buitenwerk

3 jaar garantie op buitenschilderwerk

Schilderwerk komt in alle soorten en maten zowel particulieren als bedrijven uit de regio hebben ons in de loop der jaren uitstekend weten te vinden. En daardoor kan Onderhoudsbedrijf Michel Muyres een grote veelzijdigheid aan schilders- diensten bieden. U kunt ons inschakelen wanneer u op zoek bent naar een binnen- of buitenschilder een huisschilder of een winterschilder.

Buitenwerk voor de schilder

Een goed onderhouden woning of bedrijfspand zorgt voor een fraai uiterlijk, maar tegelijkertijd voor een langdurig- gebruik. Delen van uw pand kunnen er namelijk flink op achteruitgaan door bijvoorbeeld wisselende weersinvloeden of vervuiling het is dan ook aan te raden uw buiten schilderwerk zorgvuldig uit te laten voeren en daarnaast goed te laten onderhouden.

Huisschilder

De huisschilder van Onderhoudsbedrijf Michel Muyres is een ware vakman die bekend is op allerlei vlakken binnen het schildersgebied. Zo kan hij uw schilderwerk van a tot z afleveren. Hij zorgt voor de juiste voorbehandeling en afwerking, zodat u nog langer kunt profiteren van het geleverde eindresultaat.

Wandschilderingen

Wilt u de kamer van uw zoon of dochter laten decoreren in zijn of haar favoriete thema? Of zoekt u een unieke muurschildering voor uw woonkamer? Wij kunnen verschillende muurschilderingen maken, compleet naar uw wens of voorbeeld.

Winterschilder

In de wintermaanden staan de schilders van Onderhoudsbedrijf Michel Muyres. zeker niet stil.
Ook in dit seizoen kunt u door ons uw schilderwerk laten uitvoeren.
Tussen november en maart is onze vakman beschikbaar voor al uw schilder klussen binnenshuis, groot of klein, voor bedrijf of particulier. En op uw winterschilderwerk ontvangt u meestal ook nog eens een fraaie seizoenskorting.
 

Offerte aanvragen vrijblijvend en kostenloos

Offerte aanvragen vrijblijvend en kostenloos

Hier kunt u een offerte aanvragen. Vul het formulier in en we nemen graag kennis met u in een persoonlijk gesprek om uw offerte en wensen door te nemen.

Voornaam
Straat en huisnummer
Postcode
Woonplaats
Telefoon nummer
Email adres
Beschrijf hier u offerte aanvraag:

buitenwerk