...

Transformeer uw huis met deze professionele schildertips van Schildersbedrijf Den Haag

Tips van Schildersbedrijf Den Haag

[ad_1]
Ben jij diezelfde oude muren in je huis beu? Heeft u het gevoel dat uw woonruimtes een nieuwe start nodig hebben? Zoek niet verder dan deze professionele schildertips van Schildersbedrijf Den Haag – Michel Muyres om uw huis om te toveren in een oase van stijl en schoonheid.

1. Kies de juiste kleuren

Kleuren hebben de kracht om onze stemming te beïnvloeden en een specifieke sfeer in een kamer te creëren. Voordat u zich in een schildersproject stort, moet u nadenken over de sfeer die u wilt bereiken. Zachte, neutrale tinten zoals beige of lichtgrijs zijn perfect voor het creëren van een rustgevende ruimte, terwijl opvallende kleuren zoals marineblauw of smaragdgroen een krachtig statement kunnen maken. Neem de tijd om de juiste kleuren te kiezen die aansluiten bij uw algehele ontwerpvisie.

2. Bereid het oppervlak voor

Een grondige voorbereiding is de sleutel tot een gladde en duurzame lakafwerking. Begin met het grondig reinigen van de muren om stof, vuil of vet te verwijderen. Eventuele scheuren of gaten opvullen met een geschikt vulmiddel en gladschuren. Vergeet niet de muren te primen voordat u gaat schilderen. Dit zorgt voor een betere hechting en dekking, vooral als je over een donkerdere kleur schildert.

3. Investeer in hoogwaardige hulpmiddelen

Om een ​​professionele uitstraling te krijgen, is het belangrijk om te investeren in kwalitatief hoogstaand schildersgereedschap. Goedkope borstels en rollers kunnen strepen en haren op de muren achterlaten, waardoor de algehele afwerking verpest wordt. Een kwast- en rollenset van goede kwaliteit zal een merkbaar verschil maken in de gladheid van uw verfbeurt. Bovendien zal het hebben van een hangdoek, schilderstape en een verfbak het werk eenvoudiger en efficiënter maken.

4. Gebruik meerdere lagen

Het aanbrengen van meerdere dunne lagen verf is beter dan het aanbrengen van één dikke laag. Door dit te doen, vermijdt u zichtbare kwaststreken of rolsporen en krijgt u een egaal resultaat. Laat elke laag volledig drogen voordat u de volgende aanbrengt. Geduld is de sleutel tot een vlekkeloos eindresultaat.

5. Experimenteer met technieken

Als je een vleugje creativiteit aan je muren wilt toevoegen, wees dan niet bang om met verschillende schildertechnieken te experimenteren. Technieken zoals ombre, stenciling of kleurblokkering kunnen textuur en visuele interesse aan uw ruimte toevoegen. Het is altijd een goed idee om op een klein oppervlak of een stuk karton te oefenen voordat u het op uw muren probeert.

6. Let op details

Hoewel het schilderen van de muren belangrijk is, mag u de details niet vergeten die een aanzienlijke invloed kunnen hebben op de algehele uitstraling van een ruimte. Overweeg om de bekleding, plinten en deuren in een contrasterende kleur te schilderen om een ​​centraal punt te creëren. Kleine details zoals deze kunnen uw huis een verzorgde en verfijnde uitstraling geven.

7. Op de juiste manier opruimen

Als u klaar bent met schilderen, is het essentieel om goed op te ruimen. Verwijder eventuele schilderstape voordat de verf droogt. Maak je kwasten en rollers grondig schoon met zeep en warm water, of volgens de instructies van de fabrikant als je een ander soort verf hebt gebruikt.

Een goede reiniging en opslag van uw schildersgereedschap garandeert een lange levensduur en bespaart u op de lange termijn geld.

Met deze professionele schildertips van Schildersbedrijf Den Haag tovert u uw woning om tot een stijlvolle en uitnodigende ruimte die uw persoonlijkheid weerspiegelt. Veel schilder plezier!
[ad_2]

Vrijblijvende offerte op locatie aanvragen

wat kost een aanbouw

Wat Kost een Aanbouw? Alles Wat Je Moet Weten

Een aanbouw aan je huis kan een fantastische manier zijn om extra ruimte te creëren en ook de waarde van je huis te verhogen. Maar voordat je begint met het plannen van je nieuwe ruimte, is het belangrijk om de kosten van de aanbouw te begrijpen. In deze blogpost gaan we dieper in op de gemiddelde kosten van een aanbouw en enkele factoren die van invloed kunnen zijn op de uiteindelijke prijs. Dus wat kost een aanbouw nou?

 

Gemiddelde Kosten van een Aanbouw

De kosten voor een aanbouw kunnen sterk variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de aanbouw, het gebruikte materiaal en de complexiteit van de bouw. Over het algemeen kun je verwachten dat een aanbouw tussen de 1.500 en 2.500 euro per vierkante meter kost. Dit betekent dat een gemiddelde aanbouw van 20 vierkante meter tussen de 30.000 en 50.000 euro kost.

 

Factoren die van invloed zijn op de prijs

Naast de grootte van de aanbouw zijn er verschillende andere factoren die van invloed kunnen zijn op de kosten. Ten eerste is het materiaal dat je gebruikt een belangrijke factor. Bijvoorbeeld, als je kiest voor een houten aanbouw, dan is dit doorgaans minder duur dan een aanbouw van steen. Ten tweede speelt de locatie ook een rol. Als het bouwterrein moeilijk te bereiken is, of als je huis een lastige lay-out heeft, dan kan de kostprijs verhoogd worden. Ten slotte kan ook de afwerking van de aanbouw de prijs beïnvloeden. Denk hierbij aan de keuze van de deuren en ramen of de afwerking van de muren.

