Timmerman Den Haag

Timmerman Den Haag gezocht voor al uw timmermanswerkzaamheden in ‘s-Gravenhage? Dan bent u op onze website aan het vertrouwde adres.

Gediplomeerd Timmerman Den Haag

Een goede Haagse timmerman:

Onze allround timmerman Toon is geboren in Den Haag en oefent zijn beroep al van jongs af aan uit. Door meer dan 30 jaar ervaring in de timmermansbranche is Toon uitgeroeid tot een vakbekwame timmerman. Timmeren is Toon ze grote passie en zo weet hij elke project vakkundig op te leveren tot grote tevredenheid van de klant.

Timmerman Den Haag

Toon is een gediplomeerd timmerman met veel ervaring voor al uw voorkomende timmerwerkzaamheden. Hij is een uitstekend allround timmerman
die elke project tot in de puntjes nauwkeurig weet af te wikkelen.

Toon is handig met hout en bouwt met hout

Timmerman Toon is niet alleen handig met hout, zo werkt onze allround timmerman altijd vakkundig en duurzaam. Als het nu gaat om vensterbanken, boeidelen, deuren, kozijnen, trappen, schuttingen, wanden, of wandkasten. Toon is actief in de regio Den Haag, Scheveningen, Voorburg, Leidschendam, Rijswijk etc.

Een timmerman met kwaliteiten

Kwaliteit kan niet zonder persoonlijke aandacht. En daarom denken wij als Timmerman Den Haag met u mee. Deskundigheid en vakmanschap zijn de elementen waarmee je je als timmerman onderscheidt van andere timmermansbedrijven.

In Den Haag zijn er weinig timmermannen met zo’n goede prijs en kwaliteitsverhouding als Toon. Als zelfstandige timmerman weet Toon van ieder project een schitterend eindresultaat te maken.

U betaalt nooit te veel

Timmerman Den Haag

En zo betaalt u alleen voor het materiaal en de gewerkte uren. En voor deze prijs haalt u wel een vakman in huis. Zo levert Toon altijd de kwaliteit waarvan u jaren lang kunt genieten.

Kosten Timmerman Den Haag

Wat het gaat kosten is afhankelijk van de soort werkzaamheden en de te gebruiken materialen. Bent u benieuwd wat Toon kost voor uw project of klus? Bel hem dan vandaag nog en hij zal volledig vrijblijvend een passende offerte van de gewenste werkzaamheden opmaat voor u opmaken.

Offerte of meer informatie aanvraag

Bel voor een afspraak of meer informatie direct met: 06-54336562
Heeft u liever contact met onze timmerman Den Haag via ons contact formulier? Vul dan hieronder het formulier zorgvuldig in en we nemen contact met u op. Schroom niet we zijn er voor al uw vragen en wensen.

Offerte aanvragen van Toon vrijblijvend en kostenloos
Voornaam
Straat en huisnummer
Postcode
Woonplaats
Telefoon nummer
Email adres
Beschrijf hier u offerte aanvraag:


In Nederland is een timmerman iemand die een opleiding tot timmerman of allround timmerman heeft gevolgd.

Het kan tevens ook voorkomen dat iemand timmerman is, zonder daar een opleiding voor te hebben gevolgd. Dit is mogelijk, omdat sommige bouwbedrijven ook medewerkers aannemen die via een uitzendbureau werk zoeken. Onze Toon is niet zo maar een timmerman want hij beschikt over de nodige diploma’s in zijn vakgebied. Zo kunnen we u altijd maatwerk en vakwerk leveren van hoge kwaliteit.

Wat voor opleiding heeft een timmerman

In Nederland is een timmerman iemand die een opleiding tot timmerman of allround timmerman heeft gevolgd.

Opleiding tot timmerman kan in Nederland bij een regionaal opleidingencentrum (ROC). Dit kan via een opleiding Timmerman Niveau. 2 of Allround Timmerman Niveau. 3 op BOL of BBL.

Wat is een timmerman

Een timmerman of timmervrouw is een vakman of -vrouw die zich meestal beroepsmatig met houtbewerking bezighoudt.

In de bouw verricht diegene nieuwbouw en/of onderhoud aan houten vloeren, wanden, dakconstructies, kozijnen, deuren en ramen.

Meubelmaker

In de meubelmakerij noemt men diegene schrijnwerker (een verouderde term) en maakt diegene maatkasten en keukens. In informele Nederlandse omgangstaal wordt schrijnwerker dikwijls als synoniem gebruikt.

De tijd dat handelsschepen (voornamelijk zeilschepen) en andere grote boten van hout werden gemaakt bouwde de scheepstimmerman voornamelijk de schepen en tijdens de reis van het schip herstelde diegene de opgelopen schade. Een zijtak zijn de mastenmakers. Heden ten dage zijn het de vaklieden scheepsbeschieter, die aan boord van schepen – waar gewoonlijk niets recht is en nauwelijks seriewerk voorkomt – hun vak uitoefenen. Zij houden het ambacht in ere. De Nederlandse jachtbouw is mede wereldberoemd door de kwaliteit van de Nederlandse scheepstimmerlieden.

Oog voor nauwkeurigheid

Een timmerman is een vakman met oog voor nauwkeurigheid en oog voor verhoudingen en maten. om de wensen van de klant of opdrachtgever te kunnen vertalen naar een stuk vakmanschap dan is klantgerichtheid een van de belangrijkste factoren. Het goed in kaart kunnen brengen van wat een opdrachtgever wil en dit omzetten in een concreet en uitvoerbaar plan.

Met als eind resultaat een opdracht dat naar de tevredenheid van de klant is gemaakt.Dan kunnen we spreken over een geslaagde opdracht waar zowel Toon als de opdrachtgever te vrede is gesteld.

Dan pas mogen we beslissen over een geslaagde opdracht. En daarom besteed u al uw timmerwerk uit aan Timmermansbedrijf Toon uit Den Haag.

Advies opmaat van de Timmerman uit Den Haag

Ook voor advies bent u bij Toon aan het juiste adres. Door zijn jaren lange ervaring weet hij iedere klant goed en deskundig te adviseren. Zo staat hij als perfectionist altijd open voor suggesties van de klant en werkt hij deze graag samen met u uit.

Gediplomeerd timmerman den haag
Gediplomeerd timmerman

Een goed advies naar de juiste weg

Ook voor het advies van een dakkapel of een uitbouw op uw bestaande woning bent u bij Toon aan het juiste adres. Zo adviseert hij u graag met een passend advies opmaat. Ook bij het aanvragen van een bouwvergunning kan hij u snel verwijzen naar de juiste instanties.

Vaste prijs

Vaste prijs is vaste prijs! Ik ben duidelijk in afspraken vaste prijs is vaste prijs! Wat we afspreken is wat we doen. Hetzelfde geldt voor de offerte die is altijd goed gespecificeerd zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Zie ook onze overige pagina’s:

Schilder Den Haag

Behanger Den Haag

timmerman den haagtaxi faretimmerman den haag