Nette schilder Den Haag. Ervaren schilder Den Haag? Zowel op het gebied van verbouw- of nieuwbouw schilderwerk, onderhoudsschilderwerk, wand-afwerking of glaszetten kunnen de schilders van Onderhoudsbedrijf Michel Muyres uit Den Haag u helpen. Zij beschikken namelijk over een flinke dosis ervaring binnen de schilders- en bouwbranche en delen hun expertise graag met de klant. Hun vakkundige en veelzijdige werkwijze zorgt keer op keer voor een top resultaat. Ze werken rustig en bekwaam aan ieder project en zijn altijd netjes op tijd.

Nette schilder

Vakwerk van het hoogste niveau, gecombineerd met een secure en gedetailleerde afwerking. Michel Muyres biedt u het beste van het beste wanneer het aankomt op al uw schilderwerk. Van een groot project buitenshuis tot uw meubels van een laag verf voorzien, onze schilders klaren iedere klus in de regio Den Haag met succes. Inclusief een zorgvuldige voor- en nabehandeling, zodat u lang van het resultaat kunt genieten.

Allround

Doordat wij gespecialiseerd zijn in verschillende gebieden binnen de schilders branche kunnen wij u een uitgebreid en allround diensten pakket leveren. Onze schilders zijn eraan gewend om met diverse materialen en technieken te werken, maar ook zijn zij op de hoogte van allerlei verschillende verfsoorten. Daardoor kunnen zij u bij diverse veelvoorkomende schilders klussen altijd bijstaan, ongeacht de omvang van het project.

Totaaloplossing

Ons schildersbedrijf voorziet u niet alleen van vakkundig schilderwerk, ook kunnen wij u diverse andere diensten bieden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om ons in te zetten voor stucwerk, behangwerk, glaszetten en kleuradvies. Doordat wij zo veelzijdig zijn, kunnen we u een totaal oplossing bij al uw schilder en onderhoudswerkzaamheden leveren. Wij zijn de schilders voor al uw projecten in Den Haag.

Contact formulier

Contact formulier

Wij zijn er voor al uw vragen.

Voornaam
Achternaam
Email adres
Onderwerp
Telefoon vast of mobiel
Schrijf hier uw bericht
Gaat u niet akkoord verlaat dan de pagina.

Schilders

Kwaliteit kan niet zonder persoonlijke aandacht. Daarom denken wij als schilders en onderhoudsbedrijf met u mee. Deskundigheid en vakmanschap zijn de elementen waarmee je je als schildersbedrijf onderscheidt. Schildersbedrijf Michel is een eenmansbedrijf hij groeide snel en heeft sindsdien een uitstekende naam in Zuid-Holland. Zijn succes komt voort uit vakmanschap en betrouwbaarheid, waar veel mensen waarde aan hechten.

Huis Schilders

Ook als u opzoek bent naar vakbekwame huis schilders, dan bent u bij Michel aan het juiste adres.

Een  huisschilder is iemand die het houtwerk of andere materialen van een gebouw van een verflaag voorziet.

De schilder schildert (verft is geen gebruikelijke term onder de vakgenoten) onderdelen van een gebouw of constructie om het te beschermen tegen corrosie, weersinvloeden en andere agressieve vormen van aantasting van de ondergrond. Daarnaast dient de verflaag om het onderdeel te verfraaien. Het materiaal kan variëren van hout, steen en metaal tot kunststoffen. Ook een transparante afwerking met lak of beits kan aangebracht worden door een huisschilder. Het laatste doet men als het onderliggende materiaal te mooi of te kostbaar is om met een kleurlaag te verbergen. Naast schilderen houdt hij of zij zich vaak ook nog bezig met behangen maar ook met glaszetten. Lees Meer>>>