 

Besparen op kosten

Als je de kosten wilt verminderen, dan zijn er verschillende manieren om dat te doen. Ten eerste kun je ervoor kiezen om zoveel mogelijk zelf te doen. Houd er echter wel rekening mee dat je voor veel werkzaamheden specialistische vaardigheden nodig hebt en dat het inhuren van professionals soms goedkoper kan zijn. Ten tweede kun je proberen om materialen te kopen tegen lagere prijzen. Dit kan bijvoorbeeld door online van groothandelaren of uitverkoop acties te kopen.

 

Extra kosten

Bij de kosten van een aanbouw zitten vaak nog extra kosten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de architect, de bouwvergunning en de aansluiting van elektra en water. Deze kosten kunnen verschillen per project en afhankelijk van de locatie van je huis en de grootte van de aanbouw. Het is dan ook belangrijk om deze extra kosten mee te nemen in je budgetteringsplan.

 

Al met al kan het bouwen van een aanbouw aan je huis een geweldige manier zijn om de ruimte te vergroten. Door rekening te houden met de factoren die van invloed zijn op de prijzen, kun je ervoor zorgen dat je een accurate schatting krijgt van de kosten die je zult maken. Verzamel je ideeën, zoek inspiratie online en werk samen met professionals om je droomarchitectuur te realiseren!

 

Bron: https://deprefabriek.nl/

Winterschilder Den Haag

Tips & tricks voor als je keuken wilt laten spuiten

Je hebt net een nieuwe woning gekocht en je wilt je keuken opknappen? Of misschien wil je gewoon af van dat oude, verouderde keukenontwerp en een nieuw kleurtje geven aan je keuken? Hoe dan ook, het spuiten van je keuken is een mooie optie om je keuken te veranderen zonder de hele keuken te hoeven vervangen. Het is een snel en betaalbaar proces dat je keuken er nieuw uit laat zien. Maar voordat je de beslissing neemt om je keuken te laten spuiten, zijn er enkele stappen die je dient te nemen om er zeker van te zijn dat je de beste uitkomst krijgt. In deze blog delen wij vijf tips waarmee je rekening dient te houden bij het spuiten van je keuken.

Maak een keuze tussen DIY of professioneel laten spuiten van je keuken

Er zijn twee mogelijkheden bij het spuiten van je keuken. Ofwel kan je ervoor kiezen om de klus zelf te doen of je kunt een professioneel bedrijf inhuren om het voor je te laten doen. Het belangrijkste bij deze beslissing is waar de prioriteit ligt bij het opknappen van je keuken. Ben je iemand die graag zelf klust en creatieve projecten uitvoert of geef je de voorkeur aan een professioneel bedrijf dat deskundige en kwalitatieve resultaten garandeert.

Bereid je keuken en jezelf goed voor

Voordat je begint met het spuiten van je keuken, is het belangrijk om je keuken en jezelf goed voor te bereiden op het proces. Verwijder alle kastjes en plinten en maak grondig schoon met een goede ontvetter. Er zal stof en vuil in de lucht zijn tijdens het spuiten, dus zorg dat je maskers draagt om je longen te beschermen en leg afdekfolie op de vloer om de verfdruppels op te vangen.

Kies zorgvuldig de verf en kleuren uit

Bij het kiezen van de verf en kleuren dien je rekening houden met de kwaliteit van de verf en het gewenste eindresultaat. Het is aanbevolen om een ​​professionele verf of verf van hoge kwaliteit te kiezen die op een goede manier is ontworpen om op het materiaal van je keuken te hechten. Kies een kleur die past bij jouw smaak, woonstijl en dat je een lange tijd mooi zal vinden.

Vergeet niet om de details af te werken

Het spuiten van de keuken is niet alleen het spuiten van de kastjes. Het afwerken van de details is ook heel belangrijk om de klus perfect te maken. Dit is onder meer het verven van de deur- en ladeknoppen, het verven van het aanrecht of het afwerken van de plinten. Het zijn deze details die ervoor zorgen dat je keuken er professioneel en afgerond uitziet.

Neem de nodige verfijningen

Hou er rekening mee dat het spuiten van je keuken een dag of twee in beslag kan nemen. Het is dus aanbevolen om alternatieve kook- en eetopties te hebben tijdens het proces. Leg contact met je buren over de verwachte geuren, mogelijkheden en ongemakken van het spuiten van je keuken. Een goede planning en werkafspraken maken is daarbij belangrijk om alles soepel te laten verlopen.

Samenvatting 

Het spuiten van je keuken kan een mooie oplossing zijn voor degenen die op zoek zijn naar een simpele en snelle manier om hun huis te verbeteren en hun keuken goedkoop te laten opknappen. Als je ervoor kiest om de klus zelf te doen, hou er dan rekening mee dat je een goede voorbereiding en geduld nodig hebt om het gewenste eindresultaat te bereiken. Aan de andere kant, als je ervoor kiest om het uit te besteden aan een professioneel bedrijf, vergewis je dan van hun kennis, ervaring en portfolio voor je definitief besluit. Onze vijf tips voor het spuiten van de keuken zullen zeker helpen om het proces veel soepeler te laten verlopen en het gewenste eindresultaat te bereiken. Maak van je keuken het hart van je huis met een fris nieuw design.

 

Bron: https://gespotenpanelen.nl/

Binnenschilder

Hoogwaardig binnenschilderwerk Den Haag

Kwaliteit en ambacht sinds 1986

OFFERTE OVER ONS

Vakkundig binnenschilderwerk

Wanneer het tijd is om uw interieur een frisse uitstraling te geven, is het inschakelen van een professionele binnenschilder in Den Haag een uitstekende keuze. Of u nu uw woonkamer, slaapkamer, keuken of kantoorruimte wilt laten schilderen, een ervaren binnenschilder zorgt voor een prachtig resultaat dat langdurig meegaat.

