Schilder Den Haag is een professionele schilder en die zorgt niet alleen voor onderhoud maar ook voor het behoud van uw buitenkozijnen en andere houtwerk. Onze schilder zorgt ook voor vakbekwaam schilderwerk. De Schilder Den Haag schildert altijd op basis van een hoge kwaliteit. Wij schilderen op kozijnen en deuren met kwalitatief goede verf (A-merken).

Wij als schilder Den Haag zijn al 30 jaar tot grote tevredenheid van onze klanten en opdrachtgevers de Schilder Den Haag. Dus op zoek naar een schilder? probeer Michel Muyres schilderwerken uit`s Gravenhage dan eens. Ook buiten de regio Den Haag zijn onze schilders u graag vakkundig van dienst.

Wat kost een schilder Den Haag?

Om u precies te vertellen wat een schilder kost hebben wij altijd eerst meer informatie van u nodig. Geen enkele schildersklus is het zelfde, de prijs kan per woning of bedrijf dan nogal verschillen. Wat moet er geschilderd worden? en hoeveel vierkante meter Oppervlakte moet er geschilderd worden? Om u een correcte prijs te geven voor het schilderwerk dat u wilt laten uitvoeren maken wij graag een gratis en vrijblijvende schilders offerte voor u op locatie.

Op deze werkwijze kunnen we precies de juiste prijs voor u schilderswerk opgeven per offerte. Zo heeft u altijd een formele prijs en hoeft u ook niet bang te zijn voor verassingen achteraf.

Offerte schilder Den Haag aanvragen

Vraag hier gratis en vrijblijvend u offerte aan voor onze schildersdiensten:

Offerte aanvragen
OFFERTE AANVRAGEN

Wij streven ernaar om binnen 24 uur te reageren op uw offerte aanvraag.

Vragen schilder Den Haag

Heeft u nog vragen over de schilder Den Haag? Neemt u dan gratis en vrijblijvend contact met ons op.

CONTACT

Wij zijn er voor al uw vragen.


Schilder Den Haag kwaliteit voor een scherpe prijs

Kwaliteit kan niet zonder persoonlijke aandacht. Daarom denken wij als schildersbedrijf- en onderhoudsbedrijf met u mee. Deskundigheid en vakmanschap zijn de elementen waarmee je je als schilder Den Haag onderscheidt. Schildersbedrijf Michel is een eenmansbedrijf hij groeide snel en heeft sindsdien een uitstekende naam in Zuid-Holland. Zijn succes komt voort uit vakmanschap en betrouwbaarheid, waar veel mensen waarde aan hechten, bij Michel bent u aan het juiste adres.

Dus bent u op zoek naar een goede en betrouwbare schilder in den haag en omgeving? en vraagt u zich af welke onderhouds-werkzaamheden wij allemaal verrichten neem dan contact met ons op.

Voor al uw schilderwerk aan de buitenkant of binnenkant van uw woning, gaat u naar schildersbedrijf Den Haag.

Diensten: schilder Den Haag

Let op: btw-tarief per 1-1-2019 9% btw. Woningen ouder dan 2 jaar lees hier meer over op de website van de belastingdienst LEES MEER>>>

Binnenschilderwerk

Binnenschilder den haagschilderwerk Den Haag De kwaliteit van schilderwerk beïnvloedt de uitstraling van- uw pand of woning. Wilt u uw binnenschilderwerk Amsterdam en omstreken graag uitbesteden. Bij ons is het in vertrouwde handen. Wordt het tijd voor een nieuwe frisse look van uw binnenschilderwerk? Lees meer >

Schilder Den Haag.


Buitenschilderwerk

schilder den haagBuitenschilderwerk Den Haag Bij de uitvoering van buitenschilderwerk is precisie gewenst. Iedereen kan een laagje verf smeren, maar professionaliteit is belangrijk voor de kwaliteit van uw schilderwerk. De voorbereiding en oog voor detail zijn soms nog wel belangrijker dan de eigenlijke… Lees meer >

Schilder Den Haag.

