Schilder Rijswijk

Opzoek naar een vakbekwame Schilder in Rijswijk? Die zijn vak goed verstaat dan bent u bij Schildersbedrijf Michel Muyres aan het juiste adres. Door onze brede ervaring in de schildersbranche bieden we een groot scala aan diensten. Zo kunt u bij ons terecht voor uw woning of bedrijfspand voor binnen- en buitenschilderwerk maar ook voor het herstel van glas en houtrot.

Kwaliteit kan niet geleverd worden door een schilder zonder persoonlijke aandacht. En daarom denken onze schilders in Rijswijk met u mee. Vakmanschap en passie voor het schildersvak zijn de elementen waarmee je, je als schilder in Rijswijk onderscheidt van andere schildersbedrijven.

Bekijk onze reviews maar eens van al onze tevreden klanten.

Bas Hazeborg
Bas Hazeborg
Ik ben echt heel blij dat ik mijn schilderwerk bij Michel had uitgezet. Goede communicatie, duidelijke afspraken, goede prijs en heel netjes en goed werk geleverd. Kan hem van harte aanbevelen!
Aernout de Feijter
Aernout de Feijter
hele goede schilder , aardige mensen correct en attent , kunnen wij zeer aanbevelen
Marjolein Maaks
Marjolein Maaks
Plafond na waterschade heel mooi en snel .geschilderd
Voorbereiding
Alle meubels, items en vloeren zijn bedekt. Muren en plafonds worden op scheuren geïnspecteerd, gevuld en geschuurd. Alle plinten, ramen en kozijnen zijn professioneel afgeplakt.
Schilderen
Dit omvat een zorgvuldige priming voordat twee lagen hoogwaardige verf worden aangebracht.
Reiniging en restauratie
Kamers worden teruggebracht naar hun vroegere staat: tape wordt verwijderd, vloeren en tapijten worden geveegd en al het afval wordt in de zak van de schilder gedaan en van het terrein verwijderd.
Inspecteren
Inspectie na het schilderen van het werk. Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit. Inspecteer ons werk voordat we de klus als voltooid beschouwen.

 

Offerte schilders Rijswijk aanvragen:

Offerte aanvragen vrijblijvend en kostenloos
Voornaam
Straat en huisnummer
Postcode
Woonplaats
Telefoon nummer
Email adres
Beschrijf hier u offerte aanvraag:

 

Schildersbedrijf Rijswijk

Kwaliteit en aandacht voor detail zijn essentieel om uw huis een elegante en chique uitstraling te geven, en M. Muyres is het juiste schildersbedrijf om u werk van hoge kwaliteit te leveren. Onze klanten werken graag keer op keer met ons samen, omdat onze tevredenheidsgarantie bevestigt dat we de hoogste normen voor onze klanten naleven.

In het afgelopen decennium hebben we duizenden schilder- en renovatieprojecten aan huizen voltooid. Van ons volledig bemande ondersteuningsteam tot onze deskundige projectmanagers, er is altijd iemand aanwezig om al uw vragen te beantwoorden. M. Muyres is hét schildersbedrijf dat trots is op zijn werk en zich sterk inzet voor zijn klanttevredenheid.

Behandeling

Het geverfde oppervlak wordt technisch de basis genoemd. Het product of eindresultaat van schilderen wordt vaak schilderen genoemd.

Het schilderen bestaat grofweg uit de volgende handelingen:

 • Het beoordelen en van het oppervlak en kiezen voor een geschikte schildersysteem
 • Verwijder alle losse onderdelen en al het vuil van het oppervlak ook wel wassen genoemd
 • Oppervlak gladmaken (grof schuren)
 • Herstellen van defecten in het oppervlak (vaak door opvullen, inclusief gaten opvullen met een uitgeharde plamuur)
 • Voor de eerste verflaag polijsten met fijn schuurpapier
 • Breng een onderlaag aan (soms wordt een specifiek middel, een primer “grondverf” genaamd, gebruikt om de hechting te verbeteren)
 • Laten drogen
 • Breng de eerste laag verf aan
 • Laten drogen
 • Breng de laatste laag verf aan (vaak is de vorige laag licht gepolijst met
 • fijn schuurpapier om een ​​gladder oppervlak te krijgen)
 • Laten drogen
 • Oplevering van het project met een eindcontrole

Zoals hierboven vermeld, bestaat het verfsysteem uit verschillende dingen.

Specifieke verven (of enkele verven, indien van toepassing) die worden aangebracht afhankelijk van de situatie. Specifieke methode voor het aanbrengen van verf. Hoe werk te inspecteren en te controleren om te zien of het aan de vraag voldoet.

Het bestek

Het bestek van de schilder, waar het systeem volledig geëxporteerd wordt, wordt vaak opgesteld om voor iedereen (opdrachtgevers, inspecteurs, schilders of een adviesbureau) duidelijk te maken wat het uiteindelijke resultaat moet zijn. Schilderspecificaties worden vaak gemaakt door professionele adviseurs. De specificaties van de schilder worden ook vaak gebruikt als aanbestedingsdocument. Voor opdrachtgevers wordt de uitvoeringsprijs gevraagd door meerdere schilders.


CONTACT

Zie ook:

Winterschilder Den Haag

VvE Schilder

Schilder Den Haag

Schilder uit Den Haag

Houtrot herstel

Kozijnen schilderen Den Haag

Goedkope schilder Den Haag

Offerte aanvragen vrijblijvend en kostenloos
Voornaam
Straat en huisnummer
Postcode
Woonplaats
Telefoon nummer
Email adres
Beschrijf hier u offerte aanvraag: