U wilt uw plafonds laten witten? Dat kan want:

Plafonds laten witten

Ook dit is voor Schildersbedrijf Michel Muyres uit Den Haag geen enkel probleem! Onze Schilders staan graag voor u klaar. Voor meer informatie neemt u dan contact met ons op:

OFFERTE

Vakmanschap:

De schilders van schildersbedrijf en Onderhoudsbedrijf Michel Muyres. uit Den Haag zijn ware vakmensen. Ze delen een grote passie voor schilderen en alles wat daarbij komt kijken, zoals onderhoud, renovatie en restauratie. Ons schildersbedrijf heeft een goede reputatie binnen de schilders- en onderhoudssector opgebouwd. Dit komt mede door de hoge kwaliteit in schilderwerk en de efficiënte werkwijze van onze schilders. Daarnaast beschikken zij over een flinke dosis ervaring en materiaalkennis, zodat zij u uitstekend schilderwerk kunnen bieden.
Kleine of grote verbouwing:
we gaan graag voor u aan de slag. Als vakmensen willen we ons altijd bewijzen!
Voor onze portfolio verwijzen wij uw graag naar onze Blog-Pagina toe.

Houtrot

Ook voor het herstel van houtrot bent u bij het Schildersbedrijf van Michel Muyres aan het juiste adres
wij zijn gecertificeerd op het gebied van houtrot herstel, wij gaan vakkundig te werk met het herstel van
al uw houtrot zowel binnen als buitens het huis. Hoe houtrot nou precies ontstaat leest u hier onder.

Houtrotschimmels zijn de belangrijkste veroorzakers van houtrot in de bebouwde omgeving. Overigens kan houtrot door bacteriën een grote rol spelen bij houten funderingspalen, wanneer er sprake is van zuurstofarme condities en bij grote waterbewegingen van het grondwater. In tegenstelling tot bacteriën kunnen houtrotschimmels lignine verteren.

Houtrotschimmels kunnen droge situaties overleven, maar tasten alleen hout aan bij een hoog vochtgehalte. Tegenwoordig wordt droogrot daarom bruinrot genoemd. De reden voor de onjuiste benaming droogrot was dat deze schimmels het vocht absorbeert in de buurt van het materiaaloppervlak, waardoor het materiaal na een tijd droog is. Dit leidde tot de foute conclusie dat deze vorm van rot geen of nauwelijks vocht nodig had.

Houtrot door aanwezige houtrotschimmels treedt op bij een relatieve vochtigheid bij het houtoppervlak hoger dan 95% en/of een vochtgehalte in het materiaal van 20% in massaprocenten.

Wij zijn uw graag van dienst.

Met vriendelijke groet,
Michel Muyres