 


Sauswerk

schilder den haagSauswerk Naast stucwerk, houtrot reparatie, binnen- en buitenschilderwerk is het sauzen van muren en plafonds een van onze werkzaamheden. Wat is sauswerk? Sauswerk is het afwerken van een oppervlakte, vaak muur of plafond. De afwerking is belangrijk voor de uitstraling van… Lees meer >

Schilder Den Haag en omgeving

 

 

Bekijk hier al onze diensten, bij ons kunt u ook terecht voor een meerjarenonderhoudsplan MJOP, handig voor u vereniging van eigenaars, wij zijn een schilders en onderhoudsbedrijf in een. Zo werken wij voor diverse VvE s tot grote tevredenheid van onze cliënten en opdrachtgevers in de regio Den Haag, maar ook ver daarbuiten. Ook voor de u verenigingen van eigenaren VvE ‘s maken wij graag een scherp geprijsde offerte.


Winterschilder

schilder den haagUw goedkope winterschilder uit Den Haag hanteert voor zijn opdrachten een speciale winterschilder prijs. Wij maken daarover goede afspraken vooraf zodat teleurstellingen achteraf zijn uitgesloten.

Winterschilder  Lees Meer>>>

 

 


Glaszetter Den Haag

schilder den haagGlaszetten is een secure bezigheid die u natuurlijk het liefst aan de specialist overlaat. De glaszetter van Onderhoudsbedrijf Michel M. uit Den Haag heeft al heel wat jaren ervaring binnen de glasbranche. Daardoor kan hij u altijd van passend advies voorzien wanneer

Glaszetter Den Haag Lees Meer>>>

 

 


Decoratieschilder Den Haag

U kunt bij Schilders- en Onderhoudsbedrijf Michel Muyres ook terecht voor decoratief schilderwerk. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw etalageruit, babykamer of andere ruimte opleuken met een mooie decoratie. Maar ook de meubels in uw woning kunnen wij voorzien van een lik verf, hieronder enkele voorbeelden:

U kunt uw woning echt iets speciaals geven door een persoonlijke wand decoratie te bestellen. Samen met u bespreken we wat uw wensen zijn en dan gaan wij aan de slag om er wat moois van te maken. Decoratief schilder Den Haag Voorbeelden zijn:

 • Huiskamers
 • Keukens
 • Etalageruiten
 • Babykamers
 • Slaapkamers
 • Motoren en auto’s

Lees Meer>>>


Behanger Gezocht Den Haag en omgeving?

Voor al uw behangwerk gaat u naar Michel Muyres, met geruime 30 jaar ervaring zijn wij u graag van dienst met alle voorkomende behang en- schilderswerken.

Wij zijn gespecialiseerd in het vakkundig en nauwkeurig aanbrengen van:

 • Papierbehang
 • Glasvezelbehang
 • Vliesbehang
 • Textielbehang
 • Vinylbehang
 • Patroonbehang
 • Alle voorkomende soorten behang
U heeft ontzettend veel keuze wat betreft behangsoorten, waardoor de juiste keuze maken soms lastig kan zijn

Schilders Den Haag en meer

Michel is een goede schilder Den Haag met oog voor elk detail.


Redenen om te laten schilderen

De meest gebruikelijke redenen om te schilderen zijn:

 • beschermen van het oppervlak tegen schade door veroudering of verwering
 • bescherming door het vastkleven van zeer kleine losse bestanddelen (de grootte van een zandkorrel) in een wand van zachte steensoorten
 • verbeteren van de verlichtingskwaliteit en de beleving van een ruimte
 • verbeteren van de akoestische eigenschap ven een ruimte (schilderwerk heeft slechts geringe invloed op de akoestiek)
 • verfraaiing van een element door het toepassen van een kleur (soms is de kleur aangebracht met een dekkende verfstof waardoor een zuivere kleur overblijft, soms is de kleur afhankelijk van de ondergrond omdat de aangebrachte verf transparant is)

Schildersdiensten van de vakman uit Den Haag

Behandeling van onze schilder

Behandeling schildersdiensten

Het oppervlak waar het schilderwerk op wordt aangebracht heet in vaktaal de ondergrond. Het product of eindresultaat van het schilderen heet in vaktaal het schilderwerk.

