Specialist houtrot reparatie

Specialist houtrot reparatie gezocht? dan hoeft u niet verder meer te zoeken want met 30 jaar ervaring in houtrot reparatie’s mogen wij ons een ware vakman noemen.

Last van houtrot bij kozijnen of deuren?

Als specialist in houtrot reparatie Den Haag kunnen wij u zeker helpen. specialist houtrot reparatieWij als specialist houtrot reparatie lossen al uw schimmel problemen op! Schimmels zijn de belangrijkste veroorzakers van houtrot bij kozijnen en deuren. Houtrot in het beginstadium kunt u herkennen aan zachte plekken of kleine barstjes in het schilderwerk. Dit is meestal in de hoeken van het kozijn. Als u het induwt met iets hards, bijvoorbeeld met een potlood of de achterkant van een schroevendraaier, en het veert mee, dan zit er waarschijnlijk houtrot. Een houtrot reparatie kan dit probleem oplossen. Als specialist hanteren wij de nieuwste technieken om uw aangetaste kozijnen of deuren in ere te herstellen. Neemt u maar eens vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Bel: 06 543 35 834 OFFERTE

Specialist houtrot reparatie

Houtrot kan bij alle soorten hout voorkomen. Het vermijden hiervan kan alleen door het hout droog te houden, maar dat is in ons land een onmogelijke opgave. Een houtrot reparatie bij ramen, deuren en kozijnen komt dan ook vaak voor.

Het rotten van hout is in feite een proces waarbij het hout geen weerstand heeft tegen biologische aantasting. Bij ramen, deuren en kozijnen vormen schimmels de meest voorkomende soort aantasting. Schimmels vormen rot. Rot is het verloren gaan van de belangrijkste eigenschappen van het hout door afbraak van de stoffen van de houtcellen. Om rot te voorkomen, moet dus het ontstaan van schimmels worden tegengegaan, maar dit is best moeilijk met ons klimaat.

Ons Nederlandse klimaat is uitermate geschikt voor het ontstaan van schimmels, zeker als er gedurende een lange periode sprake is van een wat hoger vochtgehalte met een temperatuur van meer dan 18 graden Celsius. Onder deze weersomstandigheden gedijen schimmels goed op plekken waar wij ze liever niet zien, zoals ramen, deuren en kozijnen. Is dit toch het geval? Dan kan schilder Michel als specialist in houtrot reparatie, u zeker van dienst zijn.

Bij een houtrotreparatie wordt al het rotte hout verwijderd

Bij een houtrot reparatie wordt eerst het rotte hout verwijderd tot het gezonde hout is bereikt. Op de plek van het verwijderde hout wordt een beschermlaag aangebracht. Nadat deze droog en afgewerkt is, kan hier weer overheen geschilderd worden. Van de houtrot reparatie is vervolgens niets meer te zien. Uw kozijnen, deuren of ramen lijken weer als nieuw.

Op zoek naar een specialist in houtrot reparatie? Ons werkgebied is voornamelijk in de regio Haaglanden, maar ook daar buiten. Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie, laat het ons dan weten. Wij staan u graag te woord.