deuren laten verven

Deuren laten verven door een schilder? door uw deuren te laten schilderen door een professionele schilder van schildersbedrijf Den Haag kunt uw schilderwerk weer jarenlang mee. Want ook bij het schilderen van deuren staat kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel. Met ruim 30 jaar ervaring in de schildersbranche zijn wij u graag vakkundig van dienst.

Kwaliteit en persoonlijke aandacht

Deuren laten verven? Kwaliteit kan niet zonder persoonlijke aandacht. Daarom denken wij als schilder met u mee. Deskundigheid en vakmanschap zijn de elementen waarmee je je als schilders onderscheidt.

Ons succes komt voort uit vakmanschap en betrouwbaarheid, waar veel mensen waarde aan hechten.

Dus een Schilder gezocht probeer Schilder Michel Muyres eens.

Voorbeeld deuren laten schilderen

Voor al uw schilderwerken gaat u naar schildersbedrijf Michel toe. Na een schildersbeurt van onze schilders heeft u weer nieuwe deuren. Jouw deuren ook weer een nieuwe en frise look geven? vraag vandaag nog een gratis offerte aan.

Deuren laten schilderen

Laat uw deuren eens schilderen door onze schilder en wij zullen u overtuigen van onze vakmanschap.

Diensten

U kunt onze schilders niet alleen voor deuren laten verven in huren maar voor nog veel meer. Bekijk hieronder onze uitgebreide dienstenpakket:

Binnenschilderwerk

deuren laten vervenBinnenschilderwerk Den Haag De kwaliteit van schilderwerk beïnvloedt de uitstraling van uw pand of woning. Wilt u uw binnenschilderwerk Den Haag en omstreken graag uitbesteden? Bij ons is het in vertrouwde handen. Wordt het tijd voor een nieuwe frisse look van uw binnenschilderwerk? onze schilders diensten…

Binnenschilderwerk Schildersdiensten Lees meer >>>

 


Buitenschilderwerk

deuren laten vervenBuitenschilderwerk Den Haag Bij de uitvoering van buitenschilderwerk is precisie gewenst. Iedereen kan een laagje verf smeren, maar professionaliteit is belangrijk voor de kwaliteit van uw schilderwerk. De voorbereiding en oog voor detail zijn soms nog wel belangrijker dan de eigenlijke schilder dienste…

Buitenschilderwerk Schildersdiensten Lees meer >>>

Let op 3 jaar garantie op buitenschilderwerk

Schilderwerk komt in alle soorten en maten. Zowel particulieren als bedrijven uit de regio hebben ons in de loop der jaren uitstekend weten te vinden. En daardoor kan Schildersbedrijf Michel Muyres een grote veelzijdigheid aan schildersdiensten bieden. U kunt ons inschakelen wanneer u op zoek bent naar schildersdiensten binnen- of buitenschilder, een huisschilder of een winterschilder.
Voor al uw schildersdiensten Den Haag gaat u  naar Michel Muyres!


Sauswerk

deuren laten vervenSauswerk Naast stucwerk, houtrotreparatie, binnen- en buitenschilderwerk is het sauzen van muren en plafonds een van onze werkzaamheden. Wat is sauswerk? Sauswerk is het afwerken van een oppervlakte, vaak muur of plafond. De afwerking is belangrijk voor de uitstraling

Sauswerk Schildersdiensten Lees meer >>>

 

 


Winterschilder

deuren laten vervenUw goedkope winterschilder uit Den Haag hanteert voor zijn opdrachten een speciale winterschilder prijs. Wij maken daarover goede afspraken vooraf zodat teleurstellingen achteraf zijn uitgesloten.

Winterschilder Schildersdiensten Lees Meer>>>

 

 

 


Glaszetter Den Haag

deuren laten vervenGlaszetten is een secure bezigheid die u natuurlijk het liefst aan de specialist overlaat. De glaszetter van Onderhoudsbedrijf Michel M. uit Den Haag heeft al heel wat jaren ervaring binnen de glasbranche. Daardoor kan hij u altijd van passend advies voorzien wanneer

Glaszetter Den Haag Schildersdiensten  Lees Meer>>>

 

 


Decoratieschilder Den Haag

U kunt bij Schilders- en Onderhoudsbedrijf Michel Muyres ook terecht voor decoratief schilderwerk. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw etalageruit, babykamer of andere ruimte opleuken met een mooie decoratie. Maar ook de meubels in uw woning kunnen wij voorzien van een lik verf, hieronder enkele voorbeelden:

U kunt uw woning echt iets speciaals geven door een persoonlijke wand decoratie te bestellen. Samen bespreken we uw wensen en dan gaan wij aan de slag, om er wat moois van te maken. 
 • Huiskamers
 • Keukens
 • Etalageruiten
 • Babykamers
 • Slaapkamers
 • Motoren en auto’s

Lees Meer>>>


Behanger Gezocht Den Haag en omgeving?