Bij Schildersbedrijf Den Haag begrijpen we het belang van hoogwaardig binnenschilderwerk. Ons team van vakmensen staat klaar om uw interieur te transformeren en uw persoonlijke stijl tot leven te brengen. Met jarenlange ervaring en expertise in het vak, leveren wij schilderwerk van de hoogste kwaliteit in Den Haag en omgeving.

Een impressie van ons binnenschilder in Den Haag

Binnenschilder diensten:

Kleuradvies

Het kiezen van de juiste kleuren voor uw interieur kan een uitdaging zijn. Onze binnenschilders helpen u graag bij het maken van de beste keuzes op basis van uw smaak, stijl en de functie van de ruimte.

Voorbereiding

Voordat we beginnen met schilderen, zorgen we ervoor dat uw muren, plafonds, kozijnen en andere oppervlakken in optimale staat verkeren. Dit omvat het verwijderen van oude verflagen, het vullen van scheuren en het gladmaken van oneffenheden.

Ervaren binnenschilders

Onze ervaren binnenschilders gaan met precisie te werk om een strak en gelijkmatig resultaat te leveren. We gebruiken alleen hoogwaardige verfproducten die zorgen voor een duurzame en esthetisch aantrekkelijke afwerking.

Afwerking en detail

Na het schilderen zorgen we voor een nauwkeurige afwerking en aandacht voor detail. Dit omvat het verwijderen van verfresten, het reinigen van oppervlakken en het aanbrengen van de laatste handelingen om uw interieur er perfect uit te laten zien.

Uitstekend
Gebaseerd op 27 recensies
Susan
Susan
16/02/2023
Michel en zijn vrouw zijn twee toppertjes. Zij hebben mooi schilderwerk afgeleverd.
Yasmeen M
Yasmeen M
10/10/2022
Its a family run business that is professional, hardworking and trustworthy. Michel came and gave a detailed offer and even knew the measurements by eyesight to his long experience in the business. He worked as planned and did a nice paint job as per the schedule agreed. He then came for a follow up and agreed to do the minor things / touches needed , and will schedule it soon. We really recommend Michel for your painting needs.
Clement Vuillemin
Clement Vuillemin
01/10/2022
Michel and his team have been a pleasure to work with. They are quick and flexible and always verify if the job done meet the customers expectations. If not, they don’t hesitate or challenge but will make sure it is reworked appropriately. Also appreciate their transparency in costs and setting the right expectations. Highly recommend their services.
Arvid Staarink
Arvid Staarink
01/10/2022
Michel Muyres heeft al ons buiten houtwerk geschilderd. Contact loopt goed en het is een vrolijke groep schilders bij elkaar. Ze hebben al het schilderwerk zeer goed gedaan en alle houtrot (en we hadden wat uitdagende stukken) is gerepareerd. Ik raad dit bedrijf zeker aan.
Bas Hazeborg
Bas Hazeborg
17/01/2022
Ik ben echt heel blij dat ik mijn schilderwerk bij Michel had uitgezet. Goede communicatie, duidelijke afspraken, goede prijs en heel netjes en goed werk geleverd. Kan hem van harte aanbevelen!
Marco Berenbak
Marco Berenbak
23/10/2019
Michel heeft bij mijn vader zijn woning geschilderd en dit heeft hij ook heel netjes gedaan. Een leuke schilder die duidelijk is in zijn afspraken. Hij schildert met grote passie en is een ware perfectionist. Zo heeft hij oog voor detail en een strake afwerking. We raden Schildersbedrijf Den Haag van Michel Muyres dan ook graag aan.
Merian
Merian
13/09/2019
Michel en zijn collega hebben bij ons de jaren 30 metalen kozijnen heel strak geschilderd. Geen vlekken op ramen en/of meubels. Alles is weer netjes achtergelaten. Het staat er weer piekfijn bij! Top! Ook fijne mensen en prettige communicatie 👍.

Waarom kiezen voor Schildersbedrijf Den Haag?

Vakmanschap

Ons team bestaat uit ervaren binnenschilders met gedegen kennis van hun vak. Ze werken met precisie en oog voor detail om aan uw verwachtingen te voldoen.

Kwaliteit

We gebruiken alleen hoogwaardige verfproducten die zorgen voor een duurzaam en professioneel resultaat. U kunt vertrouwen op de kwaliteit van ons schilderwerk.

Klantgericht

Bij Schildersbedrijf Den Haag staat de tevredenheid van onze klanten voorop. We luisteren naar uw wensen en streven ernaar deze te overtreffen.

Betrouwbaarheid

We komen onze afspraken na en leveren ons werk op tijd. U kunt rekenen op een betrouwbare en professionele service.

Neem vandaag nog contact op met Schildersbedrijf Den Haag en geef uw interieur een prachtige make over. Met onze expertise en toewijding zorgen wij ervoor dat uw binnenschilderwerk in Den Haag tot in de puntjes verzorgd wordt.

Logo schildersbedrijf den haag, Michel MuyresMuyres

Al 36 jaar de beste kwaliteit, service en prijs!

Uw betrouwbare partner voor alle schilderklussen in Den Haag en omstreken. Met ruim 36 jaar ervaring hebben wij een stevige reputatie opgebouwd als experts in ons vakgebied. Onze toewijding aan kwaliteit, service en prijs maakt ons een uitstekende keuze.

 

Ons team staat voor je klaar

Bij Schildersbedrijf Den Haag geloven wij heilig in persoonlijke aandacht en klanttevredenheid. Ons team staat klaar om naar uw wensen en behoeften te luisteren, zodat we een plan op maat kunnen ontwerpen dat perfect bij uw project past.
 

