Michel Muyres het schildersbedrijf Michel Muyres uit Den Haag, bied u op schildersgebied alle mogelijkheden.

Totaaloplossing

Ons schildersbedrijf voorziet u niet alleen van vakkundig schilderwerk, ook kunnen wij u diverse andere diensten bieden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om ons in te zetten voor stucwerk, behangwerk, glaszetten en kleuradvies. Doordat wij zo veelzijdig zijn, kunnen we u een totaaloplossing bij al uw schilderswerkzaamheden leveren. Wij zijn dé schilders voor al uw projecten in de regio Den Haag.

Vakkundig

Vakwerk van het hoogste niveau, gecombineerd met een secure en gedetailleerde afwerking. Onderhoudsbedrijf Michel Muyres. biedt u het beste van het beste wanneer het aankomt op al uw schilderwerk. Van een groot project buitenshuis tot uw meubels van een laag verf voorzien, onze schilders klaren iedere klus in de regio Den Haag met succes. Inclusief een zorgvuldige voor- en nabehandeling, zodat u lang van het resultaat kunt genieten.

Allround

Doordat wij gespecialiseerd zijn in verschillende gebieden binnen de schilders branche kunnen wij u een uitgebreid en allround dienstenpakket leveren. Onze schilders zijn eraan gewend om met diverse materialen en technieken te werken, maar ook zijn zij op de hoogte van allerlei verschillende verfsoorten. Daardoor kunnen zij u bij diverse veelvoorkomende schildersklussen altijd bijstaan, ongeacht de omvang van het project.

Michel Muyres

Voor als het echt af moet zijn

Houtrot

Ook voor het herstel van houtrot bent u bij het Schildersbedrijf van Michel Muyres aan het juiste adres wij zijn gecertificeerd op het gebied van houtrot herstel, wij gaan vakkundig te werk met het herstel van al uw houtrot zowel binnen als buitens het huis. Hoe houtrot nou precies ontstaat leest u hier onder.

Ontstaan van houtrot

Houtrot schimmels zijn de belangrijkste veroorzakers van houtrot in de bebouwde omgeving. Overigens kan houtrot door bacteriën een grote rol spelen bij houten funderingspalen, wanneer er sprake is van zuurstofarme condities en bij grote waterbewegingen van het grondwater. In tegenstelling tot bacteriën kunnen houtrot schimmels lignine verteren. Houtrot schimmels kunnen droge situaties overleven, maar tasten alleen hout aan bij een hoog vochtgehalte. Tegenwoordig wordt droog rot daarom bruinrot genoemd. De reden voor de onjuiste benaming droogrot was dat deze schimmels het vocht absorbeert in de buurt van het materiaaloppervlak, waardoor het materiaal na een tijd droog is. Dit leidde tot de foute conclusie dat deze vorm van rot geen of nauwelijks vocht nodig had. Houtrot door aanwezige houtrot schimmels treedt op bij een relatieve vochtigheid bij het houtoppervlak hoger dan 95% en/of een vochtgehalte in het materiaal van 20% in massa procenten. Schildersbedrijf Michel Muyres Contact pagina