der jaren uitstekend weten te vinden. En daardoor kan Schilders en Onderhoudsbedrijf Michel Muyres. een grote veelzijdigheid aan schildersdiensten bieden. U kunt ons inschakelen wanneer u op zoek bent naar een binnen- of buitenschilder, een huisschilder of een winterschilder.

Schildersbedrijf Michel Muyres. Voor als het echt af moet!

Diensten:

Binnenschilder regio den haag

Door uw interieur te voorzien van een nieuwe verflaag kunt u uw woning een compleet nieuwe uitstraling geven. Ook is het mogelijk om Onderhoudsbedrijf Michel Muyres. al uw muren en plafonds van bijvoorbeeld latex of sauswerk te laten voorzien. Voor bedrijven zorgen we voor een representatief uiterlijk dat past bij het karakter van het bedrijf. En als particulier wilt u zich natuurlijk helemaal thuis voelen in uw woning. Onze schilders kunnen daarvoor zorgen.

Buitenschilder regio den haag

Een goed onderhouden woning of bedrijfspand zorgt voor een fraai uiterlijk, maar tegelijkertijd voor een langdurig gebruik. Delen van uw pand kunnen er namelijk flink op achteruitgaan door bijvoorbeeld wisselende weersinvloeden of vervuiling. Het is dan ook aan te raden uw buitenschilderwerk zorgvuldig uit te laten voeren en daarnaast goed te laten onderhouden.

Huisschilder regio Den Haag

De huisschilder van Schilders en Onderhoudsbedrijf Michel Muyres. is een ware vakman die bekend is op allerlei vlakken binnen het schildersgebied. Zo kan hij uw schilderwerk van a tot z afleveren. Hij zorgt voor de juiste voorbehandeling en afwerking, zodat u nog langer kunt profiteren van het geleverde eindresultaat.

Wandschilderingen regio Den Haag

Wilt u de kamer van uw zoon of dochter laten decoreren in zijn of haar favoriete thema? Of zoekt u een unieke muurschildering voor uw woonkamer? Wij kunnen verschillende muurschilderingen maken, compleet naar uw wens of voorbeeld.

schilders en onderhoudsbedrijf michel muyres

Winterschilder schilderen en onderhoudswerkzaamheden

In de wintermaanden staat de (winterschilder Den Haag) Schilders en Onderhoudsbedrijf Michel Muyres. Zeker niet stil. Ook in dit seizoen kunt u door ons uw schilderwerk laten uitvoeren. Tussen november en maart is onze vakman beschikbaar voor al uw schildersklussen binnenshuis, groot of klein, voor bedrijf of particulier. En op uw winterschilderwerk ontvangt u meestal ook nog eens een fraaie seizoenskorting.

Kleuradvies

Heeft u hulp nodig bij het selecteren van de juiste kleur voor een bepaalde ruimte of wilt u weten welke kleuren goed samengaan? Onze schilder heeft verstand van kleurgebruik en -toepassingen, dus hij kan u passend advies bieden. Aan de hand van een uitgebreid aanbod kleurenwaaiers en kleurstalen kunt u de kleur kiezen die perfect matcht.
  • Schilderen en onderhoud van Michel Muyres uit de regio Den haag als het echt vakkundig af moet!
  • Wij hebben al menige nieuwe opdrachtgever blij gemaakt.

 

regio den haag

Schilders Den Haag