Minimale verstoring

We weten dat schilderen soms een gedoe kan zijn, dus we werken efficiënt en zorgen ervoor dat uw dagelijkse leven zo min mogelijk wordt verstoord. U kunt van begin tot eind rekenen op een vlotte communicatie en een kwalitatieve dienstverlening.

 

Buitenschilder Den Haag

Buitenschilder

Hoogwaardig buitenschilderwerk Den Haag

Kwaliteit en ambacht sinds 1986

OFFERTE OVER ONS
 

Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele buitenschilder in Den Haag? Zoek niet verder, want bij Schildersbedrijf Den Haag bieden we hoogwaardig buitenschilderwerk dat niet alleen je woning beschermt, maar ook nog is de uitstraling verbetert.

Ons ervaren team van buitenschilders staat klaar om uw buitenmuren, kozijnen, deuren en andere exterieurelementen nieuw leven in te blazen. Of het nu gaat om een enkele woning, een appartementencomplex of een bedrijfspand, wij leveren altijd vakmanschap en kwaliteit.

Een impressie van ons buitenschilderwerk in Den Haag

Waarom kiezen voor ons buitenschilderwerk?

Vakmanschap en expertise

Onze buitenschilders hebben ruime ervaring en zijn bekwaam in het leveren van uitstekend schilderwerk. Ze hebben de kennis en vaardigheden om elk oppervlak professioneel te behandelen en te schilderen.

Duurzaamheid en bescherming

Onze hoogwaardige verfproducten en materialen bieden langdurige bescherming tegen weer en wind. Door regelmatig buitenschilderwerk uit te laten voeren, kunt u de levensduur van uw woning verlengen en de waarde ervan behouden.

Kleuradvies op maat

Het kiezen van de juiste kleuren voor uw buitenmuren kan een uitdaging zijn. Onze experts staan klaar om u te voorzien van professioneel kleuradvies dat past bij uw persoonlijke smaak, stijl en de architectuur van uw woning.

Professionele service

Bij Schildersbedrijf Den Haag streven we naar volledige klanttevredenheid. Wij hechten veel waarde aan een goede communicatie, betrouwbaarheid en het nakomen van afspraken. U kunt erop vertrouwen dat wij ons uiterste best doen om aan uw verwachtingen te voldoen.

Precisie verijst

Bij de uitvoering van buitenschilderwerk Den Haag is precisie gewenst. Iedereen kan een laagje verf smeren, maar professionaliteit is belangrijk voor de kwaliteit van uw schilderwerk. De voorbereiding en oog voor detail zijn soms nog wel belangrijker, dan de uiteindelijke laag verf!

Uitstekend
Gebaseerd op 27 recensies
Susan
Susan
16/02/2023
Michel en zijn vrouw zijn twee toppertjes. Zij hebben mooi schilderwerk afgeleverd.
Yasmeen M
Yasmeen M
10/10/2022
Its a family run business that is professional, hardworking and trustworthy. Michel came and gave a detailed offer and even knew the measurements by eyesight to his long experience in the business. He worked as planned and did a nice paint job as per the schedule agreed. He then came for a follow up and agreed to do the minor things / touches needed , and will schedule it soon. We really recommend Michel for your painting needs.
Clement Vuillemin
Clement Vuillemin
01/10/2022
Michel and his team have been a pleasure to work with. They are quick and flexible and always verify if the job done meet the customers expectations. If not, they don’t hesitate or challenge but will make sure it is reworked appropriately. Also appreciate their transparency in costs and setting the right expectations. Highly recommend their services.
Arvid Staarink
Arvid Staarink
01/10/2022
Michel Muyres heeft al ons buiten houtwerk geschilderd. Contact loopt goed en het is een vrolijke groep schilders bij elkaar. Ze hebben al het schilderwerk zeer goed gedaan en alle houtrot (en we hadden wat uitdagende stukken) is gerepareerd. Ik raad dit bedrijf zeker aan.
Bas Hazeborg
Bas Hazeborg
17/01/2022
Ik ben echt heel blij dat ik mijn schilderwerk bij Michel had uitgezet. Goede communicatie, duidelijke afspraken, goede prijs en heel netjes en goed werk geleverd. Kan hem van harte aanbevelen!
Marco Berenbak
Marco Berenbak
23/10/2019
Michel heeft bij mijn vader zijn woning geschilderd en dit heeft hij ook heel netjes gedaan. Een leuke schilder die duidelijk is in zijn afspraken. Hij schildert met grote passie en is een ware perfectionist. Zo heeft hij oog voor detail en een strake afwerking. We raden Schildersbedrijf Den Haag van Michel Muyres dan ook graag aan.
Merian
Merian
13/09/2019
Michel en zijn collega hebben bij ons de jaren 30 metalen kozijnen heel strak geschilderd. Geen vlekken op ramen en/of meubels. Alles is weer netjes achtergelaten. Het staat er weer piekfijn bij! Top! Ook fijne mensen en prettige communicatie 👍.

Buitenschilderwerk in Den Haag video impressie

Een video impressie van buitenschilderwerk gefilmd met een drone vanuit de lucht.

Een goed begin is het halve werk

Allereerst is de voorbereiding belangrijk. Houtwerk, de kozijnen, de houtverbindingen en ook de glaskit, worden gecontroleerd op scheuren en gaten. Waar het nodig is, wordt kit weggesneden en vervangen. Wanneer de houtverbindingen niet meer goed zijn, worden ze open gefreesd en weer opgevuld met een speciale plamuur. Ditzelfde doen we met haarscheuren, kleine gaten en kieren, en andere plekken waar vocht naar binnen zou kunnen treden.

