Binnenschilder gezocht?

Probeer dan de binnenschilder Michel Muyres eens.

Een goede binnenschilder is een ware vakman, onze binnenschilders delen een grote passie voor schilderen en alles wat daarbij komt kijken. Zoals onderhoud, renovatie maar ook restauratie.

Wij hebben een goede reputatie binnen de schilders en onderhoudssector opgebouwd. Dit komt mede door de hoge kwaliteit in schilderwerk en de efficiënte werkwijze van onze schilders. Daarnaast beschikken zij over een flinke dosis ervaring en materiaalkennis, zodat zij u uitstekend binnenschilderwerk kunnen bieden.

Laat de binnenkant van uw woning schilderen tegen een laag btw tarief van 9% in plaats van 21 %.

Het schilderen van woningen ouder dan 2 jaar valt onder het 9%-tarief. Dus profiteer van het lage tarief bij het schilderen van uw woning.

Gemiddelde prijzen
schilder kosten

De prijzen per m2 (per vierkante meter) of prijs per uur, die berekenen wij graag voor u in een vrijblijvende offerte. Wij maken graag een afspraak met u op locatie om de kosten voor een binnenschilder met u te bespreken

De gemiddelde kosten hangt ook af van welke verfsoort u wenst te gebruiken.

Offerte binnenschilder

Vraag hier gratis en vrijblijvend uw offerte aan voor binnenschilderwerk en alle andere voorkomende schilderwerken

OFFERTE AANVRAGEN

Wij streven erna om binnen 24 uur te reageren op uw aanvraag.

 

Binnenschilder: Diensten

De binnenschilders kunnen hun klanten helpen met zeer uiteenlopende soorten schildersklussen. Of u nu uw complete binnen- of buitenschilderwerk goed wilt laten schilderen. Dat is voor ons geen enkel probleem, de schilder kan met elke opdracht aan de slag. Ook kunt u rekenen op bijvoorbeeld onze behanger of glaszetter voor diverse andere projecten in en rond uw woning of bedrijf.

Binnenschilderwerk wanden en plafonds maar ook alle deuren schilderen en kozijnen schilderen wij op hoog-afwerkingsniveau.

Bekijk hier onze overige diensten:

Diensten

Uitstekend eindresultaat
binnenschilder

Onze binnenschilder werkt met moderne materialen en eenvoudig verwerkbare verf van hoge kwaliteit. Daardoor kunt u altijd rekenen op een uitstekend eindresultaat. Schilderen is waar precisiewerk, dus de schilders werken altijd zeer nauwkeurig, ongeacht het project waar zij aan werken. Bij onze werkzaamheden staan kwaliteit en duurzaamheid altijd voorop.

Reken erop dat wij keer op keer een kwalitatief hoogwaardig schildersproject afronden. In de loop der tijd hebben we al heel wat klanten kunnen bevredigen met een uitstekend eindresultaat. De betrokkenheid van onze schilders, maar ook onze opdrachtgevers leidt al vele jaren tot vakkundig schilderwerk. En dit werk kunt u op uw gemak bekijken op onze Facebook pagina.

Ga naar onze Facebook pagina

Schilderwerk van de binnenschilder

Schilderwerk komt in alle soorten en maten. Zowel particulieren als bedrijven uit de regio hebben ons in de loop der jaren uitstekend weten te vinden. En daardoor kan onze schilder een grote veelzijdigheid aan schildersdiensten bieden. U kunt ons inschakelen wanneer u op zoek bent naar een binnen- of buitenschilder, een huisschilder of een winterschilder.
Een goed onderhouden woning of bedrijfspand zorgt voor een fraai uiterlijk, maar tegelijkertijd voor een langdurig gebruik. Delen van uw pand kunnen er namelijk flink op achteruitgaan door bijvoorbeeld wisselende weersinvloeden of vervuiling. Het is dan ook aan te raden uw buitenschilderwerk zorgvuldig uit te laten voeren en daarnaast goed te laten onderhouden.
Onder schilderwerk verstaat onze binnenschilder een zeer uitgebreid dienstenaanbod. Ons vakmanschap is bereikbaar voor iedereen.

Binnenschilderwerkbinnenschilder

Door uw interieur te voorzien van een nieuwe verflaag kunt u uw woning een compleet nieuwe uitstraling geven. Ook is het mogelijk om al uw muren en plafonds van bijvoorbeeld latex of sauswerk te laten voorzien.
Voor bedrijven zorgen we voor een representatief uiterlijk dat past bij het karakter van het bedrijf. En als particulier wilt u zich natuurlijk helemaal thuis voelen in uw woning. Onze schilders kunnen daarvoor zorgen.

 


Buitenschilder

binnenschilderEen goed onderhouden woning of bedrijfspand zorgt voor een fraai uiterlijk, maar tegelijkertijd voor een langdurig gebruik. Delen van uw pand kunnen er namelijk flink op achteruitgaan door bijvoorbeeld wisselende weersinvloeden of vervuiling. Het is dan ook aan te raden uw buitenschilderwerk zorgvuldig uit te laten voeren en daarnaast goed te laten onderhouden.

3 jaar garantie op buitenschilderwerk

 

 


Wij zijn er voor al uw vragen

Heeft u nog vragen over uw binnenschilderwerk of een andere vraag aan onze schilder? neemt u dan contact met ons op.

CONTACT

Wij zijn er voor al uw vragen.

Aftrekbare kosten belasting

Let op!

Is het rijksmonumentenpand uw eigen woning? Dan mag u in uw aangifte inkomstenbelasting de volgende kosten aftrekken:

  • bij de vraag ‘Hypotheken en andere schulden’: financieringskosten voor aanschaf, onderhoud of verbetering

  • bij de vraag ’Woningen en andere onroerende zaken’: kosten voor erfpacht, opstal of beklemming


Voorbeelden van aftrekbare
onderhoudskosten zijn:

  • reparaties door een elektricien, loodgieter, metselaar, stukadoor en timmerman
  • onderhoud of reparatie van een cv-installatie, boiler, geiser, schoorsteen en dergelijke
  • buitenschilderwerk
  • opstoppen en verdekken van rieten daken
  • binnenschilderwerk

Bij Berekening aftrekbedrag onderhoudskosten ziet u welk bedrag u mag aftrekken in uw aangifte inkomstenbelasting Lees Meer>>>


Binnenschilder: Huisschilder

Hij zorgt voor de juiste voorbehandeling en afwerking, zodat u nog langer kunt profiteren van het geleverde eindresultaat.

Schilderwerk komt in alle soorten en maten, zowel particulieren als bedrijven uit de regio.
En daardoor kunnen wij uw een grote veelzijdigheid aan schildersdiensten bieden. Zo kunt u ons inschakelen wanneer u op zoek bent naar een binnenschilder of buitenschilder, een huisschilder of een winterschilder.

Huisschilder

Een huisschilder is iemand die het houtwerk of andere materialen van een gebouw van een verflaag voorziet. Zo schildert hij onderdelen van een gebouw of constructie om het te beschermen tegen corrosie en weersinvloeden.
Daarnaast dient de verflaag om het onderdeel te verfraaien, het materiaal kan variëren van hout, steen en metaal tot kunststoffen. Ook een transparante afwerking met lak of beits kan aangebracht worden door een huisschilder.
Wij hebben zo wel 30 jaar ervaring in de schildersbranche, en wij zijn uw graag vakkundig van dienst.