Kozijn houtrot reparatie door de ervaren schilder Den Haag Michel Muyres.

Je kozijnen schilderen? Maar het kozijn is aangetast door De houtrot dan moet je dit eerst herstellen.
(Houtrot repareren) in je kozijn? dat kun je het beste laten uitvoeren door een vakman die hier gespecialiseerd en gecertificeerd in is.

De Houtrot reparatie

Kozijn houtrot reparatie
Dit is een mooi voorbeeld van houtrot, je kunt zien dat het kozijn is aangetast door houtrot. En als je goed kijkt zie je dat de houtrot al onder het nieuwe schilderwerk aanwezig was.

Houtrot reparatie, naden, kieren, beschadigingen, gaten en scheuren. Of ze nu in de binnenkozijnen of in kozijnen zitten, waarschijnlijk ben je ze liever kwijt dan rijk. Schilder Michel heeft daarom allerlei soorten oplossingen voor het repareren daar van. Met het op de juiste manier en juiste producten te repareren zorgen we snel voor een nette reparatie van jouw houtrot.

Hoe ontstaat de houtrot?

Houtrot schimmels zijn de belangrijkste veroorzakers van houtrot in de bebouwde omgeving. Overigens kan houtrot door bacteriën een grote rol spelen bij houten funderingspalen, wanneer er sprake is van zuurstofarme condities en bij grote waterbewegingen van het grondwater. In tegenstelling tot bacteriën kunnen houtrot schimmels lignine verteren. Lees Meer…

Kozijn houtrot reparatie? bel schilder Michel!

houtrot reparatie

Hier een stuk daklijst die zo erg is aangetast
door de houtrot dat het deels is vervangen.

Houtrot kozijn houtrot reparatie

Toch liever zelf aan de slag met houtrot repareren? dat kan hier onder vind u een algemeen stappenplan voor het repareren van houtrot.