Controle van de staat van het houtwerk

Vocht is funest voor het schilderwerk. Daarom controleren we altijd uitgebreid de staat van het houtwerk. Ook te dun aangebracht en/of verweerd schilderwerk kan zorgen voor vocht in het hout. Het buitenschilderwerk staat bloot aan allerlei invloeden en is daarom extra gevoelig zijn voor houtrot, daarom herstellen wij altijd eerst de zwakke punten in het schilderwerk.

Afwerking

Na dit herstel zal de schilder beginnen met de afwerking van het houtwerk met een mooie en duurzame hoogglansverf of zijdeglansverf. We werken uitsluitend met de modernste producten en stellen aan de verf de hoogste kwaliteitseisen. Op deze manier heeft uw schilderwerk de langdurig glansbehoud en de beste bescherming. Vraag vandaag nog vrijblijvende offerte op voor al je buitenschilderwerk in Den Haag.

Buiten en binnenschilderwerk

Wij verzorgen zowel buiten als binnenschilderwerk in Den Haag en werken voor particulieren, VVE’s en bedrijven. Indien gewenst gebruiken we groene, ecologische verven voor bijvoorbeeld zorginstellingen en kinderdagverblijven.

Buiten schilderen doen wij het hele jaar door. U kunt voor een frisse nieuwe uitstraling gaan in de lente, maar ook in de winter zijn wij u van dienst, u kunt dan gebruik maken van de winterschilder korting.

Logo schildersbedrijf den haag, Michel MuyresMuyres

Al 36 jaar de beste kwaliteit, service en prijs!

Een betrouwbare partner voor al jouw schilderwerken in Den Haag en omstreken.


Met meer dan 36 jaar ervaring hebben we een solide reputatie opgebouwd als dé experts in ons vakgebied. Onze toewijding aan kwaliteit, service en prijs maakt ons een uitstekende keuze.

Ons team staat voor je klaar

Bij Schildersbedrijf Michel Muyres in Den Haag geloven we sterk in persoonlijke aandacht en klanttevredenheid. Ons team staat altijd klaar om naar uw wensen en behoeften te luisteren, zodat we een op maat gemaakt plan kunnen ontwerpen dat perfect bij uw project past.

Minimale verstoring

We begrijpen dat schilderwerk soms overlast met zich mee kan brengen, daarom werken we efficiënt en zorgen we voor een minimale verstoring van je dagelijkse routine. Je kunt rekenen op een vlotte communicatie en een uitstekende service van begin tot het einde.

Schilderwerk op de in Pier Scheveningen

Schilderwerk op de Pier in Scheveningen

Wij hebben het schilderwerk op de Pier in Scheveningen met veel plezier, vakmanschap en aandacht voor detail afgerond. Alles staat weer strak in de lak en het ziet er weer uitnodigend uit voor deze horecaondernemer. Bent u ook nog op zoek naar een vakkundig schildersbedrijf in Scheveningen? Of in de omgeving van Scheveningen zodat uw woning of bedrijf ook weer die mooie glimmende en frisse uitstraling krijgt? Neem dan contact op met schildersbedrijf Den Haag of vraag vrijblijvend een prijsopgave aan.

Schildersbedrijf Scheveningen

Schilder Scheveningen

Schilder Michel Muyres staat voor kwaliteit en duurzaam schilderwerk met een hoog afwerkingsniveau. Zowel particulieren als bedrijven en VVE’s kunnen bij ons terecht voor onze diensten zoals; binnenschilderwerk en buitenschilderwerk tot het herstellen van houtrot.

Schilderwerk op de Pier in Scheveningen

Schilder Rijswijk

Schilder Rijswijk

Opzoek naar een vakbekwame Schilder in Rijswijk? Die zijn vak goed verstaat dan bent u bij Schildersbedrijf Michel Muyres aan het juiste adres. Door onze brede ervaring in de schildersbranche bieden we een groot scala aan diensten. Zo kunt u bij ons terecht voor uw woning of bedrijfspand voor binnen- en buitenschilderwerk maar ook voor het herstel van glas en houtrot.

Kwaliteit kan niet geleverd worden door een schilder zonder persoonlijke aandacht. En daarom denken onze schilders in Rijswijk met u mee. Vakmanschap en passie voor het schildersvak zijn de elementen waarmee je, je als schilder in Rijswijk onderscheidt van andere schildersbedrijven.

Bekijk onze reviews maar eens van al onze tevreden klanten.

Uitstekend
Gebaseerd op 27 recensies
Susan
Susan
16/02/2023
Michel en zijn vrouw zijn twee toppertjes. Zij hebben mooi schilderwerk afgeleverd.
Yasmeen M
Yasmeen M
10/10/2022
Its a family run business that is professional, hardworking and trustworthy. Michel came and gave a detailed offer and even knew the measurements by eyesight to his long experience in the business. He worked as planned and did a nice paint job as per the schedule agreed. He then came for a follow up and agreed to do the minor things / touches needed , and will schedule it soon. We really recommend Michel for your painting needs.
Clement Vuillemin
Clement Vuillemin
01/10/2022
Michel and his team have been a pleasure to work with. They are quick and flexible and always verify if the job done meet the customers expectations. If not, they don’t hesitate or challenge but will make sure it is reworked appropriately. Also appreciate their transparency in costs and setting the right expectations. Highly recommend their services.
Arvid Staarink
Arvid Staarink
01/10/2022
Michel Muyres heeft al ons buiten houtwerk geschilderd. Contact loopt goed en het is een vrolijke groep schilders bij elkaar. Ze hebben al het schilderwerk zeer goed gedaan en alle houtrot (en we hadden wat uitdagende stukken) is gerepareerd. Ik raad dit bedrijf zeker aan.
Bas Hazeborg
Bas Hazeborg
17/01/2022
Ik ben echt heel blij dat ik mijn schilderwerk bij Michel had uitgezet. Goede communicatie, duidelijke afspraken, goede prijs en heel netjes en goed werk geleverd. Kan hem van harte aanbevelen!
Marco Berenbak
Marco Berenbak
23/10/2019
Michel heeft bij mijn vader zijn woning geschilderd en dit heeft hij ook heel netjes gedaan. Een leuke schilder die duidelijk is in zijn afspraken. Hij schildert met grote passie en is een ware perfectionist. Zo heeft hij oog voor detail en een strake afwerking. We raden Schildersbedrijf Den Haag van Michel Muyres dan ook graag aan.
Merian
Merian
13/09/2019
Michel en zijn collega hebben bij ons de jaren 30 metalen kozijnen heel strak geschilderd. Geen vlekken op ramen en/of meubels. Alles is weer netjes achtergelaten. Het staat er weer piekfijn bij! Top! Ook fijne mensen en prettige communicatie 👍.

