U bent opzoek naar Schilderbedrijf Zoetermeer uit de regio Haaglanden?

De schilders van Michel Muyres heeft al bij menigte klant in Zoetermeer weten te bevredigen met hun werkzaamheden. Wij zijn een schilderbedrijf dat werkt in de regio Haaglanden- e.o. dus bent u opzoek
naar een vak man, dan hoef je niet meer verder te zoeken.

Schilderbedrijf Zoetermeer / Haaglanden

✅ Kwaliteit kan niet zonder persoonlijke aandacht. Daarom denken wij als schilders- en onderhoudsbedrijf met u mee. Deskundigheid en vak manschap zijn de elementen waarmee je je als schilders onderscheidt. Michel is een-
een mans bedrijf hij groeide snel en heeft sindsdien een uitstekende naam in Zuid Holland. Zijn succes komt voort uit vak manschap en betrouwbaarheid, waar veel mensen waarde aan hechten.

Zowel voor particulieren als voor bedrijven, voor elke schildersklus en voor elk budget.

Michel is klantgericht gemotiveerd en flexibel.

Dus zoekt u een ervaren, deskundige en betrouwbare schilder? Heeft u last van houtrot? Dan bent u bij Michel op het juiste adres voor een goede schilder.


Schilderbedrijf Michel Muyres

Reken erop dat wij keer op keer een kwalitatief hoogwaardig schilders project afronden. In de loop der tijd hebben we al heel wat klanten kunnen bevredigen met een uitstekend eindresultaat. De betrokkenheid van onze schilders-
maar ook onze opdrachtgevers leidt al vele jaren tot vak kundig schilderwerk. En dit werk kunt u op uw gemak- bekijken op de Facebook pagina van schilder Michel.

Repareren houtrot van schilderbedrijf zoetermeer

Houtrot komt vaak voor in de buitenkozijnen. Wanneer dit ook bij jouw het geval is adviseren we een houtrot reparatie uit te laten voeren. De plaatsen waar houtrot  aanwezig is moet je zo goed en snel mogelijk behandelen. Hoe kleiner de plekken van het houtrot, hoe beter het te repareren is. vraag via ons gratis en vrijblijvend offertes aan en bespaar tot 40%.

Informatie over ontstaan van houtrot

Schilderbedrijf Zoetermeer / Haaglanden is gespecialiseerd in herstel van alle houtrot.

Houtrot schimmels zijn de belangrijkste veroorzakers van houtrot in de bebouwde omgeving. Overigens kan houtrot door bacteriën een grote rol spelen bij houten funderings palen, wanneer er sprake is van zuurstofarme condities en bij grote waterbewegingen van het grond water. In tegenstelling tot bacteriën kunnen houtrot schimmels lignine verteren. Houtrot schimmels kunnen droge situaties overleven, maar tasten alleen hout aan bij een hoog vocht- gehalte. Tegenwoordig wordt droog rot daarom bruinrot genoemd. De reden voor de onjuiste benaming droog rot was dat deze schimmels het vocht absorbeert in de buurt van het materiaal oppervlak, waardoor het materiaal na een tijd droog is. Dit leidde tot de foute conclusie dat deze vorm van rot geen of nauwelijks vocht nodig had. Houtrot door aanwezige houtrot schimmels treedt op bij een relatieve vochtigheid bij het hout oppervlak hoger dan 95% en/of een vochtgehalte in het materiaal van 20% in massa procenten.