Schilderbedrijf van Michel Muyres de vakman uit Den Haag,

Schilderwerk komt in alle soorten en maten. Zowel particulieren als bedrijven uit de regio hebben ons in de loop der jaren uitstekend weten te vinden. En daardoor kan Onderhoudsbedrijf Michel Muyres. een grote veelzijdigheid aan schildersdiensten bieden. U kunt ons inschakelen wanneer u op zoek bent naar een binnen- of buitenschilder, een huisschilder of een winterschilder. Onze schilder schilderen met passie en vakmanschap.

Het schildersbedrijf van Den Haag
Buitenschilder en- binnenschilderwerk

Een goed onderhouden woning of bedrijfspand zorgt voor een fraai uiterlijk, maar tegelijkertijd voor een langdurig gebruik. Delen van uw pand kunnen er namelijk flink op achteruitgaan door bijvoorbeeld wisselende weersinvloeden of vervuiling. Het is dan ook aan te raden uw buitenschilderwerk zorgvuldig uit te laten voeren en daarnaast goed te laten onderhouden.

Huisschilder

De huisschilder van Onderhoudsbedrijf Michel Muyres. is een ware vakman die bekend is op allerlei vlakken binnen het schildersgebied. Zo kan hij uw schilderwerk van a tot z afleveren. Hij zorgt voor de juiste voorbehandeling en afwerking, zodat u nog langer kunt profiteren van het geleverde eindresultaat.

Wandschilderingen

Wilt u de kamer van uw zoon of dochter laten decoreren in zijn of haar favoriete thema? Of zoekt u een unieke muurschildering voor uw woonkamer? Wij kunnen verschillende muurschilderingen maken, compleet naar uw wens of voorbeeld.

Winterschilder

In de wintermaanden staan de schilders van Onderhoudsbedrijf Michel Muyres. zeker niet stil. Ook in dit seizoen kunt u door ons uw schilderwerk laten uitvoeren. Tussen november en maart is onze vakman beschikbaar voor al uw schildersklussen binnenshuis en- buitenhuis, groot of klein, voor bedrijf of particulier. En op uw winterschilderwerk ontvangt u meestal ook nog eens een fraaie seizoenskorting.

Zie ook:

Binnenwerk

Den Haag