Kleuradvies woonkamer laat je inspireren door Michel Muyres.

Kan je wel wat kleuradvies voor jouw woonkamer gebruiken? Lees de tips!

Kleuradvies schilder

Kleuradvies woonkamerDe sfeer in de woonkamer wordt voor een groot deel bepaald door de kleuren. Daar door kun je de sfeer helemaal zelf bepalen. Ga je bijvoorbeeld liever voor een warme, rustige sfeer? Of ga je toch liever voor een spontane sfeer?

Ga je akkoord

Om de juiste sfeer te krijgen moet je de juiste kleuren kiezen en jezelf afvragen: welke kleuren passen bij elkaar?

Maak daarom niet te veel gebruik van een donkere kleur, probeer lichte kleuren in je huis te gebruiken. Donkere kleuren maken de woonkamer veel kleiner!

Het is dus heel goed dat u zich laat adviseren door een ervaren schilder.

Rust gevende woon kamer

Wil je als je thuis komt even weg van de stress? Dan past een rustgevende woon kamer perfect bij jou. Voor de rustgevende woon kamer kun je het beste aan de slag gaan met donkere tinten. Neem bijvoorbeeld een donkere tint blauw, zoals Faded Indigo of Denim Drift. Deze kleuren hebben van nature een rust gevende werking. Voor het meubilair kun je dan kiezen voor een zacht kleed en een comfortabele bank in de juiste tinten. Om het helemaal af te maken kun je kiezen voor houten muur decoraties en een aantal sierlijke planten. Dus voor al uw kleuradvies woon kamer gaat u naar schilders bedrijf Michel Muyres.

Avontuurlijke woon kamer

Als je houdt van een bruisende sfeer, dan is een avontuurlijke woon kamer ideaal. Voor deze woon kamer kun je veel werken met groene tinten en zandkleuren, zoals River Bed of Fresh Foliage. Deze kleuren combinatie geeft de woon kamer een frisse uitstraling. Bij het kiezen van bijpassende meubels kun je het beste gaan voor houten meubilair. Tenslotte kun je de avontuurlijke sfeer compleet maken door veel begroeiing te plaatsen in de woon kamer. Plaats deze op de grond, op de kast of in planten hangers. Op deze manier haal je de natuur in huis!

Energieke woon kamer

Ben jij het zonnetje in huis en wil je de woon kamer opfleuren met vrolijke tinten? Een woon kamer is dan perfect geschikt voor jou. Voor de energieke woon kamer kun je het beste werken met gele tinten zoals Okergoud, gecombineerd een andere primaire kleur. Deze kleur woonkamer wekt namelijk veel energie op. Kies vervolgens voor opvallend meubilair en maak gebruik van industriële, kunststof decoratie. Plaats tot slot veel kussens in de woon kamer. Met de energieke woon kamer haal jij het zonnetje in huis!

Moderne woon kamer

Als jouw voorkeur uitgaat naar een strakke woon kamer zonder teveel details, dan is de moderne woon kamer ideaal voor jou. Gebruik veel wit in combinatie met pastel kleuren, zoals Drifting Cloud of Silver Shores deze kleuren combinaties creëren een stabiele, ruimtelijke sfeer. Combineer deze kleuren met modern en minimaal meubilair laten lijken.

CONTACT   OFFERTE AANVRAGEN

Kleuradvies woonkamer

Kleuradvies interieur

Wij zijn u ook graag van dienst met kleuradvies voor uw interieur.


Geschiedenis over kleuradvies grote invloed

Jos de Mey Sint Denijs Westrem, 10 februari 1928 – Gent, 22 december 2007) was een Vlaams kunstenaar. Hij stond bekend om zijn beelden van optische illusies, onmogelijke figuren en zijn realistische foto stijl en dezelfde kleur.

Hij studeerde van 1942 tot 1949 aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten.

Hij doceerde aan de Academie binnenhuis architect en kleuren harmonie. Hij doceerde tot 1980. Hij was ook meermaals als gastdocent aan het Instituut voor Kleuren psychologie in Salzburg.

De nadruk op architectuur en natuur in zijn werken ging naar de ruimtelijke structuur, de lichtinval en de materie. In zijn werk figureerden erg belangrijk personages uit het werk van René Magritte, Maurits Cornelis Escher en Pieter Bruegel de Oude. Lees Meer>>>

Zie ook:

https://schildersbedrijf-denhaag.nl/vve-schilder/

https://schildersbedrijf-denhaag.nl/schilder-uit-den-haag/ral-kleuren/

https://schildersbedrijf-denhaag.nl/huis-schilderen/

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.