Diensten

Kozijnen schilderen

Kozijnen schilderen den haag

Kozijnen schilderen Den haag? Zijn u kozijnen toe aan een schilderbeurt? Wij schilderen uw kozijnen met passie en vakmanschap. Kozijnen schilderen Den haag? Dan hoeft u niet verder meer te zoeken want schilder Michel Muyres heeft al 30 jaar ervaring in de schildersbranche. Binnenschilderwerk en Buitenschilderwerk van hoog kwaliteit.

Kozijnen schilderen Den Haag: Tegen scherpe, aantrekkelijke tarieven

kozijnen schilderen den haagLaat uw Kozijnen schilderen Den Haag door een ervaren schilder tegen een scherpe en aantrekkelijke tarieven.

Zijn u kozijnen toe aan die lange uitgestelde schilder beurt? ons schilders schilderen uw kozijnen met passie en vakmanschap. Laat ons uw Kozijnen schilderen en u kunt weer jaren genieten van een sprankelend eindresultaat. Gecertificeerd en gespecialiseerd in Houtrot Herstel.

Kozijnen schilderen laat u over aan Michel Muyres. Onze schilders schilderen voor een kozijnen schilderen of een fraaie trap in de door u gewenste kleuren, schilder Michel een kleurige deur, schilder Michel het plafond van een slaapkamer of werken we aan een andere schildersklus in uw huis waar u nog lang plezier aan zult beleven. Kozijnen schilderen Den Haag probeer schilder Michel Muyres eens.

Kozijnen laten schilderen

Laat uw Kozijnen schilderen Den haag door de ervaren schilder uit Den haag want:

Kwaliteit kan niet zonder persoonlijke aandacht. Daarom denken wij als schilders- en onderhoudsbedrijf met u mee. Deskundigheid en vakmanschap zijn de elementen waarmee je je als schildersbedrijf onderscheidt. Schildersbedrijf Michel is een eenmansbedrijf hij groeide snel en heeft sindsdien een uitstekende naam in Zuid-Holland. Zijn succes komt voort uit vakmanschap en betrouwbaarheid, waar veel mensen waarde aan hechten bij kozijnen schilderen Den Haag.

Zowel voor particulieren als voor bedrijven, voor elke schildersklus en voor elk budget.

Michel is klantgericht gemotiveerd en flexibel.

Dus uw kozijnen schilderen door een ervaren, deskundige en betrouwbare schilder? Heeft u last van houtrot? Dan bent u bij Schildersbedrijf Michel op het goede adres.

CONTACT
kozijnen schilderen den haag
Kozijnen schilderen Den Haag

Redenen om uw kozijnen te laten schilderen Den Haag

De meest gebruikelijke redenen om kozijnen schilderen zijn:

 • beschermen van het oppervlak tegen schade door veroudering of verwering (weersomstandigheden)
 • bescherming door het vastkleven van zeer kleine losse bestanddelen (de grootte van een zandkorrel) in een wand van zachte steensoorten
 • verbeteren van de verlichtingskwaliteit en de beleving van een ruimte
 • verbeteren van de akoestische eigenschap ven een ruimte (schilderwerk heeft slechts geringe invloed op de akoestiek)
 • verfraaiing van een element door het toepassen van een kleur (soms is de kleur aangebracht met een dekkende verfstof waardoor een zuivere kleur overblijft, soms is de kleur afhankelijk van de ondergrond omdat de aangebrachte verf transparant is)
OFFERTE AANVRAGEN

Bekijk hier onder onze diensten.

Opbouw en plaats

Kozijnen schilderen Den Haag

In zijn meest eenvoudige vorm bestaat een kozijn uit twee stijlen (een linker- en een rechter stijl) en twee dorpels (een onder- en een bovendorpel). Een tussen dorpel wordt ook wel kalf genoemd.

Een kozijn is een onderdeel van een wand of gevel, zonder dragende en constructieve functie. Wanneer de muuropening te breed is, zal een latei boven het kozijn worden aangebracht, om de krachten op te nemen die anders het kozijn zouden beschadigen. Een ontlastingsboog heeft dezelfde functie als een latei, de krachten opnemen en doen afvloeien op de muurdammen naast het kozijn. Kozijnen kunnen worden onderscheiden in binnen- en buitenkozijnen, waaraan verschillende eisen worden gesteld. Binnenkozijnen zijn kozijnen die binnen een gebouw worden toegepast, buitenkozijnen bevinden zich in de gevel van een gebouw en zijn zo onderdeel van de scheiding tussen binnen en buiten.

Houten kozijnen

Kozijnen schilderen Den Haag

Houten kozijnen worden vervaardigd uit hardhout of naaldhout. Een kozijn van bijvoorbeeld afzelia, meranti of merbau (duurzaamheidsklasse 1 of 2) hoeft niet te worden geschilderd. Merbau heeft de vervelende eigenschap dat het kan gaan bloeden en de gevel zo vervuilt. Een kozijn van bijvoorbeeld lariks of grenen (duurzaamheidsklasse 4 of 5) dient geschilderd te worden om de levensduur te verlengen. Deze kozijnen moeten regelmatig worden gecontroleerd op bijvoorbeeld houtrot, en ongeveer eens in de 8 – 10 jaar geheel overgeschilderd worden. Andere gebruikte houtsoorten zijn vuren, grenen, lariks, robinia, sapupira. Voor duurzaam hout kan men kiezen uit een houtsoort voorzien van het FSC-keurmerk, het Keurhout logo en/of het KOMO-keurmerk.

Enkele kenmerken van houten kozijnen zijn

 • meer onderhoud nodig dan bij metalen of kunststof kozijnen;
 • voldoende isolerend vanuit zichzelf;
 • klassieke uitstraling;
 • reparatie mogelijk;
 • makkelijk zelf te schilderen/verduurzamen;
 • gemakkelijk om iets aan te bevestigen.
 • hout is een natuurlijk product. Lees Meer>>>

Kozijnen schilderen Den Haag wij geven u graag vrijblijvend en vakkundig advies op maat.

Kozijnen schilderen je kunt het natuurlijk zelf doen, maar laat u het liever over aan een vakman? kiest u dan voor Schilders bedrijf Den Haag van Michel Muyres en uw kozijnen zullen weer schitteren en stralen. Met 30 jaar ervaring kunnen wij u garanderen van kwaliteit en vakmanschap.

Kozijnen schilderen Den Haag: 6%-btw?

Het schilderen van woningen ouder dan 2 jaar valt onder het 6%-tarief.

Hieronder vallen ook:

 • het voorbereiden van het schilderwerk
 • voorbehandelingen en de gebruikte materialen
 • het lakverven, vernissen en beitsen
 • het aanbrengen van een giet- of coatingvloer (mits sprake van het aanbrengen van een verfproduct
 • het binnen een verfsysteem aanbrengen van flakes op trappen en vloeren

Als sprake is van een verfproduct, valt ook het aanbrengen van een giet- of een coatingvloer in woningen ouder dan 2 jaar onder het verlaagde btw-tarief.

Het schuren en lakken van (parket- of andere houten) vloeren valt alleen onder het 6%-tarief als die vloer in bouwkundig opzicht onderdeel uitmaakt van de woning.

Werkzaamheden die te ver afstaan van het schilderwerk vallen onder het 21%-tarief.

Bijvoorbeeld:

 • herstellen van de ondergrond met nieuwe vervangende delen van hetzelfde materiaal, zoals het aanbrengen van houten inzetstukken in kozijnen en het vervangen van houten onderdorpels
 • vervangen van ramen, deuren en kozijnen
 • kit werk aan de constructie, zoals het kitten van bouwelementen aan gevels
 • grootschalige betonreparatie
 • stralen, impregneren en injecteren van stenen, metalen en betonnen ondergronden
 • het enkel herstellen van voegen in metselwerk
 • aanbrengen van glas en de bijhorende werkzaamheden
 • vochtvrij maken van kelders
 • het aanbrengen van wrap folie op objecten, zoals bijvoorbeeld op keukendeuren

Kozijnen schilderen Den haag

Zie ook:

VVE schilder

 • Laat uw Kozijnen schilderen
Volg ons & Like ons:

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.