Voor al uw behangwerk gaat u naar Michel Muyres, met geruime 30 jaar ervaring zijn wij u graag van dienst met alle voorkomende behang en- schilderswerken.

Wij zijn gespecialiseerd in het vakkundig en nauwkeurig aanbrengen van:

 • Papierbehang
 • Glasvezelbehang
 • Vliesbehang
 • Textielbehang
 • Vinylbehang
 • Patroonbehang
 • Alle voorkomende soorten behang
U heeft ontzettend veel keuze wat betreft behangsoorten, waardoor de juiste keuze maken soms lastig kan zijn

Offerte aanvragen

Vraag hier gratis en vrijblijvend u offerte aan voor onze schildersdiensten:

OFFERTE AANVRAGEN

Geheel vrijblijvend.

Wij streven ernaar om binnen 24 uur te reageren op u aanvraag.

Contact

Heeft u nog vragen over deuren laten verven, of andere vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

CONTACT

Wij zijn er voor al uw vragen.


Prijs schilderwerken

Voor bijvoorbeeld de kosten deur schilderen of prijs per deur:

 

De prijzen van schilderwerken en de kosten van een schilder lopen vaak uiteen, afhankelijk van de verf en het soort schilderwerk dat uitgevoerd moet worden. Daarom is de prijs voor schilderwerken moeilijker te bepalen op afstand, zo is een offerte een belangrijk onderdeel van de prijs en de kosten van het schilderwerk, geef altijd duidelijk aan waar voor u een schilder wilt inhuren en wat u wilt laten schilderen! Bijvoorbeeld: de deuren laten verven van uw woning of het onderhouden van uw woning.

Wij komen graag langs om een vrijblijvende offerte voor u te maken op locatie, zo kan de schilder een prijs per uur voor u berekenen en een passende offerte met een eerlijke prijs per uur opmaken.


Redenen om te laten schilderen

De meest gebruikelijke redenen om te schilderen zijn:

 • beschermen van het oppervlak tegen schade door veroudering of verwering
 • bescherming door het vastkleven van zeer kleine losse bestanddelen (de grootte van een zandkorrel) in een wand van zachte steensoorten
 • verbeteren van de verlichtingskwaliteit en de beleving van een ruimte
 • verbeteren van de akoestische eigenschap ven een ruimte (schilderwerk heeft slechts geringe invloed op de akoestiek)

        Deuren laten verven

Behandeling van onze schilder

Behandeling schildersdiensten

Het oppervlak waar het schilderwerk op wordt aangebracht heet in vaktaal de ondergrond. Het product of eindresultaat van het schilderen heet in vaktaal het schilderwerk.

Het schilderen bestaat globaal uit de volgende handelingen:

 • beoordelen van de ondergrond en kiezen van het juiste schilder systeem
 • verwijderen van alle losse onderdelen en alle vuil op de ondergrond
 • glad maken van de ondergrond (grof schuren)
 • herstellen van gebreken aan de ondergrond (vaak door te plamuren hetgeen inhoudt het vullen van gaten met een uithardend vulmiddel)
 • fijn schuren voor de eerste laag schilderwerk
 • aanbrengen van een onderlaag (soms met een specifiek middel genaamd primer om een betere hechting te krijgen)
 • drogen
 • aanbrengen van een eerste laag schilderwerk
 • drogen
 • aanbrengen van de definitieve laag schilderwerk (vaak wordt de vorige laag licht opgeschuurd om een gladder oppervlak te verkrijgen)
 • drogen
 • opleveren van de Schildersdiensten met een eindinspectie

Schilder systeem

Een schilder systeem, zoals hierboven genoemd, bestaat uit een aantal verschillende zaken:

 • de specifiek voor de situatie toe te passen verf (of indien van toepassing meerdere verven)
 • de specifieke werkwijze om de verf (verven) aan te brengen
 • de wijze waarop het werk wordt geïnspecteerd en gecontroleerd om toe te zien of het werk voldoet aan de vraag

Om er voor te zorgen dat het voor iedereen (opdrachtgever, inspecteur en schilder) duidelijk is wat het eindresultaat moet zijn wordt vaak een schildersbestek samengesteld waarin het systeem volledig staat uitgeschreven. Een schildersbestek wordt vaak opgesteld door een specialistisch adviesbureau. Het schildersbestek wordt ook vaak gebruikt als aanbestedings document voor de opdrachtgever wordt met het bestek een prijs voor de uitvoering gevraagd aan meerdere schilders.

Links

Houtrotherstel

Schildersbedrijf Nootdorp

Deuren laten verven einde.

Einde deuren laten verven pagina.