[su_box title=”Voorbereiding” style=”noise”]Alle meubels, items en vloeren zijn bedekt. Muren en plafonds worden op scheuren geïnspecteerd, gevuld en geschuurd. Alle plinten, ramen en kozijnen zijn professioneel afgeplakt.[/su_box]
[su_box title=”Schilderen” style=”noise”]Dit omvat een zorgvuldige priming voordat twee lagen hoogwaardige verf worden aangebracht.[/su_box]
[su_box title=”Reiniging en restauratie” style=”noise”]Kamers worden teruggebracht naar hun vroegere staat: tape wordt verwijderd, vloeren en tapijten worden geveegd en al het afval wordt in de zak van de schilder gedaan en van het terrein verwijderd.[/su_box]
[su_box title=”Inspecteren” style=”noise”]Inspectie na het schilderen van het werk. Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit. Inspecteer ons werk voordat we de klus als voltooid beschouwen.[/su_box]

 

Offerte schilders Rijswijk aanvragen:

Offerte aanvragen vrijblijvend en kostenloos
Voornaam
Straat en huisnummer
Postcode
Woonplaats
Telefoon nummer
Email adres
Beschrijf hier u offerte aanvraag:

 

Schildersbedrijf Rijswijk

Kwaliteit en aandacht voor detail zijn essentieel om uw huis een elegante en chique uitstraling te geven, en M. Muyres is het juiste schildersbedrijf om u werk van hoge kwaliteit te leveren. Onze klanten werken graag keer op keer met ons samen, omdat onze tevredenheidsgarantie bevestigt dat we de hoogste normen voor onze klanten naleven.

In het afgelopen decennium hebben we duizenden schilder- en renovatieprojecten aan huizen voltooid. Van ons volledig bemande ondersteuningsteam tot onze deskundige projectmanagers, er is altijd iemand aanwezig om al uw vragen te beantwoorden. M. Muyres is hét schildersbedrijf dat trots is op zijn werk en zich sterk inzet voor zijn klanttevredenheid.

Behandeling

Het geverfde oppervlak wordt technisch de basis genoemd. Het product of eindresultaat van schilderen wordt vaak schilderen genoemd.

Het schilderen bestaat grofweg uit de volgende handelingen:

 • Het beoordelen en van het oppervlak en kiezen voor een geschikte schildersysteem
 • Verwijder alle losse onderdelen en al het vuil van het oppervlak ook wel wassen genoemd
 • Oppervlak gladmaken (grof schuren)
 • Herstellen van defecten in het oppervlak (vaak door opvullen, inclusief gaten opvullen met een uitgeharde plamuur)
 • Voor de eerste verflaag polijsten met fijn schuurpapier
 • Breng een onderlaag aan (soms wordt een specifiek middel, een primer “grondverf” genaamd, gebruikt om de hechting te verbeteren)
 • Laten drogen
 • Breng de eerste laag verf aan
 • Laten drogen
 • Breng de laatste laag verf aan (vaak is de vorige laag licht gepolijst met
 • fijn schuurpapier om een ​​gladder oppervlak te krijgen)
 • Laten drogen
 • Oplevering van het project met een eindcontrole

Zoals hierboven vermeld, bestaat het verfsysteem uit verschillende dingen.

Specifieke verven (of enkele verven, indien van toepassing) die worden aangebracht afhankelijk van de situatie. Specifieke methode voor het aanbrengen van verf. Hoe werk te inspecteren en te controleren om te zien of het aan de vraag voldoet.

Het bestek

Het bestek van de schilder, waar het systeem volledig geëxporteerd wordt, wordt vaak opgesteld om voor iedereen (opdrachtgevers, inspecteurs, schilders of een adviesbureau) duidelijk te maken wat het uiteindelijke resultaat moet zijn. Schilderspecificaties worden vaak gemaakt door professionele adviseurs. De specificaties van de schilder worden ook vaak gebruikt als aanbestedingsdocument. Voor opdrachtgevers wordt de uitvoeringsprijs gevraagd door meerdere schilders.


OFFERTE

Zie ook:

Winterschilder Den Haag

VvE Schilder

Schilder Den Haag

Schilder uit Den Haag

Houtrot herstel

Kozijnen schilderen Den Haag

Goedkope schilder Den Haag

Offerte aanvragen vrijblijvend en kostenloos


Voornaam

Straat en huisnummer

Postcode

Woonplaats

Telefoon nummer

Email adres


Beschrijf hier u offerte aanvraag:


Schilder te Voorburg

Schilder Voorburg

Bent u op zoek naar een goed schildersbedrijf in de omgeving Voorburg? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij Schilder M. Muyres. Wij denken graag met u mee en komen bij u langs voor een offerte op locatie. Zo kunt u bij ons terecht voor binnenschilderwerk, buitenschilderwerk en voor alle onderhoudswerkzaamheden maar ook voor uw VVE schilder bent u bij onze schilder aan het goede adres.