Het schilderen bestaat globaal uit de volgende handelingen:

 • beoordelen van de ondergrond en kiezen van het juiste schilder systeem
 • verwijderen van alle losse onderdelen en alle vuil op de ondergrond
 • glad maken van de ondergrond (grof schuren)
 • herstellen van gebreken aan de ondergrond (vaak door te plamuren hetgeen inhoudt het vullen van gaten met een uithardend vulmiddel)
 • fijn schuren voor de eerste laag schilderwerk
 • aanbrengen van een onderlaag (soms met een specifiek middel genaamd primer om een betere hechting te krijgen)
 • drogen
 • aanbrengen van een eerste laag schilderwerk
 • drogen
 • aanbrengen van de definitieve laag schilderwerk (vaak wordt de vorige laag licht opgeschuurd om een gladder oppervlak te verkrijgen)
 • drogen
 • opleveren van de Schildersdiensten met een eindinspectie

Een schilder systeem, zoals hierboven genoemd, bestaat uit een aantal verschillende zaken:

 • de specifiek voor de situatie toe te passen verf (of indien van toepassing meerdere verven)
 • de specifieke werkwijze om de verf (verven) aan te brengen
 • de wijze waarop het werk wordt geïnspecteerd en gecontroleerd om toe te zien of het werk voldoet aan de vraag

Om er voor te zorgen dat het voor iedereen (opdrachtgever, inspecteur en schilder) duidelijk is wat het eindresultaat moet zijn wordt vaak een schildersbestek samengesteld waarin het systeem volledig staat uitgeschreven. Een schildersbestek wordt vaak opgesteld door een specialistisch adviesbureau. Het schildersbestek wordt ook vaak gebruikt als aanbestedingsdocument voor de opdrachtgever wordt met het bestek een prijs voor de uitvoering gevraagd aan meerdere schilders.


Schilder Den Haag: Kwaliteiten en persoonlijke aandacht

Dus bent u op zoek naar een goede en ervaren schilder in Den Haag wij zijn het schildersbedrijf in Den Haag met ruim 30 jaar ervaring, menige woning in Den Haag straalt door onze schilderswerkzaamheden.

schilder den haag

Huis schilder Den Haag

Een huisschilder is iemand die het houtwerk of andere materialen van een gebouw van een verflaag voorziet. De schilder schildert verft is geen gebruikelijke term onder de vakgenoten onderdelen van een gebouw of constructie om het te beschermen tegen corrosie, weersinvloeden en andere agressieve vormen van aantasting van de ondergrond.

Daarnaast dient de verflaag om het onderdeel te verfraaien. Het materiaal kan variëren van hout, steen en metaal tot kunststoffen. Ook een transparante afwerking met lak of beits kan aangebracht worden door een huisschilder. Het laatste doet men als het onderliggende materiaal te mooi of te kostbaar is om met een kleurlaag te verbergen. Naast schilderen houdt hij of zij zich vaak ook nog bezig met behangen, glaszetten. Lees Meer>>>

Schilder (verver)

schilder* [verver] {in de persoonsnaam Gilis de Scildere 1270} oorspronkelijk iemand die wapenschilden maakte en beschilderde, vandaar: verver, van middel Nederlands schilden [schilderen], afgeleid van schilt; de schilden werden gedecoreerd. Lees Meer>>>

Zie ook:

Vernieuwde website

Blog schildersbedrijd Den Haag

Nieuwe opdrachtgever blij gemaakt

Schilderen villa Zoetermeer