Schilderwerken en meer SchilderwerkenSchildersbedrijf Michel Muyres is een gepassioneerd en ervaren schilder met oog voor detail en afwerking. Schilderwerken Michel Muyres zag het licht in 1984 toen Michel als schilder in bijberoep startte. Het woord over zijn kwaliteitsdiensten en correcte prijzen deed echter al snel de ronde.

Eind 1984 besloot Michel om van zijn passie en bijberoep zijn hoofdactiviteit te maken. Michel werkt voornamelijk in de regio groot Den haag, maar gaat voor zijn klanten ook nog veel verder indien gewenst. Bij Schilderwerken Michel Muyres staat de klant en zijn wensen altijd centraal.

Ben u op zoek naar een ervaren schildersbedrijf in Den haag? Voor binnen en buitenschilderwerk, Die uw complete woning, bedrijf of kantoorpand dan bent u bij schildersbedrijf Den haag aan het juiste adres. Zoekt u een vertrouwde en ervaren schilder. Dan hoeft u niet verder meer te zoeken want met 30 jaar ervaring in de schildersbranche als schilder zijn onze schilders u graag van dienst.

Kwaliteit door jarenlange ervaring.

Offerte aanvragen

Vraag hier uw gratis en vrijblijvende offerte aan, wij streven ernaar om binnen 24 uur te reageren.

 

Schilderen en onderhoud

Voor schilders en onderhoudswerkzaamheden gaat u naar schilders en onderhoudsbedrijf Michel Muyres, al dertig jaar zijn wij onze klanten en opdrachtgevers met grote tevredenheid van dienst.

Waar wij voor staan:

  • Klanttevredenheid
  • Vakmanschap in schilderwerken
  • Oog voor detail
  • perfectionistisch in schilderswerken
Bij het uitvoeren van uw schilderwerken kan u steeds rekenen op gratis professioneel advies. Door jarenlange ervaring beschikken wij als schildersbedrijf over een ruime kennis inzake verfsystemen en kleur.

Elke klant is uniek, ook bij zijn keuze in decoratie- en schilderwerken. Daarom gaan we als uw schilder steeds op zoek naar een oplossing op maat, die bovendien past binnen uw vooropgestelde budget.

Bij ons kan u steeds rekenen op duidelijke communicatie.

Voor nog meer informatie over onze diensten en schilderwerken, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

OFFERTE

Wij zijn er voor al uw vragen.


Huisschilder

Schilderwerken

Een huisschilder

Een huisschilder is iemand die het houtwerk of andere materialen van een gebouw van een verflaag voorziet.

De schilder schildert! Verft is geen gebruikelijke term onder de schilders. Onderdelen van een gebouw of constructie schilderen om het te beschermen tegen corrosie, weersinvloeden en andere aantasting van de ondergrond.

Daarnaast dient de verflaag om het onderdeel te verfraaien. Het materiaal kan variëren van hout, steen en metaal tot kunststoffen. Ook een transparante afwerking met lak of beits kan aangebracht worden door een huisschilder. Het laatste doet men als het onderliggende materiaal te mooi of te kostbaar is om met een kleurlaag te verbergen. Naast schilderen houdt hij of zij zich vaak ook nog bezig met behangen, glaszetten.

Zie ook:

Winterschilder Den Haag

Schilder Den Haag