Klusjesman Den Haag

Bent u op zoek naar een ervaren klusjesman in Den Haag? Dan bent u bij Timmermansbedrijf Toon aan het vertrouwde adres. Met bijna 40 jaar ervaring in de timmermansbranche is hij u ook graag vakkundig van dienst. Van kleine huishoudelijke klussen tot een complete verbouwing van uw woning het is allemaal mogelijk bij onze allround klusjesman. Vraag vandaag nog naar de beschikbaarheid van deze vakman.

Klusjesman Den Haag
De Klusjesman Den Haag voor al uw klussen!

Werkzaamheden van de klusjesman

  • Onderhoudswerk
  • Timmerwerk
  • Renovatiewerk
  • Verbouwingswerk
  • Schilderwerk

Klusjesman Den Haag

Heeft u een kleine of grote klus in de regio Haaglanden? En heeft u vragen met betrekking tot de koste en ons uurloon? Vul dan onderstaand formulier zorgvuldig in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. We zijn er voor al uw vragen en wensen. Wenst u liever persoonlijk contact met Toon, bel hem dan vandaag nog via 06-54336562

Offerte klusjesman Den Haag

Offerte aanvragen van Toon vrijblijvend en kostenloos
Voornaam
Straat en huisnummer
Postcode
Woonplaats
Telefoon nummer
Email adres
Beschrijf hier u offerte aanvraag:

Waarom uw klusjesman inhuren?

Waarom zou u Toon inhuren voor uw klussen:
Toon ondersteunt en begeleidt klanten bij grote en kleine klussen, op elk denkbaar vlak van de gewenste klus. Dit doet hij op een integere en zorgvuldige manier die voor u klus het beste past.

De meerwaarde voor u is de bijna 40 jaar lange ervaring die Toon heeft. Wanneer u in zee gaat met deze fantastische timmerman haalt u een echte vakman in huis.

Zo heeft onze vakman bovenal focus voor uw belang. Hij levert aantoonbaar vakwerk gecombineerd met oog voor detail.

Erkend klusjesman

Een klusjesman in Nederland moet zich volgens de wet laten registreren. Artikel 1 van het Koninklijk Besluit van 26 december 1998 bevat het toepassingsgebied van de registratiereglementering. Uit deze bepaling volgt dat… het herstellen, het onderhouden, het reinigen en het afbreken, van een onroerend goed, … alsook het aanhechten, het plaatsen, het herstellen, het onderhouden en het reinigen van allerhande installaties’ (bv. installatie van centrale verwarming, sanitaire of elektrische installatie, gootstenen, rolluiken…) onder toepassing vallen van de registratiereglementering.