Schilder Rijswijk Binnen- en Buitenschilderwerk

Op zoek naar een betrouwbare en vakbekwame schilder Rijswijk?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een ervaren schildersbedrijf in Rijswijk met jarenlange ervaring in binnen- en buitenschilderwerk. Wij werken met hoogwaardige materialen en leveren kwaliteitswerk tegen een betaalbare prijs.

Schilders in Rijswijk

Er kan geen kwaliteit geleverd worden zonder persoonlijke aandacht. En daarom denken onze schilders in Rijswijk met u mee. Vakmanschap en passie voor het vak zijn de elementen waarmee je, je als schilder in Rijswijk onderscheidt van andere bedrijven. Een vakman kan alleen topkwaliteit leveren als hij echt aandacht heeft voor zijn werk. Onze schilders in Rijswijk snappen dat en daarom staan ze altijd voor je klaar. Ze zijn echte vakmensen en hebben een grote passie voor schilderen, en dat maakt hen anders dan andere bedrijven in de buurt. 

Klanttevredenheid

Onze tevreden klanten getuigen van onze liefde voor het vak en onze toewijding aan kwaliteit en service. Wij staan klaar om u te helpen bij het schilderwerk van uw woning of bedrijfspand in Rijswijk en omgeving.

Uitstekend
Gebaseerd op 27 recensies
Susan
Susan
16/02/2023
Michel en zijn vrouw zijn twee toppertjes. Zij hebben mooi schilderwerk afgeleverd.
Yasmeen M
Yasmeen M
10/10/2022
Its a family run business that is professional, hardworking and trustworthy. Michel came and gave a detailed offer and even knew the measurements by eyesight to his long experience in the business. He worked as planned and did a nice paint job as per the schedule agreed. He then came for a follow up and agreed to do the minor things / touches needed , and will schedule it soon. We really recommend Michel for your painting needs.
Clement Vuillemin
Clement Vuillemin
01/10/2022
Michel and his team have been a pleasure to work with. They are quick and flexible and always verify if the job done meet the customers expectations. If not, they don’t hesitate or challenge but will make sure it is reworked appropriately. Also appreciate their transparency in costs and setting the right expectations. Highly recommend their services.
Arvid Staarink
Arvid Staarink
01/10/2022
Michel Muyres heeft al ons buiten houtwerk geschilderd. Contact loopt goed en het is een vrolijke groep schilders bij elkaar. Ze hebben al het schilderwerk zeer goed gedaan en alle houtrot (en we hadden wat uitdagende stukken) is gerepareerd. Ik raad dit bedrijf zeker aan.
Bas Hazeborg
Bas Hazeborg
17/01/2022
Ik ben echt heel blij dat ik mijn schilderwerk bij Michel had uitgezet. Goede communicatie, duidelijke afspraken, goede prijs en heel netjes en goed werk geleverd. Kan hem van harte aanbevelen!
Marco Berenbak
Marco Berenbak
23/10/2019
Michel heeft bij mijn vader zijn woning geschilderd en dit heeft hij ook heel netjes gedaan. Een leuke schilder die duidelijk is in zijn afspraken. Hij schildert met grote passie en is een ware perfectionist. Zo heeft hij oog voor detail en een strake afwerking. We raden Schildersbedrijf Den Haag van Michel Muyres dan ook graag aan.
Merian
Merian
13/09/2019
Michel en zijn collega hebben bij ons de jaren 30 metalen kozijnen heel strak geschilderd. Geen vlekken op ramen en/of meubels. Alles is weer netjes achtergelaten. Het staat er weer piekfijn bij! Top! Ook fijne mensen en prettige communicatie 👍.

 

Offerte aanvragen Contact

Waarom kiezen voor ons?

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbaar schildersbedrijf in Rijswijk, bieden wij de perfecte oplossing. Onze ervaren vakmannen leveren vakmanschap en kwaliteit, of het nu gaat om binnen- of buitenschilderwerk, stucwerk of latex spuiten, het schilderen van kozijnen of andere diensten. Wij staan bekend om onze persoonlijke aandacht, waarbij uw specifieke wensen centraal staan.

Onze voordelen:

  • Ervaren en vakkundig
  • Gebruik van hoogwaardige materialen
  • Kwaliteitswerk tegen een betaalbare prijs
  • Flexibele werktijden
  • Garantie op ons werk

Laat uw huis er weer stralen

Met ons uitgebreide aanbod aan schilderdiensten in Rijswijk kunt u uw hele huis laten schilderen, van binnen tot buiten. Wij kunnen uw muren, plafonds, deuren, kozijnen en meer.

Schilder Rijswijk: Vakmanschap en Kwaliteit in Schilderwerk

Door de jarenlange ervaring van ons vakmannen zijn wij dé experts in hoogwaardig schilderwerk. Of het nu gaat om binnen- of buitenschilderwerk, wij leveren vakmanschap en kwaliteit waar u op kunt vertrouwen.

Schildersbedrijf Rijswijk

In Rijswijk en omgeving zijn wij het bedrijf dat bekend staat om betrouwbaarheid en deskundigheid. Onze vakmannen hebben zich keer op keer bewezen als een van de top 10 beste schilders in de regio.

Binnenschilderwerk

Voor binnenschilderwerk in Rijswijk zijn onze schilders het juiste adres. Of het nu gaat om het schilderen van plafonds, kozijnen, of stucwerk, wij zorgen voor een perfect resultaat. Onze ervaren vakmensen begrijpen de wensen van particulieren en verenigingen van eigenaren.

Buitenschilderwerk

Een betrouwbare buitenschilder is essentieel voor het behoud van uw woning. Wij zijn gespecialiseerd in buitenschilderwerk en bieden garantie op het schilderwerk. Laat uw bedrijfspand of woning in Rijswijk onder handen nemen door onze ervaren schilders.

Vrijblijvende Offerte

 Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte op lokatie. Wij bespreken graag uw specifieke wensen en eisen en leveren snel een passende offerte.

Offerte aanvragen vrijblijvend en kostenloos
Voornaam
Straat en huisnummer
Postcode
Woonplaats
Telefoon nummer
Email adres
Beschrijf hier u offerte aanvraag:

Belangrijkste punten om te onthouden:

  • Vakmanschap en kwaliteit van de schilder Rijswijk
  • Betrouwbaar schildersbedrijf in Rijswijk
  • Ervaren en met garantie op het geleverde werk
  • Vrijblijvende offerte, afgestemd op uw wensen en eisen
  • Gespecialiseerd in zowel binnen- als buitenschilderwerk
Contact