Aanbieding

Schilders Wassenaar

Schilders Wassenaar

Ook voor een Schilder Wassenaar hebben wij de beste schilders in dienst. Sinds jaar en dag staan kwaliteit en duurzaamheid bij ons centraal. Daarnaast kunt u bij ons altijd rekenen op een persoonlijke en betrokken schilder, met een nette afwerking en een uitstekende garantie. Benieuwd naar onze specialismen of projecten? Kijk dan eens rustig rond op onze website. Want ook voor houtrot in Wassenaar bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u last van houtrot in uw kozijnen? Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van houtrot op een milieuvriendelijke en duurzame methode.

Schilders Wassenaar

Werkwijze Schilders Wassenaar

 

Een persoonlijke benadering en schilder op maat staan bij alle onze schilders voorop. Wanneer u Michel Muyres inhuurt voor schilderwerken gaan we dan ook eerst met u in gesprek over uw wensen, de mogelijkheden en onze schilder. Zo weten wij hoe we u tevreden kunnen stellen en weet u precies waar u aan toe bent. Als een van onze schilders bij u in Wassenaar is langs geweest stellen we een offerte voor u op waarna uw goedkeuring ons werk definitief zal maken. Ons doel is niet een snelle deal, wij bouwen serieus aan een duurzame relatie met onze klanten.

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze schilders, hun specialismen en onze schilders in Wassenaar?  bel direct naar 06 543 35 8341.

 

Ons Slogan:

Kwaliteit kan niet zonder persoonlijke aandacht. Daarom denken wij als schilders- en onderhoudsbedrijf met u mee. Deskundigheid en vakmanschap zijn de elementen waarmee je je als schilders onderscheidt. Michel is een- eenmansbedrijf hij groeide snel en heeft sindsdien een uitstekende naam in Zuid Holland. Zijn succes komt voort uit vakmanschap en betrouwbaarheid, waar veel mensen waarde aan hechten. Zowel voor particulieren als voor bedrijven, voor elke schildersklus en voor elk budget.

Referenties

 

Volg ons & Like ons:

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.