Den Haag

Schildersbedrijf in Den Haag gezocht? Dan bent u bij het Schildersbedrijf in Den Haag van Michel Muyres aan het juiste adres.

Want wij zijn al 30 jaar met grote tevredenheid van onze cliënten en opdrachtgevers het schildersbedrijf dat net iets meer doet dan de andere.

Zowel op het gebied van verbouw- of nieuwbouw schilderwerk, onderhoudsschilderwerk, wand afwerking -of glaszetten kan de ervaren-
schilder Den Haag van Schilders- en Onderhoudsbedrijf Michel Muyres.

Voor meer informatie neem hieronder contact met ons op of vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan, het is snel en makkelijk!

Contact:

CONTACT

Kosteloos een vrijblijvende schildersofferte aanvragen? klik dan op de button hieronder:

OFFERTE AANVRAGEN

Redenen om te laten schilderen door de schilder Den Haag

Schildersbedrijf in Den HaagDe meest gebruikelijke redenen om te schilderen zijn:

 • beschermen van het oppervlak tegen schade door veroudering of verwering
 • bescherming door het vast kleven van zeer kleine losse bestanddelen (de grootte van een zandkorrel) in een wand van zachte steensoorten
 • verbeteren van de verlichtingskwaliteit en de beleving van een ruimte
 • verbeteren van de akoestische eigenschap en een ruimte (schilderwerk heeft slechts geringe invloed op de akoestiek)
 • verfraaiing van een element door het toepassen van een kleur (soms is de kleur aangebracht met een dekkende verf stof waardoor een zuivere kleur overblijft, soms is de kleur afhankelijk van de ondergrond omdat de aangebrachte verf transparant is)

Behandeling

Schildersbedrijf in Den Haag nodig

Het oppervlak waar het schilderwerk op wordt aangebracht heet in vaktaal de ondergrond. Het product of eindresultaat van het schilderen heet in vaktaal het schilderwerk. Het schilderen bestaat globaal uit de volgende handelingen:

Stap 1.

 • beoordelen van de ondergrond en kiezen van het juiste schilder systeem
 • verwijderen van alle losse onderdelen en alle vuil op de ondergrond
 • glad maken van de ondergrond (grof schuren)
 • herstellen van gebreken aan de ondergrond (vaak door te plamuren hetgeen inhoudt het vullen van gaten met een uithardend vulmiddel)

Stap 2.

 • fijn schuren voor de eerste laag schilderwerk
 • aanbrengen van een onderlaag (soms met een specifiek middel genaamd primer om een betere hechting te krijgen)
 • drogen
 • aanbrengen van een eerste laag schilderwerk
 • drogen
 • aanbrengen van de definitieve laag schilderwerk (vaak wordt de vorige laag licht opgeschuurd om een gladder oppervlak te verkrijgen)
 • drogen
 • opleveren van het schilderwerk met een eindinspectie
 • Schildersbedrijf in Den Haag nodig?

Een schilder systeem

Een schilder systeem, zoals hierboven genoemd, bestaat uit een aantal verschillende zaken:

 • de specifiek voor de situatie toe te passen verf (of indien van toepassing meerdere verven)
 • de specifieke werkwijze om de verf (verven) aan te brengen
 • de wijze waarop het werk wordt geïnspecteerd en gecontroleerd om toe te zien of het werk voldoet aan de vraag

Schildersbedrijf in Den Haag nodig

Om er voor te zorgen dat het voor iedereen (opdrachtgever, inspecteur en schilder) duidelijk is wat het eindresultaat moet zijn wordt vaak een schilders bestek samengesteld waarin het systeem volledig staat uitgeschreven. Een schilders bestek wordt vaak opgesteld door een specialistisch advies bureau. Het schilders bestek wordt ook vaak gebruikt als aanbestedingsdocument voor de opdrachtgever wordt met het bestek een prijs voor de uitvoering gevraagd aan meerdere schilders.

Schilder Michel Muyres

In 1995 is de Haagse Michel Muyres begonnen onder de naam Schildersbedrijf Michel.
Een schilders bedrijf dat nét even wat meer doet dan het gemiddelde andere bedrijf. In 1984 behaalde hij zijn diploma voor Schilder en is hij gecertificeerd in houtrotherstel, inmiddels zit hij ruim 30 jaar in het vak en heeft hij nog altijd plezier in zijn werk. Michel is een professionele schilder op gebied van alle onderhoud- en schilder werkzaamheden en later professional op het gebied van houtrot.

Kwaliteit kan niet zonder persoonlijke aandacht.

Daarom denken wij als schilders- en onderhoudsbedrijf met u mee. Deskundigheid en vakmanschap zijn de- elementen waarmee je je als schilders  bedrijf onderscheidt. Omdat Schilders bedrijf Michel een eenmansbedrijf is  groeide hij snel en heeft sindsdien een uitstekende naam in Zuid Holland. Omdat zijn succes voortkomt uit vakmanschap en betrouwbaarheid daar waar veel mensen waarde aan hechten. Schildersbedrijf in Den Haag nodig?

Offerte aanvragen vrijblijvend, kostenloos- en gratis

Offerte aanvragen vrijblijvend, kostenloos- en gratis

Hier kunt u een offerte aanvragen. Vul het formulier in en wij nemen graag kennis met u in een persoonlijk gesprek om uw offerte en wensen door te nemen.

Voornaam
Straat en huisnummer
Postcode
Woonplaats
Telefoon nummer
Email adres
Beschrijf hier u offerte aanvraag:

Vakkundig en perfectionistisch

Zij beschikken namelijk over een flinke dosis ervaring binnen de schilders- en bouwbranche en delen hun expertise graag met de klant. Hun vakkundige en veelzijdige werkwijze zorgt keer op keer voor een top- resultaat. De schilders werken rustig en bekwaam aan ieder project en zijn altijd netjes op tijd.

Vakkundig

De Schilders van Michel Muyres leveren vakwerk van het hoogste niveau, gecombineerd met een secure en gedetailleerde afwerking. Onderhoudsbedrijf Michel Muyres biedt u het beste van het beste wanneer het aankomt op al uw schilder werk.
Van een groot project buiten huis tot uw meubels van een laag verf voorzien, onze schilders klaren iedere klus in de regio
Den Haag met succes. Inclusief een zorgvuldige voor- en na behandeling, zodat u lang van het eind resultaat kunt genieten.

Allround

Doordat wij gespecialiseerd zijn in verschillende gebieden binnen de schilders branche kunnen wij u een uitgebreid en allround diensten pakket leveren. Onze schilders zijn eraan gewend om met diverse materialen en technieken te werken, maar ook zijn zij op de hoogte van allerlei verschillende verfsoorten. Daardoor kunnen zij u bij diverse veelvoorkomende schildersklussen altijd bijstaan, ongeacht de omvang van het project.

Totaaloplossing

Ons schildersbedrijf voorziet u niet alleen van vakkundig schilder werk, ook kunnen wij u diverse andere diensten bieden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om ons in te zetten voor stuc werk, behang werk, glaszetten en kleuradvies. Doordat wij zo veelzijdig zijn, kunnen we u een totaaloplossing bij al uw schilders werkzaamheden leveren. Wij zijn dé schilders voor al uw projecten in de regio Den Haag.

Einde Schildersbedrijf in Den Haag.