Schilder te Voorburg
Schilder Voorburg

Kiest u voor schildersbedrijf Michel Muyres dan kiest u voor kwaliteit en bent u bij ons aan het juiste en vertrouwde adres. We hebben al jarenlange ervaring in het schilderen en onderhouden van huizen in de omgeving van Voorburg. Kwaliteit kan niet zonder persoonlijke aandacht en daarom denken we als schilder Voorburg met u mee. Deskundigheid en vakmanschap zijn de elementen waarmee je je als schilder Voorburg onderscheidt van andere schilders. Tevens kunt u van ons een duidelijke wijze van communiceren verwachten. Wat we afspreken is ook wat we doen net als, onze schilder offerte
die is altijd duidelijk en goed gespecificeerd. Zo staat u achteraf nooit voor verassingen.

Schilderwerk te Voorburg

Schilderwerk van kwaliteit met eerlijke prijzen, flexibiliteit en ijzersterke afspraken. Dat is waar wij voor staan als schildersbedrijf en zeker van essentieel belang. Kwaliteit is voor ons een ruim begrip dat op het hele schildersproces van toepassing is, van het begin tot aan het einde. Van schilder Michel Muyres kunt u dus een nette oplevering verwachten en onze schilders gaan pas weg wanneer u tevreden bent over uw schilderwerk. Dus bent u woonachtig in de omgeving van Voorburg? Dan komen wij graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. Bekijk onze projecten om een goed beeld te krijgen van onze hoge kwaliteit schilderswerkzaamheden.

Wij komen graag bij u in Voorburg langs

Bent u momenteel opzoek naar een schilder in Voorburg? Misschien kunnen wij dan iets voor uw betekenen. Vraag vandaag nog de vrijblijvend schilder offerte aan en profiteer van onze standaard korting bij het schilderen van u complete woning, bedrijfspand of kantoor.

Offerte schilder te Voorburg

Offerte aanvragen vrijblijvend en kostenloos


Voornaam

Straat en huisnummer

Postcode

Woonplaats

Telefoon nummer

Email adres


Beschrijf hier u offerte aanvraag:


Schilder te Voorburg
Schilder Voorburg
Binnenschilder Den Haag

Binnenschilder Den Haag

Binnenschilder Den Haag. Kwaliteit kan niet zonder persoonlijke aandacht. Daarom denken wij als binnenschilder Den Haag met u mee.

Deskundigheid en vakmanschap zijn de elementen waarmee je je als schilders onderscheidt. Schildersbedrijf Michel is een eenmansbedrijf hij groeide snel en heeft sindsdien een uitstekende naam in Den Haag en omstreken. Zijn succes komt voort uit vakmanschap en betrouwbaarheid, waar veel mensen waarde aan hechten.

Dus bent u op zoek naar een binnenschilder voor uw woning in Den Haag? dan bent u aan het juiste adres wij zijn gespecialiseerd in alle binnenschilder werkzaamheden, met 30 jaar ervaring zijn wij u graag vakkundig van dienst.

Zijn succes komt voort uit vakmanschap en betrouwbaarheid, waar veel mensen waarde aan hechten.

Jaren lange ervaring

Door onze jarenlange ervaring is elke schildersklus bij ons mogelijk, wij werken uitsluitend met professionele schilders. Dus op zoek naar een schilder en heeft u schilderswerk dat u wilt laten uitvoeren? probeer dan schildersbedrijf Den Haag van Michel Muyres eens.

Binnenschilder Den Haag en omgeving

Niet alleen als binnenschilder Den Haag, maar ook voor alle andere voorkomende schilders -en onderhoudsdiensten. Onze schildersdiensten zijn zeer uitgebreid en divers. Uiteraard bieden wij u onderhoud, restauraties en renovaties maar ook verbouwing in de regio Den Haag. Ook voor schilder en onderhoud werkzaamheden van monumentale panden bent u bij Schildersbedrijf Den Haag aan het juiste adres.

U kunt ons inhuren voor binnen- en buitenschilderwerk, kleine huisschildersklussen, maar ook bijvoorbeeld uitgebreid kleuradvies.

Offerte aanvragen

Offerte binnenschilder of buitenschilderwerk nodig snel, gratis en vrijblijvend? vraag hem dan vandaag nog aan. Reactie binnen 24uur.

Ga hier direct naar de gratis en vrijblijvende offerte toe.


Heeft u nog meer informatie nodig of vragen over binnenschilder Den Haag en omstreken neem dan vrijblijvend contact met ons op:

OFFERTE

Wij zijn er voor al uw vragen.


Onze diensten:

[slide-anything id=’2336′]:


Binnenschilder Den HaagUw binnenschilder in Den Haag

Voor al u voorkomende Binnenschilderwerk in s gravenhagen en meer:

De goedkope schilder in Den Haag Michel Muyres staat graag voor u klaar. Het uitvoeren van goed binnenschilderwerk is vakmanschap. We leveren kwaliteit, service en garantie.

Kwaliteit binnenschilder Den Haag

Goed binnenschilder is essentieel voor de kwaliteit van het buitenschilderwerk. Daarom werken wij ook binnen enkel met de beste materialen. Onze gediplomeerde vakmensen gebruiken binnen alleen oplossing- en geurarme verven waardoor de overlast voor u minimaal is. Voordat er ook maar een blik verf open gaat wordt eerst de volledige werkplek vakkundig afgeplakt.

Specialiteiten binnenschilder Den Haag

Wij zijn gespecialiseerd in binnenschilder in Den Haag. Hierbij komen wij in prachtige oude herenhuizen, en jaren dertig woningen. Door deze diversiteit aan klanten kunnen wij elke binnenschilder opdracht aan.

