De Schilderswijk is een wijk in de buurt van Den Haag aan de rand van het oude centrum. Ook bekend als de Schildersbuurt, wordt omringd door de wijken Laakkwartier en Spoorwijk, Groente- en Fruitmarkt, Transvaalkwartier, Regentessekwartier, Centrum en Stationsbuurt.

Schilderswijk

schilderswijk
Vaillantlaan, Schilderswijk in 1925

Tot in de 19e eeuw bestond het gebied van de Schilderswijk uit weilanden (de Zusterpolder), die werden bemalen door de Zustermolen en de Gortmolen. Het gebied behoorde tot het grondgebied van Rijswijk en was grotendeels onbebouwd, alleen langs de Zuidwal en het Groenewegje stonden wat huizen. In 1841 werd er een buurtje gebouwd met de naam ‘het Rode Dorp’. Dit buurtje lag net buiten de rand van de toenmalige stad… Lees Meer>>>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij zijn een schildersbedrijf uit de Laak (Laakkwartier) in Den Haag. Hier boven hebben we met trots een stuk geschiedenis beschreven over de schilderswijk in de buurt woonde veel bekende kunstschilders en dat is toch wel iets om als Hagenaar trots op te zijn.

 

 


Schildersbedrijf Den Haag

Michel Muyres geboren en getogen in de Schilderswijk, en met dertig jaar ervaring en in de schildersbranche, mag hij zich zelf een ware vakman noemen.

Waarom u naar schildersbedrijf Den Haag zal moeten gaan?

Kwaliteit kan niet zonder persoonlijke aandacht. Daarom denken wij als schilders- en onderhoudsbedrijf met u mee. Deskundigheid en vakmanschap zijn de elementen waarmee je je als schilders onderscheidt. Michel is een- eenmansbedrijf hij groeide snel en heeft sindsdien een uitstekende naam in de omgeving Denhaag Zuid-Holland. Zijn succes komt voort uit vakmanschap en betrouwbaarheid, waar veel mensen waarde aan hechten.Zowel voor particulieren als voor bedrijven, voor elke schildersklus en voor elk budget.

Michel Muyres. De schilder Den Haag uit de buurt Laakkwartier is klantgericht gemotiveerd en flexibel.

Dus zoekt u een ervaren, deskundige en betrouwbare schilder? Heeft u last van houtrot? Dan bent u bij Michel op het juiste adres voor een goede schilder uit de buurt Laak in Den Haag.

Onze schilders diensten:

[slide-anything id=”2336″]

Zie ook:

 

Diensten

 

Schilder Den Haag

 

https://schildersbedrijf-denhaag.nl/schilder-diensten/

 

https://schildersbedrijf-denhaag.nl/schilder-den-haag-5/

 

https://schildersbedrijf-denhaag.nl/schildersbedrijven-den-haag/