Een professionele Schilder in Den Haag nodig? Deze schilder die zorgt niet alleen voor onderhoud maar, ook voor het behoud van uw buitenkozijnen en andere houtwerk. Heeft u schilderwerk aan de binnenkant- of buitenkant van uw woning dat opgeknapt moet worden? Heeft u last van houtrot en wilt u dit laten herstellen? Of wilt u juist wat doen aan de verlichtingskwaliteit en de beleving van een ruimte, dan bent u bij onze betrouwbare & deskundige schilder Michel Muyres op het juiste adres. Wij beoordelen de ondergrond en kiezen het juiste schilderssysteem. Het eindresultaat wordt geïnspecteerd en gecontroleerd om toe te zien of het werk voldoet aan de vraag.  Onze schilders zorgen voor vakbekwaam schilderwerk, zo schilderen ze altijd op basis van hoge kwaliteit. Wij schilderen op kozijnen en deuren met (A-merken). Wij als schilder Den Haag zijn al meer dan 30 jaar een begrip in Den Haag en omstreken. Naast het traditionele schilderen, wordt er bij het schilderen ook gebruik gemaakt van diverse (ambachtelijke) schilderstechnieken. Persoonlijke aandacht is onze kracht tot grote tevredenheid van onze klanten en opdrachtgevers. Dus bent u op zoek naar een ervaren schilder? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij Michel Muyres uit ‘s-Gravenhage. Wij zijn u graag van dienst.

Schilder Den Haag

Schildersdiensten van schilders en onderhoudsbedrijf Michel Muyres. Deze zijn zeer uitgebreid en divers. Uiteraard bieden we u voor al uw onderhoud, restauraties en renovaties of verbouwingen allerlei soorten schildersdiensten. Zoals binnen- en buitenschilderwerk, houtrot herstel, kleine huisschildersklussen, maar ook bijvoorbeeld uitgebreid kleuradvies.

Neem direct contact op

OFFERTE We zijn er voor al uw vragen.

Persoonlijke aandacht schilder Den Haag

De schilder Den Haag staat erop om elke offerte of opname op locatie uit te voeren. Kwaliteit kan niet zonder persoonlijke aandacht, daarom komen we graag bij u langs. Zodat we persoonlijk op locatie de exacte en formele prijs kunnen vaststellen. Op deze werkwijze kunnen we de werkzaamheden vertalen in een eerlijke en goed gespecificeerde offerte. Zodat u achteraf nooit voor verassingen komt te staan. Wat we afspreken is wat we doen! Net als de schilders offerte, deze is altijd volledig en goed gespecificeerd. Vaste prijs is vaste prijs!

Wat kost een schilder in Den Haag?

Om u precies te vertellen wat een schilder kost hebben we altijd eerst meer informatie van u nodig. Geen enkele schildersklus is het zelfde, de prijs kan per woning of bedrijf dan nogal verschillen. Wat moet er geschilderd worden? Hoeveel vierkante meter (oppervlakte) moet er geschilderd worden? Om u een correcte prijs te geven voor het schilderwerk dat u wilt laten uitvoeren maken we graag een gratis en vrijblijvende schilders offerte voor u op locatie. Op deze werkwijze kunnen we precies de juiste prijs voor u schilderswerk opgeven per offerte. Zo heeft u altijd een formele prijs en hoeft u ook niet bang te zijn voor verassingen achteraf. Lees Meer>>>

Offerte aanvragen

Klik op de button en vraag uw gratis en vrijblijvende offerte aan.

Kwaliteit voor een scherpe prijs

Kwaliteit kan niet zonder persoonlijke aandacht. Daarom denken we als schilder Den Haag met u mee. Deskundigheid en vakmanschap zijn de elementen waarmee je je als schildersbedrijf onderscheidt.

Schildersbedrijf Michel is een eenmansbedrijf hij groeide snel en heeft sindsdien een uitstekende naam in Zuid-Holland. Zijn succes komt voort uit vakmanschap en betrouwbaarheid, waar veel mensen waarde aan hechten, bij Michel bent u aan het juiste adres.

Dus bent u op zoek naar een goede en betrouwbare schilder in den haag en omgeving? en vraagt u zich af welke onderhouds-werkzaamheden wij allemaal verrichten neem dan contact met ons op.

Binnenschilderwerk

Binnenschilder den haagschilderwerk Den Haag, de kwaliteit van schilderwerk beïnvloedt de uitstraling van uw pand of woning. Wilt u uw binnenschilderwerk Den Haag en omstreken graag uitbesteden? Bij ons is het in vertrouwde handen. Wordt het tijd voor een nieuwe frisse look van uw binnenschilderwerk? Lees meer > Schilder Den Haag.

Buitenschilderwerk

schilder den haagBuitenschilderwerk Den Haag Bij de uitvoering van buitenschilderwerk is precisie gewenst. Iedereen kan een laagje verf smeren, maar professionaliteit is belangrijk voor de kwaliteit van uw schilderwerk. De voorbereiding en oog voor detail zijn soms nog wel belangrijker dan de eigenlijke… Lees meer > Schilder Den Haag.

Sauswerk

Sauswerk Naast stucwerk, houtrot reparatie, binnen- en buitenschilderwerk is het sauzen van muren en plafonds een van onze werkzaamheden. Wat is sauswerk? Sauswerk is het afwerken van een oppervlakte, vaak muur of plafond. De afwerking is belangrijk voor de uitstraling van… Lees meer > Schilder Den Haag en omgeving     Bekijk hier al onze diensten, bij ons kunt u ook terecht voor een meerjarenonderhoudsplan MJOP, handig voor u vereniging van eigenaars, wij zijn een schilders en onderhoudsbedrijf in een. Zo werken wij voor diverse VvE s tot grote tevredenheid van onze cliënten en opdrachtgevers in de regio Den Haag, maar ook ver daarbuiten. Ook voor de u verenigingen van eigenaren VvE ’s maken wij graag een scherp geprijsde offerte.

Vakkundige schilder Den Haag

Kwaliteit kan niet zonder persoonlijke aandacht. Daarom denken we als schilder Den Haag met u mee. Deskundigheid en vakmanschap zijn de elementen waarmee je je als schilders onderscheidt. Michel de schilder Den Haag is klantgericht gemotiveerd en flexibel. OFFERTE Dus bent u op zoek naar een ervaren schilder in Den Haag wij zijn het schildersbedrijf in Den Haag met ruim 30 jaar ervaring, menige woning in Den Haag straalt door onze schilderswerkzaamheden.
schilder in den haag

Huis schilder

Een huisschilder is iemand die het houtwerk of andere materialen van een gebouw van een verflaag voorziet. De schilder schildert, verft is geen gebruikelijke term onder de vakgenoten onderdelen van een gebouw of constructie om het te beschermen tegen corrosie. Weersinvloeden en andere agressieve vormen van aantasting van de ondergrond. Daarnaast dient de verflaag om het onderdeel te verfraaien. Het materiaal kan variëren van hout, steen en metaal tot kunststoffen. Ook een transparante afwerking met lak of beits kan aangebracht worden door een huisschilder. Het laatste doet men als het onderliggende materiaal te mooi of te kostbaar is om met een kleurlaag te verbergen. Naast schilderen houdt hij of zij zich vaak ook nog bezig met behangen, glaszetten. Lees Meer>>>

Zie ook onze andere links: