Opzoek naar Haagse schilders? U hoeft niet verder meer te zoeken want schildersbedrijf Michel Muyres is u graag van dienst met al uw voorkomende schilderswerkzaamheden binnen en buiten schilderwerk maar ook voor houtrot reparatie bent u bij ons aan het goede adres.

 

De Haagse schilders met zo 30 jaar ervaring is ons schildersbedrijf werkzaam in de regio Den Haag maar ook buiten de regio zijn wij u graag van dienst.

Haagse schilders

Haagse schilders

Nieuwbouw en onderhoud

Ook voor nieuwbouw en onderhoud bent u bij de Haagse schilders aan het vertrouwde adres. Schilderen is een onderdeel van het bouwproces bij nieuwbouw en bij het onderhoud. Nieuwbouw worden nieuwe elementen voor het eerst behandeld en krijgen objecten die reeds bij levering voorzien zijn van een eerste laag voor het eerst een eindafwerkingslaag. Het gaat hierbij om houten elementen zoals kozijnen, stalen elementen zoals balkonhekken en muren waarop geen andere afwerking komt.

Bij onderhoud wordt bestaand schilderwerk aangepast vanwege de onderhoudsachterstand. Schilderwerk dat aangebracht wordt in het kader van het onderhoud kan op de bestaande laag worden aangebracht mits deze laag voldoende hechting heeft met de ondergrond. Indien dat niet het geval is, moet de oude laag eerst worden verwijderd. Dat gebeurt door af te branden met een brander op gas, een hete lucht brander, of met afbijtmiddel, telkens gecombineerd met (machinaal) schuren en afkrabben.

Soms wordt het schilderwerk eerder overgeschilderd, of in zijn geheel vervangen omdat de mode daarom vraagt. Er is dan geen sprake van onderhoud. Het kiezen van een andere kleur brengt een risico met zich mee: de oude lagen kunnen door de nieuwe laag heen schijnen en zorgen dan voor een nadelig kleureffect. Het is dan verstandig om het gehele systeem vanaf de ondergrond aan te brengen  lees meer.

Haagse schilders

Voor al uw voorkomende schilder werk gaat u naar schilder Michel Muyres toe want:.

Kwaliteit kan niet zonder persoonlijke aandacht. Daarom denken wij als schilders- en onderhoudsbedrijf met u mee. Deskundigheid en vakmanschap zijn de elementen waarmee je je als schilders onderscheidt. Michel is een- eenmansbedrijf hij groeide snel en heeft sindsdien een uitstekende naam in Zuid-Holland. Zijn succes komt voort uit vakmanschap en betrouwbaarheid, waar veel mensen waarde aan hechten.Zowel voor particulieren als voor bedrijven, voor elke schildersklus en voor elk budget.