Service binnenschilder Den Haag

Het binnenschilderwerk in uw huis kan de sfeer van uw interieur sterk bepalen. Strak afgewerkte muren, maar ook kleuren en effecten maken uw huis helemaal af. Wij adviseren graag over kleurgebruik, speciale verven, zoals betonverf of hamerslag look, voor al u binnenschilder Den Haag gaat u naar schildersbedrijf Den Haag toe.

Schilderen

Is het vak uitgeoefend door een schilder waarbij op een daartoe te beschermen oppervlak een verf wordt aangebracht.
Meestal in een bepaalde vooraf specifiek gekozen kleuren.

Schilderen (minder gangbaar verven) bestaat al sinds de mens in zijn woonomgeving aanpassingen verzorgt zodat het wonen voor hem aangenamer is.

Redenen om te schilderen: Binnenschilder Den Haag

De meest gebruikelijke redenen om te schilderen zijn:

 • beschermen van het oppervlak tegen schade door veroudering of verwering
 • bescherming door het vastkleven van zeer kleine losse bestanddelen (de grootte van een zandkorrel) in een wand van zachte steensoorten
 • verbeteren van de verlichtingskwaliteit en de beleving van een ruimte
 • verbeteren van de akoestische eigenschap ven een ruimte (schilderwerk heeft slechts geringe invloed op de akoestiek)

Behandeling Binnenschilder Den Haag

Het oppervlak waar het schilderwerk op wordt aangebracht heet in vaktaal de ondergrond. Het product of eind resultaat van het schilderen heet in vaktaal het schilderwerk.

Het schilderen bestaat globaal uit de volgende handelingen:

 • beoordelen van de ondergrond en kiezen van het juiste schilder systeem
 • verwijderen van alle losse onderdelen en alle vuil op de ondergrond
 • glad maken van de ondergrond (grof schuren)
 • herstellen van gebreken aan de ondergrond (vaak door te plamuren hetgeen inhoudt het vullen van gaten met een uithardend vulmiddel)
 • fijn schuren voor de eerste laag schilderwerk
 • aanbrengen van een onderlaag (soms met een specifiek middel genaamd primer om een betere hechting te krijgen)
 • drogen
 • aanbrengen van een eerste laag schilderwerk
 • drogen
 • aanbrengen van de definitieve laag schilderwerk (vaak wordt de vorige laag licht opgeschuurd om een gladder oppervlak te verkrijgen)
 • drogen
 • opleveren van het schilderwerk met een eindinspectie

Een schilder systeem Binnenschilder Den Haag

Een schilder systeem, zoals hierboven genoemd, bestaat uit een aantal verschillende zaken:

 • de specifiek voor de situatie toe te passen verf (of indien van toepassing meerdere verven)
 • de specifieke werkwijze om de verf (verven) aan te brengen
 • de wijze waarop het werk wordt geïnspecteerd en gecontroleerd om toe te zien of het werk voldoet aan de vraag

Een schildersbestek wordt vaak opgesteld door een specialistisch adviesbureau. Het schildersbestek wordt ook vaak gebruikt als
aanbestedings document: voor de opdrachtgever wordt met het bestek een prijs voor de uitvoering gevraagd aan meerdere schilders.

Applicatie

Verf aanbrengen heet ook wel appliceren, maar de meeste schilders noemen hun eigen werk schilderen.

De verf wordt door de schilder op een oppervlak aangebracht met de volgende gereedschapen:

 • met een kwast
 • met een verfroller
  • van wol of vacht
  • van schuim (spons)
 • met een verfspuit
  • machinaal op luchtdruk
  • machinaal op lage druk
  • airless
  • uit een bus
 • Binnenschilder Den Haag

De keuze van de gereedschappen wordt bepaald door de schilder of die van de opdrachtgever.

Combinaties zijn ook mogelijk, bijvoorbeeld in geval van houten deuren en ramen.

Technieken Binnenschilder Den Haag

Naast traditionele schilderen, wordt er bij schilderen ook gebruikgemaakt van diverse (ambachtelijke) schilderstechnieken. Binnenschilder Den Haag

Enkele voorbeelden:

 • marmeren
 • houten
 • kalei
 • trompe-l’oeil
 • spons- en zeemtechnieken

Nieuwbouw en onderhoud

Binnenschilder Den Haag

Binnenschilder Den Haag

Binnenschilder Den Haag
Onderhoud uit te voeren aan roestende gietijzeren kolom met gele verf.

Binnenschilder Den Haag

Onderhoud uit te voeren aan een wand met stucwerk waar overheen een laag schilderwerk is aangebracht.

Schilderen is een onderdeel van bouwprocessen bij nieuwbouw en bij onderhoud. Het gaat hierbij om houten elementen zoals kozijnen, stalen elementen zoals balkonhekken en muren waarop geen andere afwerking komt.

Bij onderhoud wordt bestaand schilderwerk aangepast vanwege de onderhoudsachterstand. Schilderwerk dat aangebracht wordt in kader van onderhoud kan op de bestaande laag worden aangebracht mits deze laag voldoende hechting heeft. Indien dat niet ’t geval is, moet de oude laag eerst worden verwijderd.

Soms wordt schilderwerk eerder overgeschilderd (of in zijn geheel vervangen) omdat de mode daarom vraagt. Er is dan geen sprake van onderhoud. Kiezen voor een andere kleur kan een risico met zich mee brengen, de oude verflaag kan er door heen slaan.

Verstandig is om dat gehele systeem vanaf de ondergrond aan te brengen. Lees Meer>>>>

Ook buiten de regio Den Haag zijn wij uw graag van dienst.


Zie ook:

De Schilder